Telefonas Trikojo stovo Arca Stiliaus Greitai Išleisti Plokštelę, Pasukti 360 6.8 už" mobiliojo Telefono Laikiklis Laikiklis Klipas Adapteris, skirtas "iPhone", "Samsung"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.48

-38%

€22.09

Dalintis

Apie prekę

Logistikos pranešimų:

Reaguodama į skubų pranešimą iš logistikos įmonės, Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad nuo rugpjūčio 27 d., visų tarptautinių siuntinių perdirbti muitinės reikės mokėti administravimo mokestį (apie 3,5 JAV dolerių, vieno sklypo), kuris bus apmoka pirkėjas.

Jei pirkėjas ne mokėti mokestį už 30 dienų, paketas bus grąžintas.

Prašome pastebėti, kad ir du kartus pagalvoti prieš perkant.

Užsakymo Apdorojimo Nedelsiant Pranešti:

1. Dėl taifūno "Mangosş", registracijos, užsakymo, perdirbimo nuo rugsėjo 14 iki rugsėjo 17 buvo atidėtas, tikimės, kad pirkėjams suprasti.

2. Kinijos Rudens Vidurio šventė yra nuo rugsėjo 22 d. iki rugsėjo 24 d., ten yra vėlavimas siekiant perdirbti, prašome suprasti.

3. Kinijos Nacionalinės Dienos atostogų nuo spalio 1 iki spalio 7-osios , bus vėluojama užsakymo pristatymo ir po pardavimo perdirbti, prašome suprasti.

CNC Trikojo stovo Adapteris Universalus 6.8" Mobilųjį Telefoną Įrašą Lentelėje Laikiklį Vertikaliai 360 Sukimosi 1/4" Trikojis Stovas, skirtas "iPhone" X 8 7 Plius "Samsung"

Universalus Smartphone Kalno yra tik trikojo!selfie klijuoti, ar monopodzie mount jums reikia imtis nuostabų nuotraukų ir kino bei video su jūsų telefoną.

Šio išmaniojo telefono stovas yra būtinas pradedantiesiems ir profesionaliems kino ieško naudojimo savo išmaniuosiuose telefonuose kaip pagrindinę įrašymo įrenginys.

Mobiliojo telefono live transliacijos laikiklis yra didelė keliamoji galia, kuri gali tiesiogiai palaikyti mobiliojo telefono live transliacijos žiūrėti vaizdo laikmatis ir kt.

Taigi imtis trikojo ar monopodzie ir Vonjean Universalus Smartphone Kalno su jumis kitą kartą, kai jūs einate į šį labai didelis pasaulis, ir fiksuoti tam nuostabias akimirkas, high-def su aiškumo ir ne shakiness.

Savybės:

Veikia su visų dabartinių išmaniųjų telefonų rinkoje su arba be byla

Reguliuojamas apkabos, tarp 62mm - 85mm

Kamuolį galva ir vaizdo įrašas gali būti padalinta, ir 1/4 varžtas gali padėti kita įranga.

360 laipsnių sukimosi horizontalus ir vertikalus kadras gyventi mobiliojo telefono įrašą,galite pasukti telefonu vertikaliai (Portrait) ir horizontaliai (Landscape)

Išmaniojo telefono turėtojas yra nuimama nuo sukimosi stove

Išmaniojo telefono turėtojas turi du montavimo vieta

Aliuminio lydinys CNC visą metalo apdaila

Klipas yra prisukti du-būdas vertus-fiksavimo ir užrakinimo kietesnis

Kamuolys tipo universali galva, gali nustatyti pozicijos kampu bus

Su greito pakrovimo bazė, jis gali būti tiesiogiai pritvirtintas prie trikojo galvą.Apačioje gali būti sulankstyti ir kompaktiškas.

Mobiliųjų telefonų įrašai gali būti naudojami savarankiškai, kaip trikojis

Pakuotė:

1x CNC Telefono Stovas Trikojis (4 Spalvos pasirinktinai)

Efektyvus Nuotraukų, Produktas yra tik trikojo, o Ne būti Išmaniojo telefono ar kitų dalių.

Žymos: trikojo, automobilių iphone trikojo, canon kojos, fotoaparato trikojo, andoer led, trikojo telefono turėtojas vlog, manfrotto trikojis, greito atleidimo foto klipas, andoer trikojo, manfrotto plokštė.

Charakteristikos

Naudoti Dėl 6.8" Mobiliųjų Telefonų
Išmanusis Telefonas Trikojo Stovo "Iphone" X
Modelio Numeris F25805~F25808
Tipas Mini Trikojis / Lengvas
Prekės Pavadinimas BGNing
Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
360 laipsnių Horizontalus/Vertikalus Filmavimas
Pakuotė No
Punktas Trikojo Stovo Adapteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Telefonas Trikojo stovo Arca Stiliaus Greitai Išleisti Plokštelę, Pasukti 360 6.8 už

Telefonas Trikojo stovo Arca Stiliaus Greitai Išleisti Plokštelę, Pasukti 360 6.8 už" mobiliojo Telefono Laikiklis Laikiklis Klipas Adapteris, skirtas "iPhone", "Samsung"

Panašūs produktai: