Nauja Išpardavimas
CNC lygiagrečiai uosto sąsaja valdybos linijiniai izoliacija (parama KCAM4, EMC2/linuxcnc) Padidinti

CNC lygiagrečiai uosto sąsaja valdybos linijiniai izoliacija (parama KCAM4, EMC2/linuxcnc)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.70

Dalintis

Apie prekę

Kokybės užtikrinimas:

1, projektas bus išbandomas iki laivo, ji bus geros būklės, jei jūs turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

2, garantija 30 dieną, 7 dienas grąžinti ne darbo elementai, be to, skaldytų, prekių sudužo.Krovinių yra neteisinga versija, pirkėjo sumokėti grįžti siuntimo išlaidas.

3, patvirtinkite, prieš užsakant prekę yra suderinama su modeliu.Be grąžinti nesuderinamą problemą.

4 prekėms, pirkėjai moka grąžinti siuntimo išlaidas.Prieš perkant, prašome profesinio konsultavimo, mes būtų didžiausias nuoširdumas paslaugos.

5, jei pasirašyta, arba ištrinti, jokios garantijos.

Atsiliepimai:

1, kai jūs gaunate savo projektą, prašome atsiliepimų į mus, ji bus mums pasakyti, kad jūs gavo savo prekes.

2, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, gavę jūsų užsakymą, mes netrukus jums duos teigiamų atsiliepimų.

3, jūsų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Jei turite klausimų ar problemų, apie savo sandorį, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.Pagrįsta, suteikia mums galimybę teisingai ir per protingą laikotarpį

laikotarpį, nepriklausomai nuo jūsų susirūpinimą.Neigiamų atsiliepimų negaliu nieko išspręsti.

4, mes esame įsipareigoję savo klientams pateikti geriausių klientų aptarnavimo, statybos stiprius ryšius su mūsų klientais, todėl prašome nusipirkti pasitikėjimą.

Ačiū jums labai!\ 1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Keturvalakiai.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos: cnc valdybos mach3, blokuoti lygiagrečiai, įranga, šviesolaidinių, cnc router, cnc kontrolės, cnc lygiagretusis prievadas, kasybos įrenginys rinkinys, amf valdytojas, vairuotojo mach3, lygiagretaus prievado adapteris.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CNC lygiagrečiai uosto sąsaja valdybos linijiniai izoliacija (parama KCAM4, EMC2/linuxcnc)

CNC lygiagrečiai uosto sąsaja valdybos linijiniai izoliacija (parama KCAM4, EMC2/linuxcnc)

Panašūs produktai: