Elastinga Sofa Cover Ruožas Slipcover Grupinių Namų Dekoro Kambarį Geometrinis Sofos Dangtelio Kampas Fotelis Dangtis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.89

Dalintis

Apie prekę

Prekės informacija

Komplektą Sudaro:1pc sofa cover Produktas yra tik sofa padengti, įskaitant pagalvėlė padengti.(Vieneto kaina yra tik 1pc sofa padengti,neturi būti pagalvėlė padengti ar kitų priedų,jei norite, pagalvėlė padengti,jums reikia užsisakyti atskirai.)

MEDŽIAGOS IR DIZAINAS

MEDŽIAGOS ir DIZAINAS: Poliesterio ir spandex medžiagų.Visus turus be kampų suvynioti, nėra lengva raukšlių; elastinės juostos ir dirželio tvirtinimo uždarymo apačioje, dvigubas sutvirtinimas, nėra lengva poslinkis.

APSAUGOTI

APSAUGOTI: Šis pagrindinis slipcover skydai ir apsaugo jūsų baldai iš išsiliejimo, dėmes, dėvėjimosi ir plyšimo, nebūtų iš vis sugriauta.Tai puikus namų augintiniai, arba visiems, norintiems ekonomiškas sprendimas baldai apsauga.eglė ir iki savo kambarį ir nustebinti savo svečius su išleidžia mažiau pinigų.LIGHWEIGHT IR LENGVA PRIEŽIŪRA: Lengva nustatyti ir pasiimti; skalbimo mašinų šalta, ar ne bleach, būgniniai sausas Mažai, ne lyginimo, diegimo žingsniai parodė, kurias matote paveikslėlyje.

TINKA LABIAUSIAI BALDAI

Jis tinka daugelio tipų sofa, pavyzdžiui, audinio sofos, ar odos sofa su spragą.PRAŠOME PRIEMONĖ PRIEŠ PERKANT. 1-vietų kėdė slipcover tinka labiausiai foteliai iki nugaros ilgis 90 iki 140cm/ 35 iki 55 Colių. 2-vietų loveseat slipcover tinka labiausiai loveseats iki nugaros ilgis 145 iki 185cm/ 57 72 Colių. 3-jų vietų sofa slipcover tinka labiausiai sofos iki nugaros ilgis 190 230cm/ 75 iki 90 Colių. 4-vietų sofa slipcover tinka labiausiai sofos iki nugaros ilgis 235 300cm/ 92 118 Cm.LIEKA VIETOJE: Jei jūsų sofos yra L tipo ar Kampas kartu su 2 dalis atskirai, jums reikia norint 2vnt padengti ji.Ši sofa apima taikomų sofa, kuri yra ir gilus tarpas tarp sėdynės su atlošais ir porankiai.Mažas audinio juostelės, kad galite naudoti norėdami laikyti vieta, stumti juos žemyn ir pagal tiek, kiek galite, surengs vietoje.

Pastabos Ir Įspėjimai

Pastabos: 1、pusėje su žyma yra nugaros.Yra keletas putų peices arba jūs galite paruošti ką nors, pavyzdžiui, rankšluosčiai padėti tuck dangtelį į fotelį, įsitikinti, kad mūsų dangtelis tiks jūsų sofa geriau, patikrinkite, ar yra tarpus(gaps) ant nugaros ir abiem tegul putų juostelės. 2、 Rankinis matavimo 1-3 klaidos yra leistinas,kita šalis turi įvairių dydžių,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti. 3、 Dėl tolimojo susisiekimo problema,produktas bus šiek tiek sulenkite,tai gal ne tokie plokšti, kaip nuotraukoje ,bet dozės neturi įtakos kokybės ir produkto naudojimo. 4、 Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad modelis yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose. 5、 Kurių vienas jūs negalite pasirinkti iš spalvų mygtuką,prašome susisiekti su mumis.Įspėjimai: · Stenkitės nenaudoti balinimo skalbimo viršeliai · Nuplaukite jį su stroje arba drabužius, turintys panašių spalvų.

Žymos: padengti osmanų, trumpas sofos apima, namų, ruožas universalus sofa dangtis, padengti sofa, kėdė padengti, fotelis slipcover "pasidaryk pats", recliner kėdės padengti didelius, karieta ponaitis kėdė, kinijos pagalvė.

Charakteristikos

Modelio Numeris sofa slipcover
kilmės vieta Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Sofa Trijų vietų Sofa
Dydis 90-140cm/145-185cm/195-230cm/235-300cm
Tipas Sofa Dangtis,Sofos Dangtis,Slipcover,Funiture Raštas,Sofos Apima
Prekės Pavadinimas Rose Mados Namų
Stilius Modernus
Pavadinimas Atveju, Sofa-lova,Pagalvėlė Apima,Sofos Raštas,Loverseat,Fotelis Dangtis
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Naudoti Namai,gyvenamasis kambarys,Atsparūs Baldai Raštas Sofa,Patalpų
Gamyba Sofa Dangtis
modelis SPAUSDINTI
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Sezonas Pavasario,Vasaros,Rudens,Žiemos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elastinga Sofa Cover Ruožas Slipcover Grupinių Namų Dekoro Kambarį Geometrinis Sofos Dangtelio Kampas Fotelis Dangtis

Elastinga Sofa Cover Ruožas Slipcover Grupinių Namų Dekoro Kambarį Geometrinis Sofos Dangtelio Kampas Fotelis Dangtis

Panašūs produktai: