Continental ULTRA SPORT III unfoldable kelių padanga 700*25c dviračių nuoma padangos ultra light dviračių padangų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.14

-29%

€17.34

Dalintis

Apie prekę

ULTRA SPORT III Sporto VARŽYBOS 700* 23/25C Kelių Dviračių Padangų unfoldable Produkto Aprašymas

Dydis: 700 * 23/25C

Svoris: 315g/vnt.+-10g

Padangų slėgio kontrolė pagal 120 PSI

Pakuotės Turinys:

1 gabalas, Padangų ( jei norite, 2 vnt, prašome pasirinkti 2 užsakant. )

Pranešimas : Kinija Paštu, Oro Paštu, yra labai lėtas , vidutinis pristatymo metu yra apie 30 dienų, bet kartais tenka laukti apie 40-60days .Jei jums reikia mūsų produkto skubos, nereikia pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti AVS .

Mes skiriame sau, kad aukštos kokybės, tačiau pigiai anglies dviračių dalys, kviečiame cooerators visame pasaulyje didmeninė ir pagaminti pagal užsakymą.Kas daugiau, mes galime priimti "PASIDARYK pats" produktų, tokių kaip įtraukti savo vardą ir pavardę, pakeisti spalvą ir jūsų norėčiau modelis.

Vežimą:

1, Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, "Fedex" ir tt, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

2 Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali susisiekti su mumis per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 pirkėjui prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų arba grąžinti pinigus.

Mokesčių:

Mes bus paskelbti mažos vertės.Tačiau mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos: continental, continental ultra sport 3, wtb pure, dviračių padangų remive, innova padangos, auto padangos, dviračių kietos padangos, continental padangos, "michelin", dviračio šviesos.

Charakteristikos

Dydis 700 * 23C
Tipas Padangos
Naudoti Kelių Dviračiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Continental ULTRA SPORT III unfoldable kelių padanga 700*25c dviračių nuoma padangos ultra light dviračių padangų

Continental ULTRA SPORT III unfoldable kelių padanga 700*25c dviračių nuoma padangos ultra light dviračių padangų

Panašūs produktai: