6Pcs/Set Vonios kambarys Pieštuku Trinamą "PASIDARYK pats" Grafiti Žaislas Doodle Pen Kūdikių Vaikai Maudymosi Vaikų Piešimo Akvarele, Pieštuku

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.05

-29%

€5.78

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Medžiaga: tarptautinės maisto klasės toneriai

Standartas: ES EN71

Specifikacijos: Bendrosios filialas apie 9cm ilgio

Tinka nuo 3 metų ir daugiau

Svoris: 60 g

Kūdikiai smagiai, motinos yra labiau palengvinti

Šiltas priminimas: transportavimo metu, su pieštuku pieštuko galiuką ir plastikinė pakuotė gali būti šiek tiek trinamas, kad pastelės spalvos miltelių lieka ant plastikinės pakuotės, kuri yra normalu.

Techniniai duomenys:

1. Grafiti pieštuku ne klijuoti į savo rankas arba nuo pleiskanų, tegul jūsų vaikas nerūpestingai purslų spalvos: 6-spalvotus didelis spalvotas pieštukas ne klijuoti į savo pleiskanų, taip, kad jūsų kūdikis gali naudoti saugaus mumija ir būti tikri, kad atsikratyti valymo problemų.

2. Ryškios spalvos, didelis sodrumas, ir greitai atkreipti spalvinga spalvos: 6 didelės kreidelės su ryškus, sočiųjų spalvų, spalvos, yra patvarus ir lengvai išnyks.

3. Raundas pieštuku, kurių skersmuo 1,2 CM, ji yra lengva laikyti ir lengvai pertrauka:

Didelis spalvotas pieštukas su apvalios formos yra lengva laikyti ir rašyti į mažas rankas.Kokybės pastelė yra stabili ir tai nėra lengva sulaužyti.

4. Patvirtinta saugos agentūra standartus, visiškai saugus ir netoksiškas:

Patvirtintas JAV Nacionalinės netoksiškas Saugos Agentūrai ir suderinti su ES tikrinimo standartai, todėl kūdikiams malonu ir saugu žaisti.

5. Įdomus piešimo žaidimai stiprinti tėvų ir vaikų bendravimą: Grafiti labai tinka visai šeimai kartu.Šiuo metu brėžinys su savo kūdikį, santykiai tarp jų yra vis arčiau ir arčiau!

Pakuotė:

Dėžutė spalvotieji

Žymos: akių brėžinys, haiyore nyarukosan, piešimas, akvarelė, valdovas spirograph, trintukas rašikliu, pieštuku, sedona pen rinkinys, pen vandens, "pasidaryk pats" doodle krepšys, vaiko "pasidaryk pats", pirkti vonia spalvotieji pieštukai.

Charakteristikos

Medžiaga Plastikiniai
Parama Didmeninė/Dropshiping
Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris pastelės rinkinys
Lytis Unisex
Įspėjimas Nevalgo
Tipas pastelės rinkinys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

6Pcs/Set Vonios kambarys Pieštuku Trinamą

6Pcs/Set Vonios kambarys Pieštuku Trinamą "PASIDARYK pats" Grafiti Žaislas Doodle Pen Kūdikių Vaikai Maudymosi Vaikų Piešimo Akvarele, Pieštuku

Panašūs produktai: