MEGA BLOKAIS Mini Monstras Gleives Breakout Žvėrys Spitters Serijos Blokai Žaislas 6 Rūšių Netikėtumų Aklas Dėžutės Vaikams, Žaislai GGJ55

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.18

-60%

€17.97

Dalintis

Apie prekę

Apie produktą

Atitikti naujos kolekcijos purvu monstras!Sužinokite, kurie staigmena monstras, jūs turite: atidaryti nepermatomas pakuotes ir rasti dalių konstruktorius gleives, iš kurios jūs galite surinkti grėsmingas spjaudytis monstras.Užpildyti jį su purvu ir paspauskite ant nugaros - bjaurus gleives, supilkite nuo monstras, į skirtingas puses!

Kolekciją sudaro 6 mini-duomenys monstras ir gleives šešių spalvų: aukso metalo, juoda, žalia, mėlyna, sidabrinė metallic ir oranžinės spalvos.Surinkti juos visus ir derinti dalių iš skirtingų konstruktoriai, sukurti savo spjaudytis monstras!tada sumaišoma ir suderinti sukurti jūsų pačių Spitters!Kiekvienas paveikslas yra parduodamas atskirai.Spalvos ir dizaino elementai gali skirtis nuo nuotraukos.

Sunktis į veiksmą, kai jums atskleisti creepy-crawly Spitters!Atskleisti prekės ženklo naujų bjauriai perų!Ašarų atidaryti 1 6 paslaptį mini žvėris krepšiai atrasti gleives staigmena, tada iškasti visus gabalus sukurti klaikus Spitter!Pirmyn, užpildyti jį su purvu ir paspauskite ant jo nugaros, kad jis sprogo.

Savybės:

Serija 6 spjaudytis monstrus, kiekvienas paslėptas užklijuotame nepermatomas paketas užpildytas su purvu

Užpildykite statulėlės su purvu ir paspauskite ant nugaros - gleives gaus iš monstras

Surinkite visą kolekciją ir derinti dalys iš įvairių konstravimo rinkiniai surinkti savo monstras

Konstruktorius žaidimai skatina kūrybiškumą, vaizduotę ir gebėjimą spręsti sudėtingas problemas

Sujungia su visais Mega Construx rinkiniai

Įtraukta:

1 mini figūra, gleives, sandarioje pakuotėje

Savybės:

Vaikams nuo 5 metų

DĖMESIO!Konkrečios produkto versija bus žinomi tik po pirkimo ir pakuotės atidarymo (siurprizas).

Gamintojo šalis:Kinija

Pakavimo matmenys:12cm x 12cm x 2cm

Svoris pakuotės svoris:0,2 kg

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: miniatiūriniai lego star wars duomenys, aklas lauke žaislas, fluffi gleives, ekranas lego, halo mega statyti, lėlės monster, blokuoti monstras, ghost buster blokai, Mega 2560, mini blokas.

Charakteristikos

Temos Slime Žvėris Serija
spalva Daugiaspalvis
Svoris 200g
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Įspėjimas Ne valgyti
Lytis Unisex
Modeliavimas 6 rūšių
Medžiaga Plastikiniai
Dydis 12cm x 12cm x 2cm
Funkcijos 2 Paslaptingas
Funkcijos 1 Surinkti
Plastiko Tipas ABS
Amžius > 3 metų
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Funkcijos 3 siurprizas
Gamintojas "MATTEL"
Modelio Numeris GGJ55
Prekės Pavadinimas MEGA BLOKAIS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

MEGA BLOKAIS Mini Monstras Gleives Breakout Žvėrys Spitters Serijos Blokai Žaislas 6 Rūšių Netikėtumų Aklas Dėžutės Vaikams, Žaislai GGJ55

MEGA BLOKAIS Mini Monstras Gleives Breakout Žvėrys Spitters Serijos Blokai Žaislas 6 Rūšių Netikėtumų Aklas Dėžutės Vaikams, Žaislai GGJ55

Panašūs produktai: