Nauja Išpardavimas
Naujas ZYPDE USB-C PD2.0 3.0-DC Apgaulės Greitai Įkrauti Sukelti Apklausos Detektorius Notebook Maitinimo Tipo C Padidinti

Naujas ZYPDE USB-C PD2.0 3.0-DC Apgaulės Greitai Įkrauti Sukelti Apklausos Detektorius Notebook Maitinimo Tipo C

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.78

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

ZYPDE išpardavimas!Praėjusiais ZY12PDN nutraukta iteracijų turi panašias funkcijas.Atkreipkite dėmesį, kad yra 3 versijos pasirinkti iš

ZYPDE Vadovas:

Šis produktas gali sukelti PD3.0 ir PD2.0 specifikacijų, bet įtampa 3-21V dabartinė teritorija, 6A, galia 120W.

Po sukelti, vartotojas gali tiekimo posistemė apkrovos bandymas, arba naudoti per USB ar motina, savarankiškai suvirinimo kabelis.

PD sukelti naudojant aparatūros protokolo IC, suderinamumas nėra analoginis sistema gali būti palyginti.

Versija su USB priima aukštos srovės grynas varis bazė su žema vidinė varža.

TID sertifikavimo didelis patvarumas aukštos srovės C uosto, TELEVIZORIAI anti-trumpojo jungimo anti-atvirkštinis ryšys, Japonijos ALPĖS-ilgas gyvenimas lengvas prisilietimas jungiklis.

Ji yra įrengta su USB suvirinimo poziciją ir 5.08 varžtas terminalo suvirinimo padėties palengvinti gamybos Tipo C DC laidai.

Smulkieji 15mm pločio *28mm ilgio, suvirinimo SROVĖS linijos karščio susitraukiantis vamzdis gali būti naudojama įkrauti nešiojamojo kompiuterio su PD mobiliojo elektros energijos tiekimo.

Itin mažas energijos suvartojimas 1-2mA yra 4 kartų mažesni, nei ankstesnės kartos ZY12PDN-8mA.

Gerai, saugumo ir stabilumo, C uosto atvirkštinio ryšio apsaugos, CC trumpojo jungimo atsparumas VBUS.

Naudojimo nurodymai

Rankiniu režimu, paspauskite mygtuką perjungti pavaras, ir spalvinga žiburiai yra raudona, geltona, žalia, žydra, mėlyna, violetinė ir balta, atstovaujančių taikymo įrankių 1-7.

PGS nuolat reguliuojamas režimas, įtampa gali būti sumažintas ilgai paspauskite ir palaikykite, ir atitinkama pavara gali būti užfiksuojamas automatiškai automatiniu režimu.

Jei PD nėra sukėlė arba laikas yra ne atsakė, žalsvai mėlyna lemputė pradės mirksėti norėdami pranešti apie klaidą.Jei nėra atitinkamo pavaros automatiniu režimu, 5V bus pradėtas pagal numatytuosius nustatymus.

Custom paslaptis funkcija, būtina įkroviklį prie paramos bent 5-11VPPS.Jei ne, raudona lemputė pradės mirksėti pranešti apie klaidą.

Didmeninė daugiau nei 100 gali būti pritaikytos, kad sukelti režimas, susisiekti su savininku dėl išsamesnės informacijos.

Paspauskite mygtuką ir įjunkite ją, įveskite numatytąjį funkcija nustatymo režime.

Numatytasis režimas Parametrai

Paspauskite mygtuką ir tada prijunkite jį.Po "flash" raudonos, žalios ir mėlynos šviesos, atleiskite mygtuką ir įveskite numatytąjį režimą.Atitinkamas funkcijas, spalvų, šviesos taip:

Galia numatytasis trumpas paspauskite mygtuką nuspauskite mygtuką

Raudonas 5V fiksuotos įtampos nuo mažo iki didelio ciklo PGS profilis ilgai paspauskite į žingsnį reglamentą

Geltona 9V fiksuotos įtampos

Žalia 12V fiksuotos įtampos

Mėlyna 15V fiksuotos įtampos

Mėlyna 20V fiksuotos įtampos

Violetinė PD2.0 girtas upscale

Balta 5V fiksuotos įtampos + soros nuo mažo iki didelio ciklo PGS pavaros, ilgas paspaudimas į žingsnį įtampos reguliavimas

Raudona "flash" apklausų rezultatai nuo mažo iki didelio

Geltona flash mažas mažas didelis apklausos

Žalioji flash-nuo mažo iki didelio sustabdyti girtas high grade nuo mažo iki didelio ciklo PGS pavaros, ilgas paspaudimas į žingsnį reglamentą

Po žalioji flash girtas, a grupė, PGS, girtas aukštos įtampos keitimas PGS pavara aukštyn ir žemyn, ilgai paspauskite į žingsnį įtampos reguliavimas

Po "blue" flash girtas, a grupės, PP+ XIAO-MI pasikeitė PP kėlimo mechanizmų ir ilgai paspauskite, norėdami įvesti tarpinio slėgio reguliavimas

Violetinė flash užsakymą paslaptingas funkcijų

Balta flash užsakymą paslaptingas funkcija + XIAO-MI

Po nustatymo, ilgai paspauskite mygtuką išsaugoti numatytasis šviesos ir išeiti.Kitą kartą, kai įrenginys įjungtas, jis bus paleisti tiesiai pagal numatytąjį nustatymą.

+XIAO-MI atstovas užmaskuoti kaip XIAO-MI mobilųjį telefoną, tinka šitam Mi PD adapteris output pilna apkrova srovės ir įtampos.Tačiau tai gali sukelti kitų ne soros adapteriai būti mažesnis suderinama.

Įspėjimas: Šis produktas yra tik profesionaliems naudotojams.Po PD suveikia, ji yra griežtai draudžiama naudotis bet koks įrenginys, kuris negali atlaikyti didelę įtampą, ypač versiją, išvestis USB prievadą.Parduotuvės neturi padengti visus nuostolius, jei prietaisas yra sudeginti

ZY12PDN ir pramoninės klasės ZY12PDG specifikaciją

Funkcija yra įvesta

Šis produktas gali sukelti jokių įtampa pagal PD2.0 specifikacija, įtampa 3-20V, dabartinė 0-5A.Po sukelti, vartotojas gali tiekimo posistemė apkrovos bandymas, arba naudoti per USB ar motina, savarankiškai suvirinimo kabelis.

Naudojimo nurodymai

Po maitinimo, ZY12PDS bus įvesti PD režimas pagal nutylėjimą.Stabilus raudona ekranas septynių spalvų šviesos rodo, kad numatytasis 5V buvo taikytas.Jei adapteris palaiko daugiau įtampos, galite perjungti išėjimo įtampa spustelėdami lengvos jungiklis.Septynių spalvų šviesos iki stabilios [raudona, geltona, žalia, žydra, mėlyna, violetinė ir balta] rodyti atitinkamą įtampos ir srovės grupių praktinio taikymo adapteris output skaičius 1-7.

Žymos: 12v 80ah akumuliatorius, qc sukelti, wavgat pd masalui, maitinimo gręžimo, byla microsoft surface pro 6, pirkti medžioklės masalui, masalui pd, dc pd, c tipo trigeris, aliuminio strypas.

Charakteristikos

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas ZYPDE USB-C PD2.0 3.0-DC Apgaulės Greitai Įkrauti Sukelti Apklausos Detektorius Notebook Maitinimo Tipo C

Naujas ZYPDE USB-C PD2.0 3.0-DC Apgaulės Greitai Įkrauti Sukelti Apklausos Detektorius Notebook Maitinimo Tipo C

Panašūs produktai: