12V Motociklo Cigarečių Degiklio Lizdą Maitinimo Lizdo Komplektas, aukštos kokybės Įkroviklis Adapteris + Jungiklis Motociklai/ATV Aksesuarai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.17

-45%

€14.86

Dalintis

Apie prekę

Pakuotės Turinys:

1 * Motociklo įkroviklis

Savybės:

*1. 100% brand new ir aukštos kokybės.

*2. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.

*3. Vartojimo sritis: Ji gali būti įdiegta motociklai/Atv su vairo skersmuo 2,2 cm.

*4. Produkto naudojimas: Ji gali tiekti maitinimą prie dviejų elektroninių prietaisų, tokių kaip mobilusis telefonas, planšetinis kompiuteris, GPS ir kt.Ji taip pat gali būti naudojamas automobilių šaldytuvas, dulkių siurblys ir kt.

*5. Liepsną, aukštos ir žemos temperatūros poveikiui, korozijai, ilgaamžiai ir nėra lengva deformuotis.Greitas įkrovimas, kelių apsaugos.

*6. Pajungimo aprašymas: raudonas laidas yra prijungtas prie akumuliatoriaus teigiamo +, ir juodas laidas yra prijungtas prie akumuliatoriaus neigiamas.

*7. Produkto Privalumai: 1 2.5 didelė srovė, kuri gali būti naudojama mobiliuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose, navigacija, GPS ir kt.

*8. Produktas yra atsparus vandeniui ir dulkėms dangtelis, kuris yra saugesni, kai naudojamas.Cigarų žiebtuvėlio yra built-in, siekiant išspręsti niekur pateikti ar prarasti.

*9. Produktas yra įrengta įkrovimo maitinimo jungiklis, kuri yra atidaryta iš karto po naudojimo, kuris yra patogiau naudoti.

*10. Į 120CM maitinimo laidas pilnai atitinka montavimo reikalavimus ir gali būti tiesiogiai įdiegta baterijos sumažinti sunkumus, montavimas.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Mažųjų Teleskopas du kartus su USB Jungiklis + Cigarų Užpakalis

Produkto Spalva: Juoda

Šviesos Spalva: Mėlyna

Produkto Linijos Ilgis: 120CM

Įėjimo Įtampa: DC12-24V

Išėjimo Srovė: 5V/2,5 A

Produkto Sąsaja: Dual-Port USB

Pakavimo Metodas: Carton

Pakuotės Dydis: 8*7*9.5 CM

Montavimo Būdas: Rankenos Montavimas

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: vyrai žiebtuvėliai, automatinis elektros lizdas, kroviklis r1, mygtukas rankenos, 12v usb 5v lizdu, 6m, 12v automobilio lizdą, išvado galia, hardwire, 12v kištukinis lizdas.

Charakteristikos

Elemento Tipas Žiebtuvėlis
Modelio Pavadinimas KETURRATIS Motociklas Cigarečių Degiklio Lizdą Splitter Plug
Medžiagos Tipas Duarble kieto plastiko ir vario viela
Prekės Svoris 0.15kg
Specialios Funkcijos Motociklas USB Maitinimo Uosto Įkroviklio Lizdas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12V Motociklo Cigarečių Degiklio Lizdą Maitinimo Lizdo Komplektas, aukštos kokybės Įkroviklis Adapteris + Jungiklis Motociklai/ATV Aksesuarai

12V Motociklo Cigarečių Degiklio Lizdą Maitinimo Lizdo Komplektas, aukštos kokybės Įkroviklis Adapteris + Jungiklis Motociklai/ATV Aksesuarai

Panašūs produktai: