Wetrans Belaidžio Saugumo kamerų Sistema 1080P IP Kamera, Wi-fi, SD Card Lauko 4CH Garso ir VAIZDO Sistema, Vaizdo Stebėjimo Komplektas Camara

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€148.65

Dalintis

Apie prekę

Pristatymas patarimai

Pristatymas iš Kinijos, gali sukelti importo mokesčių.Tai pirkėjo atsakomybė mokėti mokesčio ar muito.Laivų, iš rusų/vokiečių/ispanų vietos sandėlyje yra be muitų mokesčių.Vokietijos sandėlio, apima daugelį ES šalių.

Wetrans Belaidžio Saugumo kamerų Sistema 1080P IP Kamera, Wi-fi, SD Card Lauko 4CH Garso ir VAIZDO Sistema, Vaizdo Stebėjimo Komplektas Camara

Pastaba: Dovanų 16G korta yra laivas iš Kinijos

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

1. Lengva prijungti wifi vaizdo Kamera-fotoaparatas su hotspot, net nėra ethernet, vaizdą galima stebėti iki išmaniųjų telefonų.Ryšys su wifi ju darbas yra labai paprasta taip pat. 2. 1080P aukštos raiškos -- Full HD puikius vaizdus dieną, ir naktį.Automatinė IR-cut filtras ir infraraudonųjų spindulių LED žibintai gali užfiksuoti naktinis matymas iki 20m tamsoje. 3. Nuotolinę Prieigą Iš bet Kur ir bet Kada -- nemokamą Programėlę "AI VIEW" palaiko max 4 kamerų žiūrėti tuo pačiu metu, ji leidžia pasirinkti vaizdo kameros numerius laisvai ir peržiūrėti nuotoliniu išmaniųjų telefonų ar PC. 4. Pasiūlymas sukėlė aliarmą ir įrašymo -- Momentinių messge siųsti į Programą, kai fotoaparatas aptinka judesius nustatymo srityje.Jums nebus praleisti bet kokius neįprastus įvykius, kai esate ne namuose. 5. Neperpučiamas ir dviejų krypčių garso -- Kamera yra integruotas mikrofonas & garsiakalbio, galite klausytis ir kalbėti atgal.Fotoaparatas IP66 atsparus vandeniui naudoti lauke, nebijok lietaus ar sniego.

Fotoaparatas, pastatytas su hotspot

Išmanusis telefonas prisijungia prie fotoaparato hotspot žiūrėti įrašyti bei atkurti, be interneto.AP efektyvus atstumas pasiekia 15m.

3 Prijungimo Būdus

① Hotspot ② Wifi Tinklo ③ Tinklo Kabelis

Lengvai prisijungti prie tinklo

1 žingsnis, prijungti išmanųjį telefoną su kamera hotspot; 2 žingsnis pasirinkite "wifi" tinklą; 3 žingsnis, tinklas yra sukonfigūruotas fotoaparatas automatiškai.

Pasirinkti stebėti kanalų laisvai

App AI PERŽIŪRĖTI paramos žiūrėti 4 kameros tuo pačiu metu, jums nereikia vaizdo įrašymo daugiau.

Vaizdo kameros sistema išmaniųjų telefonų

Naudokite savo telefoną kaip NVR, kurti savo VAIZDO stebėjimo sistema.Laisvai pasirinkti vaizdo kameros numerius kaip norite!

Vaizdo kameros sistema ant PC

Su "Danale", CMS, 4 kameros gali būti stebimi PC vietoje arba nuotoliniu būdu

Full HD 1080P

Rezoliucija 2MP 1920x1080. Čia yra kamera nekilnojamojo kulka nuotraukas.

Naujas modelis 4MP yra prieinamas, prašome spausti žinoti-->

Aišku, dviejų krypčių garso

Pastatytas mikrofonas ir garsiakalbis, jūs galite klausytis ir kalbėti, o žiūri, gyvas

Judesių vaizdo įspėjamųjų pranešimų

Kai judesio signalizacija suveikia App tiesioginis pranešimas, kad išmaniųjų telefonų ir įrašymo tuo pačiu metu.Momentinių pranešimų yra stumiama su 1minute trumpą vaizdo įrašą galite patikrinti įvykių.

Max 128G kortelės palaikymas

7/24 įrašymo, 128G kortelė gali įrašyti 12 dienų įrašyti.Kamera pradeda įrašinėti kai kortelė yra įdėta ir apima ankstesnį rekordą, kai erdvė yra pilna.

Debesys saugojimo parama

Danale Interneto Paslauga suteikia jums daugiau galimybių sutaupyti jūsų brangų įrašų.Įrašai išsaugomi 7 dienas apie debesis.

NUOTOLINIO VAIZDO ATKŪRIMAS

Vaizdo Danale debesis ar Micro SD kortelė, gali būti atkurti nuotoliniu būdu, jei norite.

Kamera IP66 atsparus vandeniui

Fotoaparato korpusas yra aliuminio lydinio, antspaudą su atsparus vandeniui, guminis žiedas, dulkių įrodymas ir atsparus vandeniui.Ne baimė lietingą orą.

Platus programas

Šis fotoaparatas sistema gali būti plačiai naudojami namų saugumą, parduotuvės ir biuro priežiūra, ypač ne tinklo sąlygų, pavyzdžiui, gyvūnų fermos ar lauko laikinojo stebėjimo.

Kameros Specifikacijos

.Pastatytas AP hotspot, vaizdą galima stebėti smart phone net be tinklo .Lengvas ir greitas ryšys su 2.4 G tinklo, nuotoliniu būdu žiūrėti, kur norite .Rezoliucija full HD 2.0 MEGAPIKSELIŲ 1920*1080P .Vaizdo suspaudimo H. 264+, 1CH 1 dieną užtruks tik 10G kosmoso .3,6 mm megapikselių objektyvas .30*nanometrų protingas IR LED su IR-CUT .15-20m Naktinio Matymo (apie 80 pėdų)

1. Apmokėjimas Ir Pristatymas

1) Jūsų mokėjimas bus laikinai laikomų Keturvalakiai.lt apsaugoti jūsų naudai.Mes ne gauti tai, kol jūs patvirtinate, gavimo. 2) Mes išsiųsti elementai per 5 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Keturvalakiai.lt. 3) Mes remti nemokamas pristatymas dauguma šalių.Tačiau papildomų laivybos mokestis yra reikalingas atokiose vietovėse. 4) Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Muitų, arba pagal Užsakymą Mokesčius.

2. Atsiliepimai

1) Mes vertiname visus mūsų suctomers po teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums. 2) Jei kas neatitinka jūsų lūkesčių, praneškite mums ir suteikia mums galimybę padaryti viską teisingai.

Žymos: zoohi ip kamerų komplektas, apsauga, apsaugos kamera, , transend wi-fi, sd card, kamera secur, kameros cctv kit saugumo sistema, besder ip kameros, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, anran fotoaparatas, kamera m12, onvif poe.

Charakteristikos

Įrašymo Saugojimas Paramos max 128 GB Micro SD kortelę(neįtraukta)
Prekės Pavadinimas wetrans
Modelio Numeris MG204
Kameros Rezoliucija 1080P FULL HD
Vaizdo Įvestis 4 Kanalų
VNT Kameros 4pcs
TV Sistemos PAL
Rezoliucija 1080p
IR Night Vision 15-20m
Garso Dvipusis Garso
Signalizacija Judesio Aptikimo Signalizacijos
Vaizdo stebėjimo Smart telefonas parama "IOS", "Android"
Fotoaparatas Atsparus Vandeniui IP66
Maitinimo Šaltinis 12V DC (su vietiniais naudoti plug)
Kabelio Ilgis NĖRA
wireless cctv home security
Objektyvo 3,6 mm megapikselių objektyvas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Wetrans Belaidžio Saugumo kamerų Sistema 1080P IP Kamera, Wi-fi, SD Card Lauko 4CH Garso ir VAIZDO Sistema, Vaizdo Stebėjimo Komplektas Camara

Wetrans Belaidžio Saugumo kamerų Sistema 1080P IP Kamera, Wi-fi, SD Card Lauko 4CH Garso ir VAIZDO Sistema, Vaizdo Stebėjimo Komplektas Camara

Panašūs produktai: