Wifi+RF 2Way Wifi Smart Light Switch "Pasidaryk pats" Perjungti Modulis RF433 Smart Gyvenimas / Tuya Remote APP "Bluetooth" Kontrolės Darbo Su Alexa

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.00

-44%

€18.18

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Programėlės Pavadinimas : Tuya Smart/Smart Gyvenimo

2020 Naują Atvykimo atnaujinti Daugiau Asmeninį Taškai:

Update1:Multi-control daug paprasčiau

Update2:Naujas poravimo režimą su WiFi+Bluetooth

Update3:RF dažnis built-in, RF nuotolinio valdymo

Update4:Relay statusą kolonėlė, kai maitinimą

Update5:Naujas pridėtinės reset mygtuką ant modulio lengviau nustatyti iš naujo.

1.Šis smart wifi modulis su mini dizaino, tinka ES ir JK sienos jungiklis, dėžutė,ir lengvai paslėpti jį į savo paslėptus sienos jungiklis, dėžutė jūsų tradicinių perjungti be jokių įtaką jūsų originalus apdaila stilius, kad jis protingas,tai jūsų prietaisų ultimate power on/off smart perdaryti ir paversti labiausiai visus suderinamus produktus smart tie.Dar svarbiau,jūsų tradicinių perjungti ir tai smart module gali dirbti savarankiškai pagal ne trukdyti režimu. (Pastaba:Šis modulis yra tinkamas rokeris ir iš naujo perjungti.)

2. 1/2 Būdas 2 Gauja Palaikė su RF dažnis pastatytas: Ši speciali versija yra viena Gauja 2 punktas,todėl ji gali būti išsiųstos į savo tradicinę 2 Gaujos jungiklis pasiekti smart funkcijų.Ji gali būti naudojami ne tik kaip 1 būdas grandinės jungiklį,bet taip pat 2 būdu palaikoma(du jungikliai, valdymo viena lemputė).Tiesiog prijunkite jį į vieną iš dviejų tradicinių jungiklių,tada jūs galėsite konvertuoti savo prijungto prietaiso į smart vieną(už 2 būdas grandinės).Naujai suprojektuotas su RF dažnių RF nuotolinio valdymo kitoje ne trukdyti režimu.

3.Laisvų rankų Balso ir Belaidis Nuotolinio Valdymo pultas:Suderinama su Alexa " ir "Google" namuose leidžia laisvai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų naudojant balso komandą, kai jūsų rankos yra ne nemokamai.Net nuotoliniu būdu valdyti įrenginius dėl savo sumanaus telefono, kai esate toli nuo namų.

4.Laikmatis Grafiką&Atgalinės:Imtis visiškai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų protingai su laikmačio funkcija, jūsų App, taip pat atgalinės atskaitos funkciją-1 min/5mins/30 min/1hour ir kt neprivaloma.Be to,jūs galėsite pasidalinti kontrolės su jūsų šeimos nariai ar draugai, siekiant maksimalaus patogumo.

5.Naujas pridėtinės reset mygtuką ant perjungimo modulis paprasčiau iš naujo būdo kaip prieš;Wi-Fi) Valdyti per savo mobilųjį telefoną:Kontrolės platų šviesos išmaniaisiais Gyvenimas/Tuya App nereikia atskiro centru.

Techniniai duomenys:

Įėjimo Įtampa : 90V~250V / 50/60Hz,iš Viso 10A

Laidų : Live laidą ir Neutralus laidas

Maks.Keliamoji Galia :Total10A

WiFi Standartas : 2,4 GHz, 802.11 b/g/n

Programėlės Pavadinimas : Tuya Smart/Smart Gyvenimo

Darbo Laikas : 100,000 kartų veikti

Dydis : 47x52x18mm

Pakuotė:

1/3/5* Pažangi Šviesų Modulis

1/3/5*Rankinis

Žymos: smart switch wifi, wifi modulis mi, namų smart, prijungtas girier, pritaikyti wifi, perjunkite wi-fi, smart tuya, mini interruptor wifi smart gyvenimo, durų tuya smart, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis.

Charakteristikos

Suderinamumas Viskas Suderinama
Kamera Įrengta No
WIFI Standartą 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Max Total10A
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 47x52x18mm
Darbo ir asmeninio gyvenimo 100000 kartų veikti
Sertifikavimo NĖRA
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas Tuya Smart/Smart Gyvenimo
Laidai Live laidą ir Neutralus laidas
Modelio Numeris Smart Switch 2 Gauja 2 Būdas
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Įėjimo įtampa 90V~250V / 50/60Hz
Prekės Pavadinimas choifoo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Wifi+RF 2Way Wifi Smart Light Switch

Wifi+RF 2Way Wifi Smart Light Switch "Pasidaryk pats" Perjungti Modulis RF433 Smart Gyvenimas / Tuya Remote APP "Bluetooth" Kontrolės Darbo Su Alexa

Panašūs produktai: