1Pc 500ml Veikia Dviračių Sporto Minkšto Vandens Butelis Lankstymo TPU Minkštas Kolbą Vandens maišelį Kolbą Lauko Sporto Kempingas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.90

-31%

€5.73

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

PRODUKTO APRAŠYMAS *1. Talpa: 500 ml *2. Medžiaga: TPU, PP(lpd), Silikono(kandiklį) *3. Vandens Tiekimas: tiesioginis geriamojo *4. Vandens Temperatūra neturi viršyti 40 ℃ *5. Dydis: 10.5 x 26 x 0,5 cm Savybės: *1. Minkštos TPU įstaiga yra patogus laikyti ir nėra lengva nusimesti. *2. Išspausti uosto yra built-in anti-perpildymo vožtuvas, kad būtų išvengta perpildymo, ir dangčiu apsaugoti kandiklį. *3. Minkštas ir išardomas medžiaga leidžia lengvai suspauskite buteliuką ir paspartinti vandens srautą. *4. Įpilkite vandens, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, 500ml didelės talpos, geros daugumai veiklos lauke, sporto salė, treniruotės, treniruoklių ir dar daugiau. *5. Didelis vandens įleidimo patogus vandens pildymo.

Komplektą Sudaro: 1 x Vandens Butelis

PRODUKTO SAVYBĖS

*1. Minkštos TPU įstaiga yra patogus laikyti ir nėra lengva nusimesti. *2. Išspausti uosto yra built-in anti-perpildymo vožtuvas, kad būtų išvengta perpildymo, ir dangčiu apsaugoti kandiklį. *3. Minkštas ir išardomas medžiaga leidžia lengvai suspauskite buteliuką ir paspartinti vandens srautą. *4. Įpilkite vandens, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, 500ml didelės talpos, geros daugumai veiklos lauke, sporto salė, treniruotės, treniruoklių ir dar daugiau. *5. Didelis vandens įleidimo patogus vandens pildymo.

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

▶ Grąžinti :

Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▶ Atsiliepimai :

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: moterų bėgimas, sulankstomos, sulankstomos vandens butelis, d tekančio vandens butelis, 1 lankstymo vandens butelis, kolba klubo, kaitinimo tpu, vandens sportas, viskis mediniai kolbą, mi vandens kolbą, kavos puodukai.

Charakteristikos

Medžiaga TPU
Svoris 45g
Dydis 10.5 x 26 x 0.5 cm
Temperatūros Diapazonas neviršija 40 ℃
Modelis YL201947
Talpa 0.5 L
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1Pc 500ml Veikia Dviračių Sporto Minkšto Vandens Butelis Lankstymo TPU Minkštas Kolbą Vandens maišelį Kolbą Lauko Sporto Kempingas

1Pc 500ml Veikia Dviračių Sporto Minkšto Vandens Butelis Lankstymo TPU Minkštas Kolbą Vandens maišelį Kolbą Lauko Sporto Kempingas

Panašūs produktai: