8/12/14inch Mobilusis Telefonas Didelės raiškos Vaizdo Magnifier Stovo Išmanųjį telefoną Filmą Stiprintuvo Projektorius, Stovas Laikiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.20

-50%

€6.40

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Jūsų asmeninė kinas: su aukštos raiškos optinės technologijos, vaizdas ekrane, kad mobilusis telefonas yra išsiplėtusios, vaizdas yra aiškus, spalva yra ryškus, kad ieškinys yra stipri, o jis turi radiacinės saugos funkcija.Padidinti savo išmanųjį telefoną, kad būtų lengviau žiūrėti kino filmus ar naujienas savo telefone.

2. Stipri ir lengva reguliuoti: medžiaga yra stipri, lanksti ir lengvai pasukti.Gooseneck su aukštos kokybės magnio lydinio, su didesnį stabilumą ir lankstus koregavimo funkcija.Visų kampų sukimosi leidžia mėgautis bet kokiu kampu, be jokių rankas, todėl jūs galite patogiai gulėti ant lovos ar sofos.

3. Geriausias atostogų dovanų pasirinkimą: tai bus geriausias atostogų dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Dovanos draugams ar šeimos, kurie mėgsta žiūrėti filmus, 3D mobilusis filmus su daugiau stereo efektą; taip pat tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kurie žiūri filmus, skaityti ir naujienos.

4. Saugos ir aplinkos apsaugos: priimti aukštos raiškos zoom optika technologija, todėl nebus blur, iškraipymą ir radiacijos.Akrilo objektyvas medžiagos, naudojamos medžiagos, šis produktas yra ekologiškas ir beskonis.

5. Nešiojamų namų kino teatro: sulankstomas dizainas gali būti lengvai įdėti į piniginę, kuprinę ar kišenėje, keliaudami lauke.Nešiojamų mini kino šeima ar lauko šalis, tinka patalpų, kempingas, kelionės, laisvalaikis ir kt.

Techniniai duomenys:

Dydis:

8 colių: 18.6x12cm/7.32x4.72"

12 colių: 25.2x14.4cm/9.92x5.67"

14 colių: 26.6x15.6cm/10.47x6.14"

Medžiaga: aliuminio lydinys aviacijos medžiagos + ABS + ultra clear akrilo mėlynas ekranas veidrodėlis

Spalva: Balta / Juoda

Atramos ilgis: 60cm/23.62"

Bazinė tipas: Faneros

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Ekrano Didintuvai Stovo

Dauguma Straipsnių bus išsiųsti per 1-5 darbo dienas, kai gauna mokėjimo

Pirkėjas turėtų būti atsakingas už mokesčio ar muito įkrauti savo šalį

Mes garantuojame, kad nėra rizikos, pirkti čia

Jei negalite gauti elementą per mūsų garantuotų pristatymo laiką.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes bus atsakingas už užsakymą.

Jei gavo skirtingas arba skaldytų elementą.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant bet kokį atsiliepimą.Mes ją išspręsti už jus.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Žymos: mini projektoriaus ekranas, projektoriaus laikiklis, projektoriaus laikiklis, stendas tv wall, telefonas projektorius, 3d projektorius ekranas, korinio ryšio projektorius, f30 iki, projekto ekranas, mobil telefono projektorius.

Charakteristikos

Pavadinimas telefonas projektorius didinamasis stiklas
Prekės Pavadinimas alloet
Medžiaga Metalo
Su Šviesos Ar Ne No
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Stilius Nuolatinis Stilius
Modelio Numeris Magnifier Stovo
Funkcija Mobiliojo telefono projektorius
Šviesos Šaltinis NĖRA
Tipas Telefonas Didinamasis Stiklas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

8/12/14inch Mobilusis Telefonas Didelės raiškos Vaizdo Magnifier Stovo Išmanųjį telefoną Filmą Stiprintuvo Projektorius, Stovas Laikiklis

8/12/14inch Mobilusis Telefonas Didelės raiškos Vaizdo Magnifier Stovo Išmanųjį telefoną Filmą Stiprintuvo Projektorius, Stovas Laikiklis

Panašūs produktai: