Smart Multi-Port USB Greitas Įkroviklis Nešiojamų Keturių Uostų Greitai Įkrauti Kelis Apsaugos Mobiliuosius Telefonus, Nešiojamieji kompiuteriai, Eu Plug

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.67

-18%

€9.36

Dalintis

Apie prekę

Smart Multi-Port USB Greitas Įkroviklis Nešiojamų Keturių Uostų Greitai Įkrauti Kelis Apsaugos Mobiliuosius Telefonus, Nešiojamieji kompiuteriai, Eu Plug

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Keturių Išvesties Prievadai.Trys 2.4 išvesties prievadai, vienas 1A išėjimo uosto, leidžiama imti keturių prietaisų tuo pačiu metu, labai patogu.

Platus Suderinamumas.Bendrieji USB jungtys, plačiai suderinami "Apple" / "Android" įrenginiuose.

Didelio stiprumo Kištukas su Lankstus Kabelis.

Vidaus plug bušas yra vario juostos be siūlių, patvarus, ilgai laiko naudojimo, o ne prarasti.

Ilgas Kabelis Dizainas.leidžia įkrauti be jokių atstumo riba ir leidžia greitai įkrauti telefonus, nešiojamieji kompiuteriai ir kt.

Priešgaisrinės apsaugos ir aukštos temperatūros vandeniui.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra atsparios ugniai, aukštai temperatūrai atspari, ekologiškai švarus ir tvirtas.

Plačiajuosčio Ryšio Įtampos Projektavimas.labai pritaikyti prie skirtingų įtampos lygio ir tinka daugelyje sričių pasaulyje.

Automatinis srovės paskirstymo, dėl greito įkrovimo.Automatiškai atpažintų prietaisų modelių, remti greitą už kelis įrenginius.

Kelių Apsaugos.

Savybės statinių apsaugos nuo srovės apsauga, viršįtampių apsauga, trumpo jungimo apsauga, apsauga nuo viršįtampių.

Prekė: Multi-port USB Įkroviklis

Įvestis: AC 100-240V 50-60Hz.

Išėjimas: DC 5V 4A, DC 5V1/2.4

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:90x31x86mm

Kabelio Ilgis: 1.5 m / 59.1 cm

Pakuotės Turinys:

1x Įkroviklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Keturvalakiai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Keturvalakiai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: a1430 atveju vaikai, a1459 a1460 baterija, a1418 originalus juosta, a1475 baterijos dangtelis, a1534 lcd apšvietimas, a1502 apačioje guma, a1466 usb mainboard, a1567 atveju creative, a1466 jungtis lcd.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas SUMI-BAKSTELĖKITE
Išvesties Sąsaja USB
GaN No
Maks. Išėjimo Galia 5W
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Smart Multi-Port USB Greitas Įkroviklis Nešiojamų Keturių Uostų Greitai Įkrauti Kelis Apsaugos Mobiliuosius Telefonus, Nešiojamieji kompiuteriai, Eu Plug

Smart Multi-Port USB Greitas Įkroviklis Nešiojamų Keturių Uostų Greitai Įkrauti Kelis Apsaugos Mobiliuosius Telefonus, Nešiojamieji kompiuteriai, Eu Plug

Panašūs produktai: