2vnt/Daug Kelio Įtvaras Paramos Ultimate Reguliuojamas Kelio Įtvaras / Atvira Girnelė Stabilizatorius Artritas, ACL, Veikia, Skausmo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.70

-39%

€11.16

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

1. JUDĖJIMO LAISVĖ, LABAI PATOGU – pilnai reguliuojama suteikia visą nešioti visą dieną gebėjimą.Ne-Dirgina, NO-SLIP statybos reiškia ne daugiau, kibimas diskomfortą ir reguliuojamas 12.5" 15" kelio apimtis tri-dirželis sistema gali būti surinkti į tikslus lygis kelio įtvaras paramą jums reikia.Atėjo laikas išbandyti kelio įtvaras pagamintas visą dieną naudoti.

2. ĮVEIKTI SKAUSMĄ IR GAUTI UŽSIKABINĘS ANT ŽAIDIMO! – Pamiršti kovoja per savo mėgstama veikla ar kasdienį gyvenimą su kelio skausmas ir mėgautis skubios pagalbos iš ACL žalos, per daug skausmo, ar kelio sąnario deformacijos.Klinikiniai tyrimai įrodė veiksmingumą atvira girnelė projektavimo ir ne-tri split-dirželis naudojamas Tcare Kelio Įtvaras paramos sistemą.

3. KELIO ĮTVARAS GREIČIAU GYJA – Vienas iš tik prieinamos, kelio petnešos pakankamai patogus naudoti kasdien, kad Tcare Kelio Parama Įtvaras palaiko greičiau gijimo ir pasveikimo.O kiti petnešos greitai tapti nemalonus, jūs galite dėvėti Tcare visą dieną, siekiant sumažinti rizikos dar labiau susižaloti arba pagreitinti atsigavimą ir gijimo procesą.

4. SKIRTA SPORTININKAMS, IDEALIAI tinka bet KAS – Mūsų geriausias kelio įtvaras su flexi-metalo ritinių didesnio kelio parama ir pasirodymas buvo skirtas didelės apimties naudoti sportininkai, bet tai idealiai tinka visiems!

5. ATVIRA GIRNELĖ DIZAINAS: Šį Kelio stabilizatorius turi girnelė plotas iškirpti siekiant išvengti odos nesitrintų į jį ir leidžia nuo kelio slėgio ir papildomų skritulis palaiko tinkamą judėjimo ir stebėjimo

Šio Kelio Parama Rankovės su Atvira Girnelė Stabilizatorius yra Labai Reguliuojamas nuo 12,5" 15" Kelio Apimtis.

Jis yra puikiai padarytas (su Aukštos Kokybės Neopreno), sukurtas su Dviem Pritvirtinti " Velcro Juostų, kad bus lengva padidinti ar sumažinti suspaudimo laipsnis, kad Tcare kelio įtvaras yra labai veiksminga parama Veikia, CrossFit, Krepšinio, Tinklinio, sunkiosios Atletikos, Žygiai, siekiant Padėti Jums Įveikti Skausmą sunkių Akimirkų ir, Kad Jūs Einate Toliau Stumti Ribas Toli!

Nesvarbu, jūsų problemą sprendžiant, ar yra Osteoartritas, Blaškosi Meniskas, Keturgalvio Sausgyslių, Patempimų, Po Operacijos, Kelio Skausmas, Geriausia Parama jūsų Gimpy Kelio yra Tcare Kelio Įtvaras, kad bus Išlaikyti ir Apsaugoti ACL, MCL, PCL, LCL Tapti jūsų Kelio Tiesa, Patikimas Draugas.

Dydis:

Suderinama kelio perimetras: 12"-15"/ 31cm-38cm (perimetras aplink skritulis)

Pakuotė:

2vnt * Kelio Įtvaras

Žymos: kelio įtvaras, shimano alivio, raumenų skausmas, metalo etapas, dviračio pedalas veržliaraktis, kelio skausmas, v petnešomis kelio, plonas kulkšnies parama petnešomis, kelio Parama, kulkšnies parama petnešomis vyrai.

Charakteristikos

Modelio Numeris A0867
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Taip
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Prekės Pavadinimas tcare
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2vnt/Daug Kelio Įtvaras Paramos Ultimate Reguliuojamas Kelio Įtvaras / Atvira Girnelė Stabilizatorius Artritas, ACL, Veikia, Skausmo

2vnt/Daug Kelio Įtvaras Paramos Ultimate Reguliuojamas Kelio Įtvaras / Atvira Girnelė Stabilizatorius Artritas, ACL, Veikia, Skausmo

Panašūs produktai: