50pcs Papuošalai aksomo Juostelės Raišteliu Maišelį 8x10cm Asmeninį Pakuotės Elegantiškos Pilkos, Rausvos Aksominis Maišelis Vestuvių Naudai, Dovanų Maišeliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.29

-27%

€25.06

Dalintis

Apie prekę

Medžiaga: Minkštas Aksominis audinys

Spalvos: Rožinė, Pilka

Dydis: 3.1 x 3,9" / 8 x10cm

Šis punktas apima tik 50 krepšiai, Brangakmenis, rodomas nėra įtraukti.

........jei jums reikia spausdinti asmeninį Logotipą, jums reikia papildomai mokėti........

♥ Kiekvienas aksomo medžiagos maišeliai su tinklelio raišteliu uždarymo lengvai atidaryti ir uždaryti.

♥ Šie aukštos kokybės krepšiai gerai dirbti juvelyrikos parduotuvėse rodyti salonuose padidinti žiedai, apyrankės ir karoliai.Pristatyti jūsų svečiai įdaru šių prabangus aksomas atkreipti string maišeliai su saldainiai ne kūdikių dušai ir kitoms ypatingoms progoms.

♥ Skirta saugoti asmens ir daily essentials kaip bauda papuošalai, kolekcines, monetas, mielas pakabukai ir niekučių.Vieta kvapnios popuri, spalvinga akmenų, juvelyriniai dirbiniai kelionės metu, valentino dienos, saldainių ir kitų saldumynų draugai ir šeima.

♥ Į maišeliai yra ypač didelis, kaip vestuvių ir partija pasisako; suteikti jiems kaip

pamergės' dovanos ir naudoti juos kaip alternatyvų goodie maišelius kūdikių dušai ir ypač helovinas šalis naudai, maišeliai.

♥ Bet kokio dydžio yra prieinami, tačiau ne mažesnių nei 5cm, ne didesnis nei 100cm, nors ir 0.5-1 cm paklaida leidžiama, nes jie yra rankų darbo gaminių.prašome turėti omenyje, aukštis čia yra dydžio viršaus į apačią, iš maišo!

------Galime pasiūlyti atitinkamas nuolaidas pirkimas urmu.Prašome susisiekti su mumis, pasakyti, kiekio ir dydžio info krepšiai, ko jums reikia------

♥ Logotipas Spausdinti:

Pirkėjo padaryti užsakymą----išsiųsti Logotipą, pardavėjas pagal GPJ,PSD,AI,CDR, ir pasakyti

kokios spalvos jūsų logotipo----Pardavėjas, kad poveikis lietuvos pirkėjas patvirtina-----išsiųsti

spausdinti mėginio nuotrauką į pirkėjo patvirtinti---spausdinti visus maišus ir išsiunčia pirkėjui.

♥ Projekte bus pateikta po to, kai mes gauname jūsų užsakymą, siųsdami spausdinti mėginio nuotrauką, jūs patvirtinate, mes jums spausdinti savo logotipą ant pagalvių padėtis, artimųjų ir centras, kaip numatytasis, jei nėra specialių prašymą.

♥ Prašome turėti omenyje, kad maža ir plona, logotipas negali būti atspausdinti aiškiai.Kartais, jei yra mažas ir plonas, raides, logotipu, Mes galime padaryti šiek tiek koregavimas tada logotipą, įsitikinkite, kad jis gali būti spausdinami pakankamai aiškiai.Prašome pasitiki mumis, mes tiesiog nori išbandyti mūsų geriausias spausdinti logotipą gerai.

Žymos: aksomo raišteliu maišelis maišelis, 3 grosgrain kaspinu, aš tave myliu, vyrų naudai krepšiai, didelis raišteliu krepšiai, matinis aksomo rankinės, folijos pakuotės papuošalai, medvilnės raišteliu maišelis, prabangus juvelyriniai dirbiniai pakuotė, vaisių juostelės.

Charakteristikos

spalva rožinė, pilka
Elemento Plotis 8cminchinch
Elemento Aukštis 0inchinchinch
Prekės Pavadinimas weikende
Prekės Svoris 5ggg
Dydis 8x10cm
Produkto Savybės Gali Asmeninį logotipą
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Maišeliai
Medžiaga Audinys
Krepšiai Aukštesnės kokybės Dovanų Maišelis
Elemento Ilgio 10cminchinch
Prekės Skersmuo 0inchinchinch
Modelio Numeris XP00015

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

50pcs Papuošalai aksomo Juostelės Raišteliu Maišelį 8x10cm Asmeninį Pakuotės Elegantiškos Pilkos, Rausvos Aksominis Maišelis Vestuvių Naudai, Dovanų Maišeliai

50pcs Papuošalai aksomo Juostelės Raišteliu Maišelį 8x10cm Asmeninį Pakuotės Elegantiškos Pilkos, Rausvos Aksominis Maišelis Vestuvių Naudai, Dovanų Maišeliai

Panašūs produktai: