Oro Jack Kėlimo Pneumatinės 2.5 Tonos 5500LBS Oro Jack Car Jack Pneumatiniai Keltuvai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€60.78

-8%

€66.07

Dalintis

Apie prekę

Oro Jack Kėlimo Pneumatinės 2.5 Tonos 5500LBS Oro Jack Car Jack Pneumatiniai Keltuvai

Skelbimas:

1. ES šalyse, mes pristatymo elementus iš užsienio sandėlių.Nemokamai pareiga .Pristatymas yra greičiau ir pigiau.Klientų iš Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Ukrainos, Kirgizijos , mes galime laivas iš Kinijos tiesiogiai.Pirmiau visus plotu, muitinės, nuo durų iki durų " paslauga!

2. Apie kitas šalis, mes, bendradarbiavo laivybos agentas krovinių nuolaidas.

3. Daugiau nei trys mašinos, prašome susisiekti su tiekėjo gauti daugiau taikomos nuolaidos!

Produkto Aprašymas

Jei jums reikia vežti sunkius krovinius kasdien, turite apsvarstyti sunkesni spyruoklės kai rūšiuoti.Bet problema su sunkesnis springs yra, kad, kai jūs neturite apkrovos jie yra rock hard, ir ne tik ji jaučiasi baisi, bet automobilio rankenos prastai.Jei jūsų krovinys priklauso jums reikia minkšta pakaba, kai jums nereikia atlikti apkrovos ir sunkiųjų sustabdymą, jei jūs turite įkelti.

Dabar, jei jūs manote, neįmanoma valdyti šias, vienintelis realus būdas pasiekti jūsų noras yra būtent šio oro pagalvių lizdas!Galingas ir labai greitai naudoti.Dvigubas maišelis lizdas yra tiesiog lengviausias ir greičiausias būdas įdiegti žiupsnelis suvirinimo laikikliai ant rėmo mašina.

Paraiška, Kai vienoje pusėje turi būti panaikintas.Eiti virš vandens, smėlio ir purvinas kelias.Pabėgti, kai vienu ratu grimzta į griovius.Kryžiaus griovių.Pageidaujamas pakėlimo priemonė ant rėmo laikikliai, derinimas mašinos ir visų rūšių remonto dirbtuvės.Gali būti naudojamas ant rėmo ar derinimo mašina, arba ant grindų.Su savo geriausia kokybe, galite tikėtis metų problemų-nemokamai naudoti.Su šia oro pagalvių apkrovos padėti rinkinys jūs galite paleisti juos orą, kai dirbate lengvas.Tada tiesiog siurblio juos, kai jūs įkelti.Sunkesni įkelti daugiau oro, galite kreiptis.

Rašte, Kai jums rasti savo oro jack nėra tinkamai pasiruošę, mes rekomenduojame jums suspausto oro ir nustatyti dar kartą.Kaip deflective oro lizdas gali būti perkeliamos jūsų transporto priemonės.Prieš keldami savo transporto priemonę, atidžiai patikrinkite, ar nėra aštrių daiktų šalia, kaip jie gali pakenkti oro jack ir transporto priemonės.Siekiant išvengti žalos, prašome įsitikinkite, kad vieta, oro jack netoli karštas dujų išmetimo sistema. 100% visiškai stabilumas negali būti tikri, kokia kėlimo domkratas, galite pasirinkti, kad niekas neturėtų būti leidžiama eiti pagal transporto priemonės, kai jis panaikintas.Nereikia bandyti pakelti svorį nei pajėgumų.Funkcija GREITAI setup ant rėmo mašina Prisipučia su suspausto oro Pageidaujamą pakėlimo priemonė vartotojai Patogu ir lengva laikyti 100% visiškai naujas ir geros kokybės, Greitai, darbo taupymą Lager pabrėžė, sritis, tinka minkštas ir lengvas-griūva vietovės Specifikacijos Talpa: 5500 svarų (2.5 Tonos) Aukštis Svyruoja: 5.3"-11.8" (13,5 cm-30 cm) Pakuotės Matmenys: 20" * 19" * 6" (51*48*16 cm) Pakuotės Svoris: 35.2 lbs (16kg) Pakuotės Turinys

1 x Dvigubo Krepšys, Oro Lizdas

Kodėl verta rinktis mus?

1.Įmonės Informacija

Sveiki atvykę !

VEVOR Mašinos, Įranga Co., LTD.daugiausia vykdančioms tarpvalstybinę veiklą 10 metų.Šiuo metu

bendrovė eksploatuoja daugiau kaip 10000 rūšių produktus su daugiau nei 200 darbuotojų.Mes pasiryžę siūlo jums neprilygstamą pasirinkimą produktų, mažiausios kainos ir geriausios kokybės.

Svarbiau yra tai, kad mes savo ten daugiau sandėlių visame pasaulyje, kuris įsikūręs 4 žemynuose.Yra logistikos sandėlių Los Andžele, Vokietija, Sidnėjus.

Mūsų gamykloje suranda į 215417,Taicang, Jiangsu, Kinija.Ir mūsų pardavimų filialas įmonės suranda Šanchajaus.Kviečiame apsilankyti mūsų įmonė.

2.Kokybės Sertifikavimo

Visi produktas yra pass ISO9001. Ir dauguma produktų turi CE sertifikatą.

3.Pristatymas

Dauguma mūsų produktą gali būti siunčiami within1 - 2 dienas po to, kai baigsite mokėjimo.Ir Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Additonally, mes kartu su " Fedex, DHL, DPD tarptautinių siuntinių jums pasiūlyti siuntos greitai ir žemiausią kainą.

Mes turime keturias filialas įmonių Jav, Vokietija, Australija, Kinija.Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Ir mes turime 10 oversea sandėlyje pasaulio siuntą.

Jei esate Amerikos pirkėjas, galime siųsti mašina iš Amerikos sandėlyje Los Andžele

Jokių sienų vargo, Jokių tarpininkavimo mokestis, mokestis už JAV pirkėjui.

Jei esate Europos pirkėjas , galime siųsti mašina iš Vokietijos sandėlio.

Jokių sienų vargo, Jokių tarpininkavimo mokesčių, be mokesčių už Europos pirkėjas, pavyzdžiui, Vokietija, Prancūzija, Jungtinė Karalystė, Lenkija ir t.t.

Jei esate Australija pirkėjas , galime siųsti mašina iš Sidnėjaus.

Žymos: face lift, automobilių keltuvai, oro liftas, automobilių, asilas berniukas, automobilių pakėlimo pneumatiniai, automobilių hidrauliniai keltuvai, nike air liftas, x jack liftas, oro lifter, lizdas.

Charakteristikos

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Aukščio diapazonas 5.3"-11.8" (13,5 cm-30 cm)
Modelio Numeris 2BCQQJD0000000001V0
Talpa 5500 svarų (2.5 Tonos)
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Oro Jack Kėlimo Pneumatinės 2.5 Tonos 5500LBS Oro Jack Car Jack Pneumatiniai Keltuvai

Oro Jack Kėlimo Pneumatinės 2.5 Tonos 5500LBS Oro Jack Car Jack Pneumatiniai Keltuvai

Panašūs produktai: