Wifi bevielio ryšio Valdiklis, 5050 RGB Wifi LED Juostelės šviesos lempos 15M Vandeniui IP neon Juosta diodų juostelė 12V adapterio rinkinys virtuvė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.98

Dalintis

Apie prekę

Šiltas Patarimai:

1.Ji yra prieinama "iOS"."Google" Home " ir "android"!Prašome Nuskaityti QR kodą instrukcijų, perskaitykite išsamų vartotojo vadovą!

2.Jei negalite rasti wifi prietaiso ant telefono.Prašome iš naujo nustatyti gamyklinius nustatymus.Įjungti ir išjungti led juostelės 4 kartus.Tada jūs galite pamatyti, apšvietimo mirgėjimo.Wifi valdytojas dirbti dabar.

3. Kai jums reikia prisijungti 10 metrų, arba 15 metrų nustatyti.Jums turėtų sujungti juos kartu ryšį.Jei ne,LED juostos bus tamsu pabaigos.

Naudojimas:

Specifikacija

Prekės Pavadinimas:WIFI valdytojas SMD5050 rgb LED Juostelės 150led už 5M

Dydis:10*5000mm

Spalva:RGB

Įtampa:DC12V

Galia:5.76 W/M

Atsparus vandeniui Reitingas:atsparus Vandeniui(IP65) /

Ne, atsparus vandeniui(IP20)

1、Energijos taupymo.Aplinkos apsauga, Mažas energijos suvartojimas.

2、Varomas jokių prietaisų, su išėjimo DC12V.

3、Lengva įdiegti.Naudoti klijų reversas.

4、Aukšto ryškumo šviesos Diodai trukti iki 50 000 valandų.Jūs galite išjungti kas 3 led.

5、Ji yra lanksti led juostelė.Tai gali būti sulenktą, bet kokiu kampu .

6、led juostelės gali pakeisti spalvą pagal melodiją muzikos.

5M, Pilnas Komplektas

1*5M/m, 5050 RGB 30leds/M LED juostelės Wifi valdytojas+ 24keys Nuotolinio (Baterijos neįtrauktos) DC12V 3A 36W Maitinimo Adapteris ( ES / JAV /jungtinė karalystė /AU)

10M Pilnas Komplektas

2x5M/roll 5050 30led/M RGB LED juostos

Wifi valdytojas+ 24keys Nuotolinio (Baterijos neįtrauktos)

DC12V 4A 48W Maitinimo Adapteris( ES / JAV /jungtinė karalystė /AU)

15M Pilnas Komplektas

3x5M/roll 5050 30led/M RGB LED juostos

Wifi valdytojas+ 24keys Nuotolinio (Baterijos neįtrauktos)

DC12V 6A 72W Maitinimo Adapteris( ES/ JAV /jungtinė karalystė /AU)

Cuttable(Cab būti Cutted kas 3 led)

C

Įdiegti metodas

1.Pažangi spalvos žiedo spalvą, 16 mln. spalvų, galite pasirinkti. 2. Built-in 20 rūšių modelių kaitos, laipsniškas perėjimas, strobe. 3. Pažangi Muzikos režimas spalvos, apšvietimas ir daugiau ritmą šokių. 4."PASIDARYK pats" custom redaguoti režimas leidžia savavališkai reglamentą.

Paslaugos

Mokėjimu. 1.Mes tik priimame mokėjimus per sąlyginio DEPONAVIMO, jei norite mokėti Paypal arba Western Union , pls, prašome susisiekti su mumis. 2.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 3.Jei norite pakeisti pristatymo adresą, palikite mums Žinutę. 4.Išmokos turėtų būti baigtas per 3 dienas, jei turite kai sunku, prašome pranešti man.

Grįžti/Grąžinimas.

1. Bet kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar nuotraukas, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

2. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

3. Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.Ar Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

4. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, specifikaciją priežastis grįžti.

5. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

6. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Shippment.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai bus tvarkomi per vieną darbo dieną po apmokėjimo patikrinimą. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.KU.

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

A: Mes visada rodo geriausią kainą mes galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą iš mūsų gamyklos.Jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt

(Bendras kiekis už vieną užsakymą), prašome susisiekti su mumis prieš mokėti, mes turbūt galima sutaupyti siuntimo išlaidas jums.

Labai didelis, kad, žinoma, mes siūlome keletą nuolaida nuo prekes.

Prašome sekti etapo, kaip nurodyta toliau:

1. Padaryti užsakymą pirma, nereikia mokėti iš karto.

2. Palikite mums žinutę ir pasakykite mums kiekio ir pristatymo būdą norite.

Žymos: 12v plonas led juostos, fishhook žvejybos reikmenys, led juostelė 12v 50m, žuvų kablys, "google" neon light, led juostelė lauko 12v 15m, raudonasis neonas ip, ekskavatorių lempos, wifi palapinė adapteris, neoninės šviesos ženklas.

Charakteristikos

Juostelės tipas SMD
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Spalvos Temp(K) 2800-15000K
Prekės Pavadinimas 30led/m, 5050 Wifi valdiklis RGB Lanksti led juostelė atspari vandeniui
LED Lustas Modelis SMD5050
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 30
Atsparus vandeniui Taip
Elemento Tipas Juostelės
Maitinimo Šaltinis DC
Proga miegamasis
Prašymas dekoro Kalėdų vakarėlį atostogų Salonas Naujųjų Metų
LED Lustas gamintojas Epistar
Šviesos Diodų Skaičius/M 30
Energijos sąnaudos (W/m) 4W/m
Sertifikavimo ce
Modelio Numeris Wifi valdytojas 5050 RGB led juostos
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Įtampa 12V

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Wifi bevielio ryšio Valdiklis, 5050 RGB Wifi LED Juostelės šviesos lempos 15M Vandeniui IP neon Juosta diodų juostelė 12V adapterio rinkinys virtuvė

Wifi bevielio ryšio Valdiklis, 5050 RGB Wifi LED Juostelės šviesos lempos 15M Vandeniui IP neon Juosta diodų juostelė 12V adapterio rinkinys virtuvė

Panašūs produktai: