Hanky Moterų Medvilnės Nosinės su Drugelio Nėrinių prie Kampo, Ponios Hankies 12 Vnt

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.10

-44%

€7.44

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Nuostabiai meistriškai forma premium 60 pynimo medvilnės ir nėrinių, Minkštas ir absorbentas,elegantiška siuvinėjimas ir paprastos baltos spalvos dizainas.

Gėlių siuvinėjimas ir specialių drugelio nėrinių prie kampo, dydis 11" x 11": Puikus dydžio, tinka bet koks progoms.Neeilinis specialūs priedai, kaip papuošimas.Pirmą kartą jums plauti juos, jie bus sumažinti tiek, bet tik pirmą sykį.

Švelniausiu, Labiausiai Tvirtos Ir Absorbentas,Puiki Dovana : Puiki dovana, siuvinėjimas forwedding malonių.nuotaka, motinos nuotaka, motina jaunikis ir/arba pamergės.

Priežiūros Nurodymai ir Rekomendacijos - plauti Rankomis šaltame vandenyje su šviesos ploviklis yra labai rekomenduojama.Skalbti mašinoje ir gauti minkštesnė po pirmo plovimo.Pakabinti sausas, be saulės poveikio,lyginimo, gali prireikti.

Tinka ir progai, Motinos Diena Dovana,Puikiai tinka vestuvių dalis, ar nuotakos dušas, gradacija, arba įtraukti jį į goody krepšys popietės arbata ar moterų klubo susirinkime ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: Medvilnė

Spalva: Balta

Dydis: 28x28cm/11.02x11.02inch

Komplektą Sudaro:

12 Vienetų Medvilnės Hankerchiefs

Žymos: nosinė, nosinė, medvilniniai moteriški, nosinė moterims, apykaklės tumblr, hankerchief moterims, siuvinėjimo nosinė, marmuro rankšluostį, vaikai rankšluosčiu, , treniruoklių salė, medvilnės hankerchief.

Charakteristikos

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Medvilnės
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Phenovo
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Hanky Moterų Medvilnės Nosinės su Drugelio Nėrinių prie Kampo, Ponios Hankies 12 Vnt

Hanky Moterų Medvilnės Nosinės su Drugelio Nėrinių prie Kampo, Ponios Hankies 12 Vnt

Panašūs produktai: