Derliaus Lauko Sienos Žibintai Sodas, Baras Senovinės Sienos Sconce Bronzos, Aliuminio Pramonės Kelias Patalpų Apšvietimas LED Lempos, metalo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.43

-34%

€40.05

Dalintis

Apie prekę

Įskaitant Vieną Vnt lemputės,jūs galite nusipirkti daugiau mano parduotuvėje.Aukštos kokybės loft pakabukas žibintas,produktų per CE ,VDE,UL,LPD,SAS sertifikavimo.

Medžiaga : Aliuminio

Galia : 110V-250V

Įtampa: 31-40W

Šviesos Šaltinis: E26/E27 lemputės

Tinkama vieta : 10-15 kvadratinių metrų

Kreiptis : Baras,Sandėlis,Restoranas,Kavos...

● Mokėjimas turi būti gautos per 7 dienas nuo aukciono uždarymo.

● Jei turite pirko kelis daiktus iš manęs, jūs galite siųsti man vieną mokėjimą už visus elementus, o ne mokėti už juos atskirai.Kai paspausite Mokėti Dabar " mygtuką, čia bus automatiškai nustatyti, ar yra kiti elementai, kuriuos laimėjo arba įsigyti iš manęs ir bus sujungti juos savo komentarą.

1. Paprastai prekės bus išsiųstos per 1-2 dienas po apmokėjimo gavimo.Ekonomikos Pristatymas paprastai trunka 5 - 12 darbo dienomis didžiųjų miestų ir 10 - 25 darbo dienas iki kitų nutolusių miestų.Ir jūs galite mokėti papildomai, laivybos mokestis gauti Operatyvus Pristatymas(DHL, ar AVS)paslaugų, Paprastai tai trunka 3 - 7 dienas tik gauti užsakymo. (Darbo dienos, neįskaitant savaitgalio ar vietos valdžios laisvalaikis)

2. Jūs galite turėti kartu siuntas, rašykite mums prieš straipsniai buvo išsiųstas.

Tikimės, kad jūs patenkinti mūsų bendras paslaugas, taip pat produktų ir tikimės, kad jūsų gerų atsiliepimų greičiau.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

1. Atsiliepimai bus palikta automatiškai po to, kai gausime jūsų atsiliepimų.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.Prašome leiskite mums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas.

3.Mes teikti paslaugas, geriausiai, kaip galime, sukelti grįžtamąjį ryšį ir yra tai, ko mes siekiame.Prašome parašyti man per "Mano Pranešimai" ar "pardavėjo Kontaktai", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkimo.

Žymos: žalia bronzos šviesos, klasikinis sienos sconce, sienos sconc, sienos lempa, lauko antikvariniai, vonios juosta šviesos, lauko sienos sconce derliaus, antikvariniai bronzos sienos sconces, lempos sieninis lauko antikvariniai, sodo lempos šviesą, antikvariniai išorinės sienos lempa.

Charakteristikos

Sertifikavimo BMK
Garantija 12 Mėnesių Garantija
Prašymas lauko
Yra Pritemdomi No
Naudojimas Atostogų
Įtampa 110V
Kūno Spalva Tamsiai Chaki
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Pagrindo Tipas E27
Modelio Numeris MLW0600
Atspalvis Kryptimi up
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Medžiaga Aliuminio
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Stilius derliaus
Prekės Pavadinimas UNICASA
Maitinimo Šaltinis AC
Technics Padengtą
Atspalvis Tipas Matinio Stiklo
Savybės Lauko Derliaus Sienos Lempos
Šviesos šaltinių skaičius 1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Derliaus Lauko Sienos Žibintai Sodas, Baras Senovinės Sienos Sconce Bronzos, Aliuminio Pramonės Kelias Patalpų Apšvietimas LED Lempos, metalo

Derliaus Lauko Sienos Žibintai Sodas, Baras Senovinės Sienos Sconce Bronzos, Aliuminio Pramonės Kelias Patalpų Apšvietimas LED Lempos, metalo

Panašūs produktai: