Android 9.0 8 esminių Automobilio Radijo 2 Din Multimedija Vaizdo Grotuvas " Honda Accord 2005-2008 4G+Wifi 4G+64G RDS GPS Navigacijos Carplay

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€125.93

-41%

€213.45

Dalintis

Apie prekę

Ji tinka jūsų automobiliui? 1. Patikrinti atitinkamą modelį ir metus, produkto ir automobilių 2. Palyginti montavimo padėtį produktą su automobiliu, kuris turi būti modernizuotos 3. Patikrinkite, ar produktas maitinimo kabelis sąsaja tinka jūsų automobilį (pastaba: ne visos sąsajos originalių automobilių reikia būti prijungtas) 4. Jei jūs vis dar negaliu teisėjas, prašome siųsti mums originalus automobilio radijo montavimo vieta (front) vaizdo ir originalaus radijo atgal sąsaja nuotrauką su mumis

Pirkimo DUK: produktas palaiko vairo valdymo mygtukai, palaiko originalių automobilių kameros (CANBUS reikalaujama), palaiko neoriginalios kameros (palaiko kelis etapas mechanizmai), palaiko originalus automobilio funkcijas, tokias kaip oro kondicionavimas parametrai (CANBUS reikia, daugiau originalių automobilių funkcijų, susijusių su originaliu automobilio)

Pastaba: Prieš Perkant !!!

★Prašome patikrinti, ar metų, dydžio ir formos transporto priemonės konsolė prieš perkant.Priekinis skydelis: 277 * 223 * 206mm

★Šio įrenginio nepalaiko dyzelinas versija automobiliai.Jei jūsų automobilis yra dyzelinis versija, automobilių, oro kondicionierius neveiks tinkamai

★Negali rodyti išorės temperatūra, prašome omenyje ne pirkti

★Taikomas modelis ir metai: Taikomas Honda Accord 7 2005 m. 2006 m. 2007 m. 2008 m.

★Built-in canbus produkto, prijunkite canbus sąsaja, ir nustatyti canbus tipas remti originalus automobilio funkcija

Teikti elektroninių instaliavimo instrukcijos.

Palyginti su originaliu automobilio, ekranas yra didesnis, spalvos yra labiau ryškus, ir ji palaiko žiūrint iš įvairių kampų.Naujas rėmas pagamintas pagal originalų automobilį, kuris puikiai savo automobilį, ir yra lengva įdiegti.

Kodėl radijo, reikia įdiegti papildomą aušinimo ventiliatorius?

Mes visi žinome, kad originalus radijo automobilių yra įrengta aušinimo ventiliatorius ant nugaros, taigi originalus radijas veikia labai stabilus, net ir esant aukštai temperatūrai ir ilgalaikį veikimą, bet radijo imtuvai rinkoje, iš esmės tik išsklaidyti šilumą per metalą korpusu, Tai gali ne visiškai atitikti šilumos išsklaidymo reikalavimus mašiną, kad ji duoda daug problemų, pvz., ekrano touch klaidų, nebūdingų laidos ir muzika, atsitiktinai paleidžiama iš naujo, ir aukšta temperatūra sukelti galimus saugos pavojus ir pan.

Specialiai Pritaikytas Aušinimo Ventiliatorius

Mūsų gerbėjai yra pritaikyti mūsų navigacija, kuri gali geriau tarnauti jums, ir užtikrinti veiklos Automobilinį Radiją.Daugelis klientai ir draugai taip pat pasirinkti, pirkti aušinimo ventiliatoriai ir kitose vietose, bet ten bus problemų dėl nesuderinamumo arba didelės galios suvartojimą, kuris bus sunaikinti puikius navigacijos.

Ir mūsų aušinimo ventiliatorius yra specialiai sukonfigūruotas mūsų Automobilio Radijo, jis gali geriau išlaikyti savo rezultatus, prašome būti tikri, kad naudoti jį.

Nekilnojamojo Android 8.1/9.0 sistema

paramos paraiškoje padalinti ekraną, kad jūsų naudoti handier, parama, daugiau, naujausias programas.

Naujausias technologijas, naudojant pažangias Android navigacijos sprendimai, palaiko daugiau pasirinktinius parametrus ir atveria daugiau galimybių vartotojams.

Palyginti su įprasta ekranus, rinkoje, IPS matymo kampas yra didesnis, ir ekrano yra labiau subtilus

radijo naudoja 2.5 D IPS multi-touch " capacitive Ekranas, kuris visiškai rodoma daug spalvų, o švelnus skleidžiamos šviesos nuo 2,5 D, ekranas neturi dirginti akis.

Paramos padalinti ekraną, bet 2 kartus, derinant bus.

Paramos vaizdo ir DVR taikymas kintamų Lange tinkinti vaizdo pozicija ir padaryti savo vairavimo patirtį, pilnas cool spalvos.

T9 Palaikymas kelis 4G Tinklo intervalai

Numatytasis built-in koregavimas yra 48EQ, garso surround galima nustatyti tuo pačiu metu, leidžia jums pasinerti į nuostabų muzikos.

Palaiko beveik visus map programas.Prieš siųsdami savo mėgstamiausių produktų, mes įdiegti naujausi neprisijungęs žemėlapis jūsų šalyje jums, ir žemėlapis bus reguliariai atnaujinama.Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti naudoti internete žemėlapiai.

Palaiko atvirkštinė ekranas.Kai automobilis yra priešinga režimas, radijo, galės iš karto pereiti į ekraną galinėje automobilio, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

Jei neturite originalus kameros, jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko ryšį su ADAS DVR

ADAS DVR turi daug built-in pagalbines vairavimo technologijas, įdėjimas aukštos kokybės TF atminties kortelę įrašyti kiekvieną akimirką jūsų vairavimas.

Paramos PSSS

Vis daugiau ir daugiau nacionalinės automobilių gamybos standartai reikalauja, kad transporto priemonėse turi būti įrengta padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai.Svarbu padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai gali būti vertinamas.Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti padangų slėgio signalizacijos įrenginys, prijungti radijo ir atsiliepimų jūsų padangų būklę realiuoju laiku.

Žymos: 11 colių automobilio radijo, honda accord 8 ekranas, accord "android", radijo ekrano " volvo s40, 1din mp5 player, honda accord 8 "android" radijo gps dvd wifi, mfd2, automobilio radijo honda accord 8, hyundai accent jutiklinis ekranas radijas, smartphon.

Charakteristikos

Originalus Vairas Kontrolės Parama
Sąsaja USB
TF/Micro SD Lizdas 2
"Android" sistemos Android 9.0
Din Dvigubas Din
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Įtampa 12V
RAM 4G
funkcija 3 Kintama langą
Accord Metų 2008
Prekės Svoris 1.7kg
Honda Modelis ACCORD
Sertifikavimo NĖRA
T3L plus versija 2G+32G Android 9.0
Operacinės Sistemos Android 9.0
Rezoliucija 1024*600
Galia 4*45w
T9 versija 4G+64G 8-core
Funkcija 1 DSP pareigos
Funkcijos 2 Padalintas Ekranas
Max Išorinė Atmintis 64G
Parama Wifi
Prekės Pavadinimas Develuck
Modelio Pavadinimas Honda Accord (2005-2008 M.)
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 4 GPS Navigacija
Prijunkite išorinį mikrofoną Parama
Ekrano Dydis 10"
Prijungti USB ADAS DVR Parama
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Honda"
Prijungti USB PSSS Parama
funkcija 5 Vaizdo išvesties funkcija
OSD Kalba Vietnamo
Specialios Funkcijos TV
Elemento Dydis 24cm*20cm*12cm
Medžiagos Tipas Metial+Plastikas
ROM 4G

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Android 9.0 8 esminių Automobilio Radijo 2 Din Multimedija Vaizdo Grotuvas

Android 9.0 8 esminių Automobilio Radijo 2 Din Multimedija Vaizdo Grotuvas " Honda Accord 2005-2008 4G+Wifi 4G+64G RDS GPS Navigacijos Carplay

Panašūs produktai: