XIAOMI MIJIA indukcinės viryklės Jaunimo Edition " Smart elektrine orkaite Plokštė Creative Tikslios Kontrolės viryklės kaitlentė kaitlentės plokštės Karštą puodą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€67.65

-31%

€98.05

Dalintis

Apie prekę

Maloniai recommand "Pardavėjo Pristatymas Metodas" ir "UPS" daugeliui Europos Šalių, mes naudosime DPD/UPS laivas, Ir mes mokėti PVM, Tai nemokamai laivybos, Jums nereikia mokėti jokių mokesčių ateityje.

Jei naudojate DHL laivas ji, Tikimasi, 3-9 dienas, bet gali tekti mokėti muitus ir mokesčius už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčiai , jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą, arba kreiptis į mus.Garantija: siūlome trijų metų garantija, Indukcinės Viryklės.Jei yra bet kokia žala, Mes atsiųsime jums nemokamai dalys, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra pažeistas žmogaus veiklos veiksniais, arba, jei ji yra sunaikinta išorinių jėgų, jums reikės sumokėti kai kuriuos mokesčius.

MIJIA Indukcinės Viryklės Jaunimo Edition Pagrindinės Funkcijos

* 2100W galia, sutirštės tankus ritės, mažos galios), nuolat šildymas * Dvigubo Anti-slip, Stabilus Ir Patvarus * Karšto Ir Šalto Oro Ortakių Izoliacija * Aukštos Temperatūros Apsaugos Sistema * 9 Klasės Šiek tiek Koreguoti Ugnies * Gražus kūnas, apvalios formos yra lengva saugoti.

Išsamios parametrų

MIJIA Indukcinės Viryklės Jaunimo Edition Didelio galingumo ritė, devyni įrankius, kintamo dažnio valdymo temperatūros. 2100 galia, sutirštės tankus ritės, mažos galios), nuolat šildymas.Gražus kūnas, apvalios formos yra lengva saugoti.

Pasukite mygtuką, vieną mygtuką atidaryti.Greitai paspauskite pradėti Pasukite mygtuką norėdami reguliuoti ugnies Greitai paspauskite pause / long paspauskite yra išjungtas.

156mm apvijos, aukštos ugnies.Sutirštinto energijos-didinti ritė, dvigubo sluoksnio ant dizainas, vienodas magnetinio aprėptį, daugiau vienodą šildymo, ir žymiai geresnių rezultatų. 2100W Didelės ugnies ir greitai šildymo.Stabili Šildymo tradicinių indukcinės viryklės pasirodo su pertrūkiais, šildymo problemų, nestabili temperatūra bus sukelti į kepimo nepakankamumas.siekiant išspręsti šią problemą, xiaomi indukcinės viryklės naudojant dvejopo dažnio šildymo technologija, kuri gali suteikti jums tokias kaip tradicinių viryklė maisto ruošimo patirtis.Tookfun Dvigubo anti-slip, stabilus ir patvarus.Skydelio yra pagamintas iš aukštai temperatūrai atsparios, neslidus silikono, kad bankas yra stabilus.Jis gali būti nuimtas ir lengva valyti.Karšto ir šalto oro ortakių izoliavimo struktūros, pridedant gerbėjai.Vidaus aušinimo, Didinti produkto gyvavimo laikas.Built-in sistemą ir aukštos temperatūros apsaugą, saugi ir patikima.Įmontuotas temperatūros jutiklis, kai temperatūra pasiekia nustatytą temperatūrą, jis automatiškai sustabdyti šildymas.Kai nėra puodą, šildymo automatiškai nutraukiamas.

Gražus ir veikimą kartu, patogus ir skanus.Tookfun

Pristatymo Laikas Info (iš Kinijos)

Paskirties

Europa

Šiaurės Amerika

Azija

Okeanija

Pietų Amerikoje

Afrika

Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas

10 – 20 dienų

20 – 35 dienos

Keturvalakiai.lt Premium Pristatymas

4 - 10 dienų

8 - 15 dienų

DHL

3 - 7 dienos

7-15 dienų

UPS/DPD

7 - 15 dienų

7-15 dienų

Paskirties

Rusijos Federacija

EMS / Post office

Centrinis, Volga

10 – 17 dienomis

Vakarų, Pietų,

Uralo, Sibiro

15 – 25 dienas

Tolimųjų Rytų,Šiaurės Kaukaze

25 – 45 dienas

Mes atsiųsime tinkamą Kištuko Adapteris, kuris tinka šalyje laivybos adresas:

ES Kištuko Adapteris (2 Pin aplink Pin)

Dauguma Europos Šalių,Dauguma Afrikos Šalių,Dauguma Artimųjų Rytų Šalių,Pietų Korėja,Čilė,Paragvajus,ir kt.

JAV Kištuko Adapteris (2 Pin Butas Pin)

Jungtinės amerikos valstijos,Kanada,Didžioji Šiaurės ir Pietų Amerikos Šalys,Japonija,Filipinai,Tailandas ir kt.

Australija/Naujoji Zelandija (2 Pin Kištukas Adapteris)

Australija,Naujoji Zelandija,Argentina

UK Kištukas Adapteris (3 Pin Butas Pin)

Anglija,Airija,Škotija,Hongkong,Pakistanas,Singapūras,Malaizija,Vietnamas ir t. t.

Garantija ir Grąžinimo Politikos, Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai originalus ir nauja, Ir pateikia trijų metų garantija, produktus, ateityje numatyti, atsarginės dalys.Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys.tačiau bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.Atsiliepimų Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas pirkėjas, ir malonią su mumis.

Žymos: mi xiomi, 3 xaomi, raundas indukcinės kaitlentės, mijia xiaomi, teka dujos, viryklė, hotpot puodą, elektrinė viryklė, pastatyta krosnelė, ryžių viryklė, modelis virimo puodą.

Charakteristikos

Funkcija Intensyvus Gaisras
Viryklė Vieno viryklė
Energijos Efektyvumo Indeksas 3
Galia (W) 2001-3000W
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Rezervuoti Taip
Įtampa (V) 220V
Atsparus vandeniui Taip
Šilumos Pavara 9 failai
Modelio Numeris MIJIA Indukcinės Viryklės Jaunimo Edition DCL002CM
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Palaiko Laiko Nustatymas No
Prekės Pavadinimas Xiaomi

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

XIAOMI MIJIA indukcinės viryklės Jaunimo Edition

XIAOMI MIJIA indukcinės viryklės Jaunimo Edition " Smart elektrine orkaite Plokštė Creative Tikslios Kontrolės viryklės kaitlentė kaitlentės plokštės Karštą puodą

Panašūs produktai: