Muilo Dozatorius, Touchless Putų Muilo Dozatorius Laisvą Ranką Stalviršio Muilo Dozatoriai Muilo Siurblys Vonios kambarys, Virtuvė 20 x 9.7 cm

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.44

-12%

€16.41

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Muilo Dozatorius, Touchless Putų Muilo Dozatorius Laisvą Ranką Stalviršio Muilo Dozatoriai Muilo Siurblys Vonios kambarys, Virtuvė 20 x 9.7 cm

Automatinis muilo dozatorius: Touchless putų muilo dozatorius su aukštos putų ir mažai putų režimai, ji geriau atitinka jūsų reikalavimus.Greitas montavimas ir saugos pildymas: Pašalinti muilo bakelis iš apačios į pildymas.Jūs neturite jaudintis dėl dae pagal skysčio patekimo į paskirstytoją per mygtuką.

Aukštos tiksliai jutiklis dizainas su greitojo įjungimo, jis apsieiti putų nedelsiant pagal banga.

IPX3 VANDENIUI & nepralaidžiose BAZĖ: muilo dozatorius yra atsparus vandeniui ir anti-nuotėkis su savo naujos bazės struktūra, kuri padeda užkirsti vandens skvarbą, ypač drėgnose vietose, pvz., vonios kambaryje ar virtuvėje kriauklė.Tai gali užtikrinti, muilo dozatorius ilgalaikio naudojimo.Niekada nerimauti vengti tiesioginio kontakto su mikrobų ant rankų muilas siurblys vėl tai automatinis muilo dozatorius yra touch-nemokamai.

["Eco-draugiškas ir Mažiau Atliekų]- Vietoj to, thg, atiduoti savo tuščias muilo talpyklose, gali tiesiog papildyti jį su skystu muilu ir vandeniu sumažinti plastiko atliekų!Mūsų patiekalas muilo dozatorius yra Daugkartinio naudojimo ir daugkartiniai, Ekologiškas, taupantis pinigus.Tai taip pat puiki dovana idėja, savo šeimos ir draugų.

[Tinka Visų Rūšių Muilas] - Mūsų Šiaurės dizainas stilingas muilo dozatorius gali naudoti skystas muilas, indų ploviklis, losjonas, šampūnas, kūno prausiklis, rankų muilas, masažo aliejų, ir daug daugiau.Tai yra geriausias pasirinkimas vonios kambarys/ virtuvė/ patiekalas muilo dozatorius/ baras/countertop.Puikiai tinka jūsų šeimos, kavos baras, biurai, mokyklos, viešbučiai ir restoranai.

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:20*9.7 cm

Pakuotės Turinys:

1* Muilo Dozatorius

1* usb duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Keturvalakiai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Keturvalakiai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: balionėlis virtuvės kriauklė, virtuvės kriauklė muilo siurblys, waveshare vitrinos, atsisakyti, 100mm, oro, atsisakyti muilas, stalviršio dozatorius, skystas muilas, pastatytas virtuvė, Vaizdo Režimas.

Charakteristikos

Skysto Muilo Dozatorius Tipas Rankų Muilo Dozatorius
Funkcija Putų Muilo Dozatorius
Modelio Numeris muilo dozatorius
Pagrindinė Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Muilo Dozatorius, Touchless Putų Muilo Dozatorius Laisvą Ranką Stalviršio Muilo Dozatoriai Muilo Siurblys Vonios kambarys, Virtuvė 20 x 9.7 cm

Muilo Dozatorius, Touchless Putų Muilo Dozatorius Laisvą Ranką Stalviršio Muilo Dozatoriai Muilo Siurblys Vonios kambarys, Virtuvė 20 x 9.7 cm

Panašūs produktai: