80X80X160cm 100X100X200cm Patalpų Hydroponics Augti,Palapinė, Auga Kambaryje, Lauke Augalų Auginimo, Atspindintis Mylar Sodo Šiltnamiuose

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€80.60

-20%

€100.75

Dalintis

Apie prekę

Techniniai duomenys:

Palapinės Dydis:

40*40*120 50*50*100 60*60*140 80*80*160 100*100*180

100*100*200 120*60*150 120*120*200

Vamzdelio medžiaga: Aliuminio Vamzdis

Vidinis pamušalas: 100% Atspindintis Vandens įrodymas Myla

SAVYBĖS:

jautis Profesinės klasės - Tai premium, šaldiklis, pastatytas paskutinis palapinė puikiai tinka naudoti visų lygių augintojams; mėgėjų ir pro.Leidžia auginimo aplinkai, turi būti kontroliuojama ir manipuliuojama, kiek reikia; atidaryti, uždaryti ar ventiliacijos sistemą sureguliuoti temperatūrą, drėgmę, CO2 lygį, ir apšvietimo sąlygomis.

jautis Universalus - Tinka naudoti su visais auginimo sistemas, hydroponic, aeroponic ir dirvožemio pagrįstas auginimą.Suderinama su visų rūšių žibintai; Kaitrinės, LED, dienos šviesos (Standartinis, CFL & T5) ir PASISLĖPĖ (Metalo Halogenų, Aukšto Slėgio Natrio & Dual-arc).

jautis aukščiausios kokybės medžiagos - Išorinis apvalkalas yra pagamintas iš komercinės klasės (600D), dūriams atsparios vandeniui, oxford nailono audinio.Ši medžiaga yra visiškai netoksiškas, ir yra taip pat miltligė ir atsparios ugniai.

jautis Aukščiausios šviesos blokavimas - Sunkiųjų medžiagų yra visiškai nepermatomas,trinkelės, aplinkos šviesos patektų, o sistemos šviesos išeinant.

jautis Didžiausias atspindys - Labai efektyvus, labai atspindintis interjeras leidžia įrenginiams panaudoti visas tiekiamas šviesos be atliekų.Patvarus, išnyks-įrodymas, pažangių atspindžio paviršiaus yra termiškai laikomasi išorinis apvalkalas,bus ne atskiras arba įplyšimas.Paviršius yra miltligė ir atsparios ugniai, netoksiškas ir skalbti.

jautis Premium užtrauktukų - Mūsų auginimo palapines naudoti pramonės stiprio, negabaritinių (#10), ritė užtrauktukas, ritė užtrauktukas yra skirtos kreivė ir eiti aplink kampus be atidarymo / atskirti.Šios premium užtrauktukų truks visą gyvenimą be sutrikimų, ir užtikrinti, kad jūsų palapinė bus uždarytas, kai jūs norite, kad jis uždarytas.skirtukai yra naudojami siekiant užtikrinti, kad durys atviros pozicijos dėl patogumo dirbant.

jautis Dvigubų grindų - Atskiras aukštas-visos su 5" aukštas lūpų suteikia antrą sluoksnį apsauga nuo atsitiktinio nuotėkio sistema arba išsiliejimo.

jautis Tvirtas - Rėmas ir visos kampe palaiko, yra paimtos iš padengtas miltelių sluoksniu, aukštos kokybės, didelės talpos, vamzdinių plieno; nebus įtrūkimai, pavyzdžiui, plastikiniai vamzdžiai/detalės ir nebus žlugimo ar sag kaip aliumininiai.Nuimamas viršutinis bėgiai suteikti pridėtinės parama apšvietimas, kvapų kontrolės ir vėdinimo sistemos.

jautis Priemonė, susirinkimų laisvę - Blokas gali būti visiškai surinktas per kelias minutes.Rėmas ir kampe palaiko sujungti nenaudojant įrankių; fiksavimo vieta su spyruoklinių, tikrai-lock kaiščių.Smeigtukai gali būti išleistas išardyti palapinę lygiai taip pat greitai.

jautis Kelis prieigos taškus - Sistema yra kelios ducted uostus su aksesuarais; su aksesuarais gali būti naudojami siekiant sugriežtinti uostus, tinka derinti dydis (arba mažesni), flanšas ar kanalų, norėdami sumažinti uosto konkrečių ventiliacijos arba įrangos poreikius, arba netoli nuo uosto visiškai, jei nenaudoti.Taip pat yra daug stačiakampio formos, akių, kuriems ventiliaciniai langai, su integruotu atvartais kontroliuoti šviesos įėjimo/išėjimo.Šių ducted uostų ir ventiliaciniai langai gali būti naudojami keli deriniai, ventiliacijos, vamzdynų vamzdžiai, laidai, filtravimo sistemos ar kitoms reikmėms.

Pakuotė:

1 x Atspindintis Auga, Palapinė Apima

1 x Rinkinys Metalinis Rėmas

1 x Nuimamas Vandens įrodymas Grindų Dėklas

1 x Surinkimo Instrukcija

1.Mes laivas visame pasaulyje(tikimės, kad kai kurių šalių ir APO/FPO).

2.Prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo.

3.Paprastai pristatymo trukmė-10~60 darbo dienų.Bet dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, tai bus poveikis sklypo įprastą pristatymo laiką, todėl prašome pagal pakęsti.

4.Mes priimame UPS, DHL, EMS ir kitų Išreikšti, jei jums reikia pakeisti pristatymo būdas, prašome susisiekti su manimi.

5.Laivybos išlaidos nėra įtrauktos importo mokesčių muitų, priskirtus mokesčių, pirkėjas turėtų reponseble už šiuos muitus.

6.Jei jums nereikia gauti savo sklypą 45days, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes ją išspręsti per pirmąjį kartą.

Žymos: krepšys mylar, pavėsinė-palapinė, hydrophonic augti rinkinys, šiltnamio efektą sukeliančių mini, 150w augti led, stovykla lauko palapinė, sodo žalias namas, drakono medis, cob viso spektro led augalų balta, led fitolampy augalai.

Charakteristikos

Prašymas Viduje Auga Palapinė
Įtampa 85-265V
Garantija 2Year
Yra Pritemdomi No
Ilgis 100cm
Interjero Medžiagos 100% atspindintį vandeniui lightproof mano
Savybės Aukšto efektyvumo šviesa ir šviesą atspindintį palapinė
Medžiaga atspindinti medžiaga 600D
Prekės Pavadinimas SUFEMOTEC
Modelio Numeris augti palapinė
Sertifikavimo ce
Plotis 100
Dydis 40/50/60/80/100/120cm
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Korpuso Medžiaga PVC
Šviestuvas kabo sistema 3 plieno juosta kabinti ir ruošiasi sistema
Išorinė Medžiaga 1680D sunkiųjų oxfor
Maitinimo Šaltinis AC
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

80X80X160cm 100X100X200cm Patalpų Hydroponics Augti,Palapinė, Auga Kambaryje, Lauke Augalų Auginimo, Atspindintis Mylar Sodo Šiltnamiuose

80X80X160cm 100X100X200cm Patalpų Hydroponics Augti,Palapinė, Auga Kambaryje, Lauke Augalų Auginimo, Atspindintis Mylar Sodo Šiltnamiuose

Panašūs produktai: