Vestuvių suknelė aksesuarai skara nuotaka balta / dramblio kaulo šifono skara ypatinga proga mermaid dress priedai apsiaustu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.22

-27%

€23.59

Dalintis

Apie prekę

Jaunavedžių vestuvių skara atitikimo įgūdžius: 1. Pasirinkti skara pagal nuotakos pav. 2. Reikia, kad atitiktų vestuvių suknelė stilių 3. Pasirinkimas skara stilius yra labai svarbu 4. Skara spalvų atitikimo negali būti ignoruojami Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių laiką!

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Atsiliepimai yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome rašyti teigiamų atsiliepimų jav.Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padėsime jums išspręsti visas problemas artimiausiu metu.Ačiū!

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?A:Kai kurie produktai yra nemokamas pristatymas ( mes suteikiame jums kai laivybos būdas pasirinkimas, kai jums padaryti pavedimo) keletą produktų, reikia mokėti už laivybos mokestis ( pamatysite jį, kai jums padaryti jūsų užsakymą), Kaip DHL, UPS, EMS, TNT ar kitos rūšies, greitai,greitas pristatymas, mes taip pat pateikti ir siuntimo išlaidas, kai jūsų padaryti užsakymą.Kaip ir kitų detalių, siuntimo išlaidų klausimą, jūs gali maloniai siųsti laiškus į jav.Q:ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?A:Taip, mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.Q:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A:Ačiū, jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes norėtume suteikti jums geriausią kainos, ačiū!

Transportuojant, kai kurių mažų problemų, tokių kaip deformacijos yra neišvengiamas.Čia yra keletas patarimų, kaip susigrąžinti deformacijos vežimo procese. 1. Kai dirbtinių gėlių, augalų, corsages ir puokštė yra vežamos, filialų ir paprastai uždarytas sumažinti erdvę.Gavęs prekes, prašome lėtai skleisti šakų išvežimas ir prisitaikyti prie narė, jūsų nuomone, yra labiausiai natūralus. 2. Jei išspaudimo deformacijos yra susiduriama vežant normaliomis aplinkybėmis, šakos ir lapai gali būti šiek tiek pakoreguoti atkurti natūralus.Gėlė yra deformuotas ekstruzijos būdu, jūs galite prašome naudoti karšto vandens garų fumiguoti juos koreguoti.Tada gėlė medžiagos tampa šlapias ir minkštas, ir raukšlės išnyksta.Šis metodas yra bendras atkurti šilko gėlės. 3.kas daugiau, plaukų džiovintuvas, yra taip pat geras būdas atkurti deformacijos ekstruzijos būdu.Pučia plaukų džiovintuvas, yra palankesni geros formos.Geriausi linkėjimai!

Mes specializuojamės pardavimo vestuvių suknelės, vakarinės suknelės.Promenadzie Suknelė Mes fabrike, atliekame tiesioginio pardavimo iš gamyklos

Jei norite nustatyti laivybos metodą, prašome apmokėti siuntimo išlaidas, Žemiau yra įvertinti prekių pristatymo greitį, jūsų nuoroda.Ačiū!Po Oro Pašto 15~60 Dienų 17track.net ePacket 7~20 Dienų 17track.net Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas 16~60 Dienų global.cainiao.com DHL Express 3~10 Dienų dhl.com EMS Express 5~15 Dienų 17track.net SF Express 5 Iki 20 Dienų www.sf-express.com " Fedex Express 5~15 Dienų fedex.com Pardavėjo Pristatymas Metodas 15~60 Dienų global.cainiao.com Aramex 5~15 Dienų aramex.com Virš pristatymo greitis tik nuoroda, darbymetis, blogas oras, gali sukelti vėlavimą.Po oro paštu Rytų-Eruopean šalyse, Pietų Amerikos šalyse gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų.Exress paprastai turi priskirtus mokesčių klausimais, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti užsakymą sumokėti mokesčių. 1. Pakuotės laivas, kaip galima greičiau po apmokėjimo, Po oro pašto užtruks apie 20-45days, kai coutry bus mano 20-60 dienų, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 darbo dienas). 2. Apskritai, Dauguma užsakymų yra tvarkomi per 1-3 darbo diena.Tačiau vėlavimas pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo keičiasi kas akimirką, jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš patikrinti sandėlio.Užsakymai turi būti pateikti iki 5pm EST ar jie bus eiti kitą dieną verslą. 3. Patvirtinti Adresą ir Telefono Numerį, kuriuo galite palikti mums.Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku, todėl prašome ją atidžiai patikrinti, siekiant išvengti bet kokių nereikalingų nervina ir nuostolis gali atnešti jums. 4. Klientai yra atsakingi už užsakymą mokesčiai, importo mokesčiai ir muito mokesčiai, sumokėti savo apskritis, prašome suprasti.

Priimti grįžti bet kokybės problemos, Visa Grąžinamoji išmoka bus pagerbtas .Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors klausimų, gavę prekes. 1. Prekės gali būti grąžinamos per 3 dienas kokybės problemų ar klaidingų elementus, bet, žinoma, mes patikrins, viskas kruopščiai iš produktų pakuočių ir patvirtinti, kad jis yra geros būklės.Jei bet šansas, mes suteikiame jums grąžinti netrukus po to, kai gausime prekę. 2. Ne kokybės problema grįžkite, klientai atsakomybę už siųsti ir grįžti krovinių.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, kuri sunku mums parduoti dar kartą.

Žymos: boho vestuvių cape, nuotaka plaukų tiara, apsiaustas suknelė, šalikas su gobtuvu wrap, šifono tranšėjos, tull vestuvių cape, skara, ryški balta mermaid dress, suknelė-skara, nuotaka striukė.

Charakteristikos

Elemento Tipas Nuotakos Apsiaustas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Technics Zawalcowany
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vestuvių suknelė aksesuarai skara nuotaka balta / dramblio kaulo šifono skara ypatinga proga mermaid dress priedai apsiaustu

Vestuvių suknelė aksesuarai skara nuotaka balta / dramblio kaulo šifono skara ypatinga proga mermaid dress priedai apsiaustu

Panašūs produktai: