Medienos Apdirbimo, Aliuminio Profilio Valdovas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.70

-20%

€11.01

Dalintis

Apie prekę

Tikslumo kontūras valdovas reikalingi medienos apdirbimo, rūdžių įrodymas, ir patvari, lengva priemonė, tinka įvairių formų.

Pagrindinės Savybės

[Aukštos kokybės Medžiaga], Kad profiler yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, baudos adatos yra tolygiai paskirstytas, tankus, rūdžių įrodymas, ir dėvėti, atsparus, patvarus.

[Kolonėlė Sandarumo], Kad profiler sandarumą galima reguliuoti pagal jūsų poreikius.Po to, naudojant kontūro valdovas tam tikrą laiką, jūs galite reguliuoti sandarumą pagal jūsų poreikius.

[Lengva Išmatuoti] profilio metras ateina su skale, kuri gali užbaigti dydžio matavimas kai žymėjimo forma, kuri yra sutaupyti laiko ir pastangų.

[Lengva Naudoti] Mūsų profiler yra 125mm ilgas ir gali būti naudojamas išmatuoti netaisyklingos formos objektus.Per veiksmingą intervalą, paspauskite plonas metalinis adatos formos-atsižvelgiant objektas, ir kitas galas gali užtrukti apie norimą formą.

[Plačiai Taikyti], Kad profiler yra naudojami siekiant surasti kontūrą arba edge, medienos apdirbimo, automobilių kėbulo, automobilių metalo skardos, nerūdijančio plieno, arba bet kontūras kopijuoti darbo, ir galima tiksliai perduota medžiaga, kuri turi būti sumažinti.Naudojant Metodus

Specifikacijos Medžiagos Aliuminio Lydinio Produkto Svoris 178G Gaminio Dydis

(L x W x H) 20 × 15 × 3cm / 7.9 x 5.9 x 1.2 cm Pakuotės Turinys Medienos apdirbimo, Aliuminio Profilio Valdovas × 1 Spalva Sidabrinė Pastaba Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Žymos: z17, aliuminio t stebėti, aliuminis profilis, aikštėje masto valdovas, matlankis, valdovas smd, valdovas mokykla, stabdžių žvyras, priemonė medienos, raundas centro ieškiklis.

Charakteristikos

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas isfriday
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Medienos Apdirbimo, Aliuminio Profilio Valdovas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Medienos Apdirbimo, Aliuminio Profilio Valdovas

Medienos Apdirbimo, Aliuminio Profilio Valdovas

Panašūs produktai: