H7 H4 Mini Projektoriaus Objektyvas, Skirtas Automobilių, Motociklų Didelis Mažas LED Šviesos Konversijos Rinkinys Lempos pjūvio Linijos Žibintai 12V/24V 5500K

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.32

-27%

€34.69

Dalintis

Apie prekę

H7 H4 Mini Projektoriaus Objektyvas, Skirtas Automobilių, Motociklų Didelis Mažas LED Šviesos Konversijos Rinkinys Lempos pjūvio Linijos Žibintai 12V/24V 5500K

Paprastai, kai jums įdiegti projektoriaus objektyvo jūsų automobilio priekinis žibintas, jis turi didelį ir sudėtingumo mokymai dirbti, jeigu nesate specialistas.Tačiau šis Mini projektorius, tik reikia, kad jūs pašalinti originalios H4/H7 halogeninės lemputės ir pakeisti jį į mūsų projektorius taip, kad jums bus atnaujinti jūsų automobilio priekinis žibintas su ryškumas high/low beam šviesos galia.Ji yra labiausiai ekonomiškas variantas pirkėjas, kuris ieško modifikavimas stiliaus.

Produkto Parametrai: Galia: artimąsias 25W Kiekviena Lemputė; Didelis Šviesos 45W Kiekviena Lemputė Įtampa: DC12V~ DC 24V Lempa Lustas: Specialios Didelės Galios Žetonų Spalvos Temperatūra: 5500K Liumenų: artimąsias 8000LM; Didelis Šviesos 10000LM Garantija Laikas: Vieneri Metai IP Lygis: IP65 Tarnavimo laikas: >30000 Valandų Šilumos Išsklaidymo Teorija: Kosmoso Aliuminio Lydinys 6063

Specifikacija: Projektoriaus Objektyvo Matmenys: 1.5 Colių Objektyvas: Su dideliu aiškiai išgaubto objektyvo šviesos, suteikiantys vienodą ryškumą, stiprus skverbiasi galios ir ne astigmatizmas.Reflektorius: Metalo atspindys taurės ir su aukšta temperatūra, suteikia bi-led objektyvas su ilgesnis tarnavimo laikas.Vairuotojams: Kompaktiškas vairuotojai, maitinimui šie projektoriai traukti minimalus amperų, jūs neturite techniškai reikia laidynas užtikrinti, lengvas montavimas.Cut-off pluošto funkcijos: Tik LHD.PN -- su vairu Kairėje pusėje, vairas kairėje, automobilių Rusijoje, JAV...ir t.t.Artimąsias Modelis: Atsispindi nuo specialus dubenėlis, kuris ateina su.Sklandžiai ribinės linijos ir fokusavimo žibintai, nebus atspindžių besiartinantis vairuotojai.Aukšto Pluošto Modelis: Atsispindi nuo automobilio žibintų reflektorius, šaudyti toli ir plačiai.Įmontuoti: Tinka H4, H7 priekinių Žibintų Tiesiogiai.Jokių pakeitimų ar modifikavimo reikia.Įrengimas: Lengvas Montavimas.Tiesiog išimkite originalus H4, H7, halogeninės lemputės, ir pakeisti jį su šiuo Bi-LED objektyvas.

Pastaba: 1. Šviesos lemputė yra nepolinės, kai kurie automobiliai gali poreikių papildomą dekodavimo Didelės Šviesos.Ypač senesnės nei 2010 metų automobilius. 2. Tai bi-led objektyvas yra be canbus sistema, jei jūsų automobilis turi canbus sistemos, prašome įtraukti canbus dekoderis kartu mano žemiau esančią nuorodą.

Komplektą Sudaro: 1 arba 2 vnt x 1.5" Mini Bi-LED Projektoriaus Objektyvas(Pagal jūsų pasirinkimą) 1 arba 2 vnt x LED Drivers(Pagal jūsų pasirinkimą) Įdiegimo Vadovas H4 Bi-led Objektyvas: H7 Bi-led Objektyvas:

1. Prašome patikrinti, ar aiškiai nuotraukos, aprašymas ir atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos monitoriaus rezoliuciją ir aplinkos, nuotrauka, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo materialus objektas. 2. Pagreitinti jūsų užsakymą, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys prašymą, tokių kaip spalva, temp, lemputės tipą ir kt., ir palikti mums jūsų duomenys kontaktinis vardas, pavardė, adresas, telefonas/mobilusis telefonas numerį, pašto kodą. 3. Prašome suprasti, kad muitinės, mokesčių priklauso nuo teisės į savo didžiosios šalies, tai yra iš mūsų kontrolės.Jokių papildomų mokesčių generuoja muitinės formalumus, turi apmoka pirkėjas. 4. Prašome laikytis visų produktų etiketes iš pradžių kaip palaikyti sertifikatą. 5. Išvesties balasto yra aukštos votage linija, prašome nenutraukite jį rejoint, tai nėra saugu, ir negali gauti išlaikymo.

1. Užsakytas prekes bus per 3 darbo dienas nuo mokėjimas patvirtino. 2. Mes galime laivas, kurį Kinija Paštu, HK Post, EMS, DHL, " FEDEX, TNT, klientų paskirtas, arba, kaip už mūsų prekybos sąlygos.Laivybos laikas nuoroda: UPS & DHL: 4-8 darbo dienas (priklauso nuo šalies pristatytas): EMS: 10-20 darbo dienų (priklauso nuo šalies pristatytas) Kinija Paštu: 10-40 3 darbo dienų. Jei jūs cann ' t gauti prekes per 30 dienų po mokėjimo padaryta, pls leiskite mums žinoti, laiku, ir mes pasistengsime padėti. 1. Visi gaminiai yra išbandyti prieš pristatant užtikrinti, kad pirkėjas gaus gerą kokybės ir teisę prekes. 2. Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekės, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

1. Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų. 2. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Žymos: išorės motociklo led žibintų, h4 led, didelis projektoriaus objektyvas, lempa led, h7 led, projektorius, bi led len, mingben led objektyvas, 12 led žibintai, led.

Charakteristikos

Spalvos Temperatūra 5500K
13 modelis Bi-LED Žibintai
Cata H4 H7, LED Lempos
Tipo 10 Bi-led Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Elemento Tipas Šviesos Gavimas
Tipas 5 Projektoriaus Objektyvas LED Žibintai
Tipas 2 Auto LED Projektoriaus Objektyvas
Galia 55W/Pair
Įtampa 12V
Dydis 1.5 Inch
Tipas 1 Lęšiai, Skirti Žibintai
6 tipas Bi-led Žibintų Objektyvai
Įveskite 15 Modifikavimas Stilius
Automobilio Modelis H4, H7 Automobilį
Led Šviesos Tipas Vietoje
Funkcija Bi-LED Lęšiai
7 tipas Bi-led Projektoriaus Objektyvas Automobilių
Tipo 14 Automobilių Reikmenys
Tipas 11 "PASIDARYK pats" Bi-led Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
9 tipą Bi-led Projektoriaus Objektyvas Asamblėja
Šviesos Tipas Tik LHD
Tipas 12 Bi-led Projektoriaus Objektyvo Keitimas
Ypatingas Bi-LED Žibintai
Naudojimas Modifikavimas
Tipas 4 LED Žibintai Skirti Projektoriaus Objektyvas
3 tipas Bi-led Projektorius, Objektyvas, priekinis žibintas
Tipas 8 Projektoriaus Objektyvas "PASIDARYK pats" Bi-led
Prekės Pavadinimas BRITUNE
Automobilių Prekės Ženklas H7 H4 9003
Įmontuoti Visi H4, H7 Automobilį Be Canbus Sistema

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

H7 H4 Mini Projektoriaus Objektyvas, Skirtas Automobilių, Motociklų Didelis Mažas LED Šviesos Konversijos Rinkinys Lempos pjūvio Linijos Žibintai 12V/24V 5500K

H7 H4 Mini Projektoriaus Objektyvas, Skirtas Automobilių, Motociklų Didelis Mažas LED Šviesos Konversijos Rinkinys Lempos pjūvio Linijos Žibintai 12V/24V 5500K

Panašūs produktai: