Massager Pagalvės Masažas Jogos Kilimėlis Akupresūra Stresą Atgal Kūno Skausmo, Smaigalys Kilimėlis Akupunktūra Mat Profesionalių Praktinių Rinkinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.45

-28%

€11.90

Dalintis

Apie prekę

Savybės: Profesinės akupresūra paslaugos

Į pakuotę įeina vienas akupresūra kilimėlis, vienas akupresūra pagalvę, du masažo rutuliai ir vieną laikymo krepšys, teikti jums profesionalias paslaugas.Du masažo rutuliai yra pėdų masažas.Per mini plastiko masažas blokų, akupresūra motina ir pagalvę, įsikūrusi svoris principo natūraliai gali suteikti jums visą kūną, atsipalaiduoti, rūpintis ir skatinti daugybė akupunktūros taškus.

Nešiojamieji

Pridedamas saugojimo audinio maišelis pakuotėje gali padėti jums saugoti akupresūra nustatyti, todėl patogiau atlikti, o ne užima daug saugojimo vietos, puikiai tinka kelionės ir lauko naudojimo.

Aukštos kokybės medžiaga

Į akupresūra nustatyti priima aukštos kokybės kempinė, audinio ir plastiko medžiagų, saugus, ne toksiškas, dėvėti, atsparus ir patvarus, turinti ilgai naudojant tarnavimo laikas, patikimas ilgą laiką naudojant.

Nėra maitinimo įtampa

Į akupresūra nustatyti pasirinkti teikti puikus masažas veiklos fiziniu būdu, jokių maitinimo reikalavimas, saugus naudoti.Ne nerimauti apie energijos arba elektros problema lauko aplinka.

Taikymo sritis

Į akupresūra nustatyti yra geras pasirinkimas, siekiant suderinti fizinį ir metalo atsipalaiduoti, atkurti gyvybingumą, palengvinti skausmą ir pagerinti energijos lygį, plačiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimo.

Specifikacija:

Tipas: akupresūra rinkinys

Kiekis: 1 komplektas

Medžiaga: sponge + medžiaga + plastikas

Spalva: juoda /fuksija /juoda /žalia / juoda

Kilimėlio dydis: 62*42*2cm/ 24.37*16.51*0.79 colių(L*W*H)

Pagalvės dydis: 32*15*8cm/12.58*5.9*3.14 colių (L*W*H)

Grynasis svoris: 470g/ oz 16.58

Pakuotė:

1* akupresūra kilimėlis

1* akupresūra pagalvė

1* audinio maišelis

2* masažo kamuolys

**Mūsų paslaugos**

Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba.

Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

**Dėmesio, Rusijos Draugais**

1.Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

2.Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

3.Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

**Kodėl verta pirkti iš jav??**

Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!

gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!

**Pristatymas**

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: bendrasis jogos kilimėlis, akupunktūra rinkinys, jogos ma, mat gumos joga, fila jogos kilimėlis, acupressur kilimėlis, didelis jogos kilimėlis, kilimėlis sportui, tinka kilimėlis, akupresūra motina ir pagalvę.

Charakteristikos

kitos funkcijos akupresūra pagalvėlė
Funkcija akupresūra rinkinys
Modelio Numeris akupresūra rinkinys
kita funkcija akupresūra rinkinys
Atributas akupresūra lapas
Ilgis Other
Medžiaga Kita
Savybės Akupresūra Kilimėlis
Funkcijos akupresūra padas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Massager Pagalvės Masažas Jogos Kilimėlis Akupresūra Stresą Atgal Kūno Skausmo, Smaigalys Kilimėlis Akupunktūra Mat Profesionalių Praktinių Rinkinys

Massager Pagalvės Masažas Jogos Kilimėlis Akupresūra Stresą Atgal Kūno Skausmo, Smaigalys Kilimėlis Akupunktūra Mat Profesionalių Praktinių Rinkinys

Panašūs produktai: