Naujas Šešiakampis, Saldainių Dėžės, Kelionių Dovanų Dėžutė Popieriaus Vestuvių, Gimtadienio, Kalėdų Malonę Pateikti Dėžės, Pakavimo ačiū kortelę

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.17

-39%

€10.28

Dalintis

Apie prekę

50pcs Mini Aukso Juostele Taškų Dovanų Dėžutė Vestuvių Šokolado Dėžutė Aukso Folijavimas Saldainių Dėžutė Kepimo Paketą Vestuves Tiekėjas Pakuotė:50pcs kiekvieną opp krepšys

Spalva:Aukso, Juoda

Užpildykite dėžutės su jūsų slapukus, šokolado, pūsti,muilo ir t.t

Puikiai tinka bet progomis, pavyzdžiui vestuvės, gimtadienis, vestuvių dušas, baby shower, įsipareigojimų, jubiliejai, valentino diena, šalis, ir t. t

Jei turite kokių nors klausimų(Kainos,laivybos kaina ir pristatymo laiką) apie mūsų produktus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad bendradarbiauti su jumis.Geros dienos :)

Siuntos Pakuotė

1. Prekės bus tikrinamos ir supakuoti iki pristatymo, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai gautų daiktai geros būklės.

2, dažniausiai po to, kai jūs mokate užsakymą, Keturvalakiai.lt poreikius 24 valandas peržiūrėti lėšų, mes galime paleisti tik jūsų užsakymui po finansų apžvalga yra baigtas.

3, mes tik laivas, patvirtinkite užsakymą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Įsitikinkite, miestas ir pašto kodas yra teisingas, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

4. Paslaugų transportavimo metu teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Eismo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negaunate paketas, pristatymo laikas, susisiekite su mumis ir mes jums stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Pirkėjas Svarstymas (SVARBU)

1. Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt.

2. Jūs galite patikrinti, ar Kinija paštu, oro paštu/UPS/DHL/FEDEX logistikos update žemiau esančią nuorodą (Ekonomikos logistika negali rasti viso proceso, logistikos, tik logistikos Kinijoje ir logistikos pasiekus paskirties šalis

3.Atvykimo laikas laivyba yra nuoroda tik.Jei tai yra skubus užsakymą, jūs galite pasirinkti greičiau laivybos arba kreipkitės į pardavėją, konsultacijos.

Patarimai:

Šis punktas yra localed kinijoje , prašome jį užsisakyti bent vieną mėnesį anksčiau nei planuojama šaliai dienos.

Kinija po eilinio mažas Pakelis yra negali būti kopijuojami, jei norite stebėti savo sklypo, prašome pasirinkti kinija paštu registruotu oro paštu, siuntimo būdą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra, ten mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

Žymos: priedai keymod ar15, saldainių dėžutė keliauja, abendkleid, priedų taktinis ar15, kraft saldainių dėžutė kelionės, britney spears paveikslai, pietersite akmuo, priedų parduotuvė ar15, moai, jim morrison tapyba.

Charakteristikos

2 funkcija šokolado dėžutė
4 funkcija Mini saldainių dėžutė
Dėžutės Tipas šalis dėžutę
Užsakymą padaryti priimti
Prekės Pavadinimas ar dower
modelis TAŠKAS
Elemento Tipas Vestuvių įvykis, ir prekės
3 funkcija Vestuvių palanku dėžutę
spalva aukso, sidabro, juoda
Specifikacija 50pcs/lot
Modelio Numeris A1-102
Funkcija 5 dovanų dėžutė pakuotė
Medžiaga Kartonas
Proga Vestuves Prekes
Skaičius, Vnt 50pcs
Funkcija 1 Pakuotės, dėžutės
Drop laivyba priimti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Šešiakampis, Saldainių Dėžės, Kelionių Dovanų Dėžutė Popieriaus Vestuvių, Gimtadienio, Kalėdų Malonę Pateikti Dėžės, Pakavimo ačiū kortelę

Naujas Šešiakampis, Saldainių Dėžės, Kelionių Dovanų Dėžutė Popieriaus Vestuvių, Gimtadienio, Kalėdų Malonę Pateikti Dėžės, Pakavimo ačiū kortelę

Panašūs produktai: