2021 Vasaros Prabangos Prekės Ženklo Paplūdimio Šlepetės Moterims Šlepetės Dizaineris Seksualus Blizgančios Kniedės Želė Skaidres Ponios Kristalų Bowknot Butas Skaidrės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.60

-50%

€51.20

Dalintis

Apie prekę

⚠⚠⚠ PABITO bus niekada parduoti nepageidaujamo bet kokia kaina.Mes matėme per daug Keturvalakiai.lt pardavėjų pardavimo menkavertis prekes aukštomis kainomis.Mes paskelbėme savo tvirtą nepritarimą tokiems veiksmams.Nes Pabito parduoda tik geriausius Produktus, amžinai!

Σ(っ °Д °;)っ Pabito turi savo gamyklą ir mes turime dešimties metų patirtį gaminant moterų šlepetės ir sandalai.Apie Pabito :

1. Pabito ateina iš Wenzhou,Kinija.Wenzhou yra garsus avalynės bazės Kinijos ir net pasaulyje.Wenzhou batai yra geros kokybės ir prieinamą kainą, su daug įvairių gaminių ir užbaigti kategorijas.Štai kodėl mūsų kaina yra labai pigūs.

2.Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės, mes asmeniškai tikrinti kiekvienas produktas, prieš vežimą.Visos prekės yra 100% nauja ir išbandyta.

3.Kaip gamintojas, mes tikimės užmegzti sėkmingus verslo santykius, su naujų klientų visame pasaulyje.Mes teikiame aukščiausios klasės kokybė ir geras aptarnavimas .

Pastaba:

Vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, mobiliojo telefono ir telefono numerį, kreipkitės turi būti teisingai užpildyti.Netiksli tarptautinės logistikos informacija yra labai varginantis dalykas.

Dėmesio

1. Pasirinkite dydį pagal jūsų pėdos ilgis (negalima pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį įprastas dydis !)

2. Geriau rinktis 1-2 didesni, jei jūsų kojos yra šiek tiek per platus arba kelties yra šiek tiek stora

3. Prašome leisti 0-0.5 cm klaida batų dydį.Jei turite kokių nors klausimų, mūsų klientų aptarnavimo bus pasiruošę jums padėti

4. Šviesos ir vaizdo įranga ir ekranai gali sukelti spalvos skirtumas.jei esate proto,tada nereikia mokėti.ačiū

Mieli draugai, sveiki atvykę į Pabito parduotuvėje.Dėkojame už jūsų meilės mūsų parduotuvėje.

Mes neduos, batų dėžės, greitas pristatymas nuo šiandien.Vienas yra išsaugoti savo transporto išlaidos,kitos-vengti poveikio smurtinių express išvaizda batai.Prašome suprasti, ir ačiū už jūsų paramą.Taikos Viešpatyje!

❤ Labai ačiū už matyti čia.Pabito s pradinis tikslas yra tik suteiks jums labiausiai ekonomiškai efektyvių produktų Kinijoje.Mes dirbame ir bus toliau tai daryti.

Žymos: moteriški vasaros sandalai flip flop moterų batai, korėjos sandalas, moteris vyro šlepetės, womenswear prabangos dizaineris prekės, dizaino šlepetės, šlepetė, flip flop, air jordan balta, vyrai mulas, prabanga skaidrių.

Charakteristikos

Mados Elementas Drugelis-mazgas
Su Platformomis No
Modelio Numeris A37
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Vidpadžio Medžiaga PVC
Batviršio Medžiaga PVC
Kulno Tipas Butas su
Kulno Aukštis Butas (≤1cm)
Stilius Glausta
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas faaodoen
Padas Medžiaga PVC
Taikoma Vieta
Pamušalas PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Batai Tipas Flip Flops
Sezonas Vasaros
Elemento Tipas Šlepetės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2021 Vasaros Prabangos Prekės Ženklo Paplūdimio Šlepetės Moterims Šlepetės Dizaineris Seksualus Blizgančios Kniedės Želė Skaidres Ponios Kristalų Bowknot Butas Skaidrės

2021 Vasaros Prabangos Prekės Ženklo Paplūdimio Šlepetės Moterims Šlepetės Dizaineris Seksualus Blizgančios Kniedės Želė Skaidres Ponios Kristalų Bowknot Butas Skaidrės

Panašūs produktai: