10 Rinkinių Alice A105/A107BK-H Juoda Nailono Stygų Klasikinės Gitaros Stygos 1-osios, 6 Stygos Nemokamas Pristatymas Didmeniniams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.16

Dalintis

Apie prekę

pradėti

pabaiga

Informacija: 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės, Pagamintas iš Aukštos Kokybės 1-oji-3-oji Juodo Nailono Eilutę 4-6 A105BK-H(sidabruotas Vario Lydinio Žaizdos) A107BK-H(H85 Padengtas Bronzos Lydinys Žaizdos) Puikus Nailono Eilutę Jūsų Klasikinė Gitara Padaryti Savo Gitara Tobulas, Geri Įrankiai Pakeisti Savo Gitara Styginių Kiekvieną Eilutę Atskirai Supakuoti Savo Sandariai Poli Maišelį Ir Pažymėtas Skaičius Skersmuo String Skaičiai nuo 1 iki 6: 0285/0325/041/030/036/044 colių Tinka Klasikinė Gitara

Pakuotė: 10 Rinkinių Klasikinės Gitaros Stygos

Mes(Niko Muzikos Instrumentas Bendrovė) Profesionalus Gitaros Priedai(Kirtikliai,Stygos,Capos,Tiuneriai...).Kelios Didelės Gamyklos Atstovai.Galite Didmeniniams iš jav.Mes suteiksime Didmeniniams Kaina už jus.Taigi,Jei norite Didmeniniams Gitara Dalys,Prašome Susisiekti su mumis.Ačiū!!

1.Mes priimame Alipay, Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

1.Laivybos Visame Pasaulyje(Išskyrus Atvejus, Kai Kuriose Šalyse)

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Mes atsiųsime jums 1 dieną Pernešimo Metu, Kai Mokėjimo Cleard.

4.Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5.Mes Siūlome FreeShipping naudoti Honkongo Post/Singapore Post Pristatymas(Pristatymo Laikas:15-35days).Jei daug Produktų/Didmeniniams,Mes Rekomenduojame Naudoti DHL/EMS/FEDEX/UPS Express,Ir Bendrauti vienas su kitu.

1.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 7days po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį.Laivybos Išlaidos Pirkėjų.

3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą!!Ačiū...

Žymos: 4 stygų gitara tiltas, band eq, pickguard strat, maisto mandolina, pickguard, p bass paėmimas, pickguard sss, 8 stygų gitaros tiltas, gitara sistema bevielis, alice stygos gitaros partija.

Charakteristikos

Tipas Stygos
Prekės Pavadinimas Alice
Modelio Numeris A105/A107BK-H

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10 Rinkinių Alice A105/A107BK-H Juoda Nailono Stygų Klasikinės Gitaros Stygos 1-osios, 6 Stygos Nemokamas Pristatymas Didmeniniams

10 Rinkinių Alice A105/A107BK-H Juoda Nailono Stygų Klasikinės Gitaros Stygos 1-osios, 6 Stygos Nemokamas Pristatymas Didmeniniams

Panašūs produktai: