Emuliacija Stotis 256G Pilnai Pakrautas Micro SD Kortelė Odroid Eiti iš Anksto V2.0 16,000+ Žaidimai Arcade Mame ir kt. "Plug&Play

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€49.54

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1: Vieną (1) (Batocera pagrindu) pakrauto 256 GB micro SD kortelę savo "Odroid Eiti iš Anksto" (arba RK2020) rankinės retro žaidimo sistema.Prijunkite savo Odroid Eiti iš Anksto ir pradėti žaidimų!Veikia baltas/skaidrus versija ir naujas black 2 versija, o tai, ką aš turiu.Naudoja naujausią EmuElec pagrindas, tai statyti.Meniu, default yra anglų.Žaidimas informacija/duomenys yra anglų.

2: Apima NDS, ScummVM, Sega Naomi, Sammy Atomiswave, Playstation, PSP, Arcade (MAME), Dreamcast, tarp daugelio kitų, kaip išsamiai išvardyti žemiau.

3: 35 Temos iš anksto įdiegta, kai kurie iš jų yra: blueray_custom, bluesmooth, darkswitch, floyd", heychromey, judėjimo, magazinemadness, MetroidSpin, supersweet, Nefiltruotas, SCV720, PacMan, GameTime, Daug variantų, Hurstey Nugara tema, retroroid-gh, ir daug variantų, super retro berniukas nuostabus fonas meno.Pamatyti mano nuotraukas, kurių parodyta keletas šios temos ir 4: jūs galite lengvai pereiti temų teisės sistemoje.

5: Apie 16,000+ kokybės žaidimai, įskaitant savo žaidimą meno kūrinius ir gamelists į rom kataloge yra įdiegta.Žaidimai turi vaizdo snap peržiūras, 3D boxart, ir rato (antraštė) str.KODAI buvo įdiegti galima per retroarch meniu daugelį populiariausių sistemų.

6: Žaidimai turi vaizdo peržiūras, kad žaisti taip pat, kaip jūs slinkite žemyn per žaidimą sąrašą, kiekvienos sistemos.Nuostabus meniu fono temos pakrautas, kuris gali būti lengvai perėjo į viršų. 35 temos I pre-installed), kaip nurodyta aukščiau.Žaidimai leidžia taupyti žaidimas žaisti BET kurioje vietoje per žaidimą.Žaidimai gali būti įvardyti kaip "Favorites", tiesiog paspaudus Y mygtukas su žaidimo paryškintas meniu, kad jie gali būti lengvai rasti mėgstamą katalogą arba rūšiavimo sistema.Nuostabus "Custom Kolekcijos" jau yra setup, ir gali būti keičiamos.Arcade Mėgstamiausių rinkinius turi šimtus geriausių arkadiniai žaidimai (nuo tūkstančio+ sistemos).

7: aš per kiekvieną konsolę ir pasirūpino, kad ji turėjo viršų/best games pakrautas.Palikau apie 1,8 GB laisvos vietos į sd kortelę galima įrašyti narių ir sklandų veikimą.

Pakuotės Turinys:

1 * 256 GB SD Kortelės(iš Anksto įdiegta)

(OGA ar RK2020 nepridedami)

Žymos: nano vtx, sd kortelės mcbook, rinkinys mame, retropie sd kortelę aviečių pi 4, droid h2, retro sd, rs 97, 3d kreiptuką, modulio odroid xu4, odroid.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Emuliacija Stotis 256G Pilnai Pakrautas Micro SD Kortelė Odroid Eiti iš Anksto V2.0 16,000+ Žaidimai Arcade Mame ir kt.

Emuliacija Stotis 256G Pilnai Pakrautas Micro SD Kortelė Odroid Eiti iš Anksto V2.0 16,000+ Žaidimai Arcade Mame ir kt. "Plug&Play

Panašūs produktai: