Suaugusiųjų ir vaikų visame pasaulyje žinomų paveikslų Van Gogh žvaigždėtas dangus jaunimo įspūdį popieriaus dėlionė išskleidimo žaislai, žaislai vaikams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.48

-10%

€10.65

Dalintis

Apie prekę

1. Kodėl Daug Žmonių mėgsta Žaisti Galvosūkiai?

Žaidžia Galvosūkiai Yra Labai Naudingas Žaidimas Ar Veiklą.

Ji Gali Mokyti liaudies Kantrybės, Carefulness, Koncentracija, Atkaklumas, Stebėjimo ir Žvalgybos.Kiekvieną Kartą, kai baigsite Darbą, Jums Jausmas Pasiekimas ir Rasti, Kad Nuotrauka Yra Labai Gražus, jūs pajusite, Kad Toks Sunkus Galvosūkis Gali Būti Užbaigtas, ir Nėra Nieko Galite Padaryti.

Daugelis Žmonių Yra Crazy Galvosūkių Mėgėjams, Todėl Prisijungti Prie Mūsų!

2. Kas Yra Funkcija Brėžinius Dėlionės dėžė?

Paprastai, Galvosūkiai Neturi Brėžiniai.Mes Specialiai Pridėti Raštą, Brėžiniai Palengvinti Galvosūkių Mėgėjams, Kurie Tik Pradėjo Juos Klasifikuoti Pagal Atgal, siekiant Sumažinti Sunkiai Galvosūkiai.Jei Norite mesti Iššūkį Sau, Prašome Kovoti Pagal Modelio ant Dangčio.Aš Girdėjau, Kad Tik Labiausiai Neimportuotųjų Pareikšti Piešiniai!

3. Kaip aš galiu Rašybos be Dėlionė Rėmo?

Kai Nėra Puzzle Rėmas, Parengti Valdybos Dydžio Įspūdį.Taip Pat Galite Įdėti Jį ant Darbastalio, Įdėti Jį Kartu ir Tada Kadrą Ji.Taip Pat Galite Įsigyti Rėmo Pirmas ir Padėkite Jį ant Dugno Plokštė, Rėmas, tai Leidžia Lengviau Kadras!

4. Kur Pirkti Rėmo ?

Rėmas Yra Trapi, Klientų Padėjėjai Paprastai nerekomenduojame Pirkėjų Pirkti Internetu, Jūs Galite Jį Nusipirkti Vietos Galerijose ir Kryželiu Vietų!

5. Kodėl Yra Nuolaužos Dėlionės Maišą Nusipirkau?

Tokia Situacija Egzistuoja.po Maišelis Yra Išsiųstas, Jis Gali Būti Valomi, Kurie neturės Esminės Įtakos Įspūdį.

6. Mano Dėlionės Trūksta, Ką Reikėtų Daryti?

Dėlionės Yra Supakuotas Plastiko Pakuotės, ir Tikimybė, kad Trūkstamas Vienetų Dėlionės Pati Yra Labai Maža.Labiausiai Trūksta Kino Renginių Buvo Netyčia pametėte Ar Klaidomis per Dėlionės Procesą.Todėl Prašome Atkreipti Dėmesį, kad Apsaugoti Dėlionės.per Dėlionės Procesą, Įsitikinkite, kad Izoliuoti Dėlionės iš Big Draugai Xiao Mao Šuniukas Vaikams.

[Atsargumo priemonės]]

Yra anglų Numerį ant Nugaros Įspūdį, Kuris Yra Patogus ir Greičiau Užbaigti Dėlionę.

Pjūklelis dėlionės (Galvosūkiai) Prasidėjo Anglijoje 18 A. ir Tapo Populiarus Europoje.Du Šimtus Metų Vėliau, Dėlionės Tapo Pasaulio Žaidimas Produktų Visoms Amžiaus grupėms. .

Atliktų mokslinių Tyrimų Ekspertai Nustatė, Kad Dėlionė Gali Veiksmingai Įkvėpti Žmonių Mąstymą, ugdyti Savo Mąstymo Gebėjimus, Sprendimo Galimybes ir Kantrybės.Jis Turi Funkciją Beautifying Namuose ir Pagerinti Skonį Gyvenimą.Nes Tai Gali Padaryti Dalyviams Atsipalaiduoti Savo Nervus, Jigsaw Puzzles, taip Pat Yra Laikomi Classic Casual Žaidimai ir Yra Mylimas Vartotojams.

[Naudojimo instrukcijos]]

Atkreipkite Dėmesį, kad neprarasti Mažus Gabaliukus, Kai Montavimas.Montuojant Galvosūkiai, Galite Klasifikuoti Kiekvienas Gabalas Dėlionės Pagal Atvirkštinio Raidžių Seka.Pirmiausia, Kartu sudėjus Keturių Pusių Nuotrauką, Tada Sudėti Mažais Gabaliukais Galvosūkį su Pačiu Laišku Seka Pagal Priekiniai Nuotrauka, Dėlionės, ir Galiausiai Sujungti Dalių Kartu, kad Jis visą Įspūdį.

Žymos: las dėlionės, dėlionės žvaigždėtas dangus, asteroidas pabėgti, kaukė warcraft, Varlė dėlionės, "lego" van gogh, puzzl, 2000 gabalas dėlionės, fortnite vbucks kortelės kodas, lego dėlionė fortnite.

Charakteristikos

Lytis Unisex
Puzzle Stiliaus bendra
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Senas Meistras
Medžiaga Popierius
Amžius > 3 metų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Suaugusiųjų ir vaikų visame pasaulyje žinomų paveikslų Van Gogh žvaigždėtas dangus jaunimo įspūdį popieriaus dėlionė išskleidimo žaislai, žaislai vaikams

Suaugusiųjų ir vaikų visame pasaulyje žinomų paveikslų Van Gogh žvaigždėtas dangus jaunimo įspūdį popieriaus dėlionė išskleidimo žaislai, žaislai vaikams

Panašūs produktai: