Grūdintas stiklas atveju "huawei" Nova 3 3i 3e atveju, silikoninis dangtelis Nova3 nova3i INE-LX2 INE-LX9 funda Galinį dangtelį Coque bamperis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.30

-19%

€4.12

Dalintis

Apie prekę

GERA ŽINIA: Jūs galite mėgautis 5% nuolaida, jeigu perkate 3 vnt .

Apie produktus

>> Spalva gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje .Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš manau, kad daugelis iš jūsų jau tai žinojo.

> > Naujus produktus turėti tam tikrą kvapą ,kai kurie iš jūsų gali galvoti, kad jis yra nemalonus ,paprastai kvepia bus dispear po vienos ar dviejų savaičių .

>> Medžiaga-produktas yra minkštos TPU Sillicone.rašalo yra importuojama iš Pietų Krea.mes pasirinkome visų geros kokybės medžiagos environmently draugiškas.

Rusijos draugai prašome atkreipti dėmesį:

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas(apima 3 dalis bent) užsakymo, priešingu atveju jūsų sklype nebus perduoti muitinės jūsų šalyje.

Apie Atsiliepimą

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą .

Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Žymos: "huawei" nova 3i atvejais, uag huawei atveju, atveju huawei nova3i, reno 4 lite, "huawei" 30 lite disney piniginės atveju, atveju, nova 3, "huawei" nova, atveju nova3, "huawei" novo 3e atveju, 3i nova atveju.

Charakteristikos

3 funkcija Cool, Mielas Animacinių filmų ainimal, mada, prabanga, telefono dėklas,
Savybės Grūdintas Stiklas Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis už "Huawei" Nova "3i"
Dizainas Animacinių filmų
Funkcija 1 Mutis-sluoksnis Grūdintas stiklas + Print modelis + PC Padengti + TPU Rėmelį
Kokybė Aukštos kokybės AAAAA sandėlyje
4 funkcija 100% Mada Naują Telefoną Atveju "Huawei" Nova "3i"
Suderinamos Prekės "Huawei"
2 funkcija Coque Supilkite Etui Caso Funda Para Telefono Dėklas Būsto Shell
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Prekės Pavadinimas Mavskes
Dydis 6.3 inch

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Grūdintas stiklas atveju

Grūdintas stiklas atveju "huawei" Nova 3 3i 3e atveju, silikoninis dangtelis Nova3 nova3i INE-LX2 INE-LX9 funda Galinį dangtelį Coque bamperis

Panašūs produktai: