Naujas Viecar CY300 OBDII OBD2 Automobilių Kodas Reader Diagnostikos Skaitytuvas CY-300 Visiems 1996 m. ir naujesni OBDII Protokolus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.53

-4%

€10.03

Dalintis

Apie prekę

100% Originalus Viecar CY300 OBDII OBD2 Auto Diagnostikos Kodų Skaitytuvas skaitytuvo CY-300 Visiems 1996 m. ir naujesni OBDII Protokolus

Į Viecar ® VC300 kodas skaityklė palaiko visus OBD II protokolus, įskaitant naujai išleistas Controller Area Network (GALI) protokolą.Nors ji yra mažas, ji gali priimti pačią informaciją kaip didelis, brangus skeneriai!

Į Viecar ® OBD II Nuskaitymo Įrankis yra specialiai skirta dirbti su visais OBD II reikalavimų transporto priemonių, įskaitant ir tuos, įrengta naujos kartos protokolas-Control Area Network (GALI).Tai būtina pagal EPA, kad Visus 1996 m ir naujesnių transporto priemonių (automobilių ir lengvųjų sunkvežimių) parduodami Jungtinėse amerikos valstijose, turi būti OBD II reikalavimus, ir tai apima visas Vidaus, Azijos ir Europos transporto priemonių.

Nedaug 1994 ir 1995 metų modelis benzinas transporto priemonių yra OBD II reikalavimus.Patikrinti, ar 1994 ar 1995 transporto priemonės yra OBD II reikalavimus, patikrinkite, ar Transporto priemonių išmetamųjų Teršalų Kontrolės Informacija (VECI) Etikete, kuri yra po gaubtu arba radiatoriaus daugumai transporto priemonių.Jei transporto priemonės yra OBD II reikalavimus, etiketėje bus paskirti "OBD II Sertifikuotų".Be to, Vyriausybės nutarimai įpareigoja visus OBD II reikalavimus transporto priemonėse turi būti "bendra" šešiolika-pin Duomenų perdavimo Jungtis (DLC).

Jūsų transporto priemonė turi būti OBD II reikalavimus ji privalo turėti 16-pin DLC (data Link Connector) pagal brūkšnys ir Transporto priemonių išmetamųjų Teršalų Kontrolės Informacijos Etiketėje nurodoma, kad transporto priemonė yra OBD II reikalavimus.

Savybės

Dirba su visais 1996 m ir naujesnių transporto priemonių, kad yra OBD II reikalavimų (įskaitant GALI)

Skaityti ir aiškiai bendro pobūdžio ir specialius gamintojo Diagnostinius gedimų Kodus (Dtc) ir išjungti patikrinti variklio šviesos

Palaikyti keletą bėdų kodas prašymus: bendrosios kodai, kol kodai ir specialius gamintojo kodus

Peržiūrėti teršalų pasirengimą statusą OBD monitoriai

Nustatyti veikimo sutrikimo indikatorius (MIL) statusas

Gauti VIN (Transporto priemonės Identifikavimo Nr.). dėl 2002 m ir naujesnių transporto priemonių, kad parama Režimas 9

Lengva naudoti su vieno plug-in

Nemokama CD programinė įranga su daugiau nei 7000 DAIS apibrėžimai

Jokių baterijų reikia-maitinamas per nuimamas OBD II kabelis

Specifikacijos

Ekranas: LCD su foniniu Apšvietimu, 2-line, 8 simbolių

Darbinė Temperatūra: nuo 0 iki 50 C (32 iki 122 F)

Saugojimo Temperatūra: -20-70 C (-4 iki 158 F)

Galia: 10.0 į 15.5 V teikiamos transporto priemonės akumuliatoriaus

Matmenys:

Ilgis x Plotis x Aukštis: 120 mm (4.7") x 65 mm (2.6") x 21mm (0.83")

NW: 0.25 Kg (0.45 lb), GW: 0.27 Kg (0.50 lb)

Viecar ® VC300 Įrankis

Naudotojo Vadovas

Realios Foto Parodyti: Atkreipkite dėmesį,:, Nes gamina neturės advanced notic pokyčių iki produkto pakuotės,kilmės vietą, arba kai kurie priedai,mes negalime užtikrinti, kad klientai gautų prekės yra lygiai tas pats su parduotuvės nuotrauką, ir produkto apibūdinimas.Tačiau mes galime užtikrinti, kad produktai visi tą patį su geros kokybės rinkoje.Jei mes neleidžia atnaujinti nuotraukos ar informacijos, susijusios laiku, prašome padaryti geriau suprasti. 1.Mes siūlome geros kokybės produktai,mažesnę kainą ir geriausias paslaugas,ir trijų metų garantija.

2.Produktai mano parduotuvėje yra naujausias Kinijos rinkoje.

3.Mes galime priimti siuntą tą dieną, kai jūsų mokėjimas patvirtino, dėl Keturvalakiai.lt.

4.Mes bus appraciate, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir mes nuoširdžiai tikimės, kad užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą dėl laivo.

5.Mes norėtume atsiųsti jums kai kurie tradiciniai Kinų dovanas savo kiekvieną kartą, kai tvarka.Ir jūs galite pasakyti man tai, ką norėtumėte.Mes išbandyti viską, kad jūsų prašymus fullfil

1.Mes galime priimti visus rūšies mokėjimo. 2.Prašome patvirtinkite produktu ir pristatymo adresą.Ir prašome palikti mums pranešimą pasakyti, kiek naudos gali būti parašyti tinkamą apie produktus. 3.Mes organizuojame pristatymą po comfirmation dėl Keturvalakiai.lt.Prašome neklausti laivybos kai jūs įdėti tvarka.Labai ačiū! 4.Mes jus palikti pranešimą jums sekimo numerį, kai pavedimas išsiųsti.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą apie siuntimo. 1.Mes atsiųsime kad po Keturvalakiai.lt patvirtinta tvarka.Apie laivybos laikas,Paprastai Kalbant,3~5 dienas DHL/UPS pristatymo.7~10 dienų už EMS pristatymo.15~30 dienų HK Post Oro Paštu.

2.Atkreipkite dėmesį, kad jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje DHL, jums reikia atkreipti kitų 36usd nuotolinio siuntimo mokesčius.

3.Prašome palikite mums žinutę, pasakykite mums, užsakymo vertę, kurią galime rašyti ant pakuotės.Mes turime daug patirties muitinės formalumus.Prašome pranešti mums, ką yra geriausios kainos jums deklaruotos vertės paketą, taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių.Kaip žinome,Vengrija, rusijos Federacija ir TURKIJA turi griežtas importo politikos", todėl, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis, jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.Jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo)

Žymos: paslėpti, Viecar, obd2 diagnostikos įrankis, Viecar CY300, obd2 skaneris, neewer, obd2, 2 guoba, MS300, obd 1 skeneris.

Charakteristikos

Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Specialios Funkcijos Kita
Programinės Įrangos Versija CY300
Prekės Pavadinimas OBDIICAT
Kalbos lietuvių
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Aparatinės Įrangos Versija CY300

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Viecar CY300 OBDII OBD2 Automobilių Kodas Reader Diagnostikos Skaitytuvas CY-300 Visiems 1996 m. ir naujesni OBDII Protokolus

Naujas Viecar CY300 OBDII OBD2 Automobilių Kodas Reader Diagnostikos Skaitytuvas CY-300 Visiems 1996 m. ir naujesni OBDII Protokolus

Panašūs produktai: