Anpviz 5MP Dome POE IP Camera 4X Zoom su Garso Home/Lauko oro sąlygoms CCTV Saugumo Naktinio matymo infraraudonųjų SPINDULIŲ 30m Onvif H. 265

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€64.71

-41%

€109.68

Dalintis

Apie prekę

Pranešimo prieš perkant: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. Keturvalakiai.lt Premium Pristatymas).Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Ultra HD 5 megapikselių didelės raiškos, Aukštos rezoliucijos, daug aiškiau nei 1080p ir 720p.Visos kameros pasiūlyti neįtikėtinai aiškios ir ryškios nuotraukos nekilnojamojo spalvų, todėl galite matyti visus objektus labai aiškiai.

Elektros objektyvas 4x2.8 ~ 12mm priartinimo objektyvas, lengva reguliuoti

Idealiai tinka naudoti lauke.Ji turi platų darbinė temperatūra, gali atlaikyti ekstremalios temperatūros, ir gali apsaugoti nuo dulkių ir lietaus.Ji gali būti išplėsta iki 33°, kad jums peržiūrėti informaciją aiškiai, beveik pasiektas, arba jis gali būti išplėsta iki 93 ° iki jums pamatyti daugiau ir turi panoraminis vaizdas.

Aukštos kokybės naktinio matymo iki 30 metrų Naktinio matymo atstumas gali pasiekti 30 metrų.Aukštos kokybės infraraudonųjų spindulių naktinio matymo stebėjimo kamerų užfiksuoti aiškius vaizdo įrodymų vagystės ir sabotažo esant silpnam apšvietimui.Stebėti savo namus saugiai, apsaugoti jus ir jūsų šeimą, ir, kad jums jaustis ramiai.

PoE – Paprasta Sąranka, Plug & Play nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu kabeliu prijungus kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.Pažangiausius H. 265 Vaizdo Suspaudimas H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis notonly perduoda aiškesnis ir lygesnis vaizdas, bet taip pat taupo daugiau disko saugojimo vietos, todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.Neperpučiamas metalo atveju,plačiai naudojamas vidaus ir lauko Kamera Darbinė Temperatūra: -25°C ~ 50°C (nuo -13 ℉ ~ 122 ℉) Protingas Judesio Aptikimo ir Signalai Šiuo fotoaparatu bus galima nustatyti, ar nėra įsibrovimo ir sukelti įspėjimai.Ji praneš jums apie tai, realiu laiku, siekiant užkirsti kelią grėsmę saugumui.Lengva naudotis per free Mobile Device APP & PC Programinės įrangos, Kai jūs einate ne,jums nereikia nerimauti dėl savo turto saugumo.Naudojant šį fotoaparatą sistemos,jūs galite nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo įrašą tuo pačiu metu, bet kada ir bet kur su wi-fi/Korinio ryšio tinklo smartphone/iPad/VNT.Su nemokama programa "Danale" .Žiūrėti gyvų upelių ir peržiūrėti atkūrimams iš karto, siekiant padėti jums likti pranešė bet kada, bet kur.Darbo su Hikvision&Dahua&Anpviz NVR, ONVIF Atitikties & Hikvision Suderinama-ONVIF apibrėžia bendrą protokolą, skirtą keistis informacija, kad būtų didesnis sąveikos kelių tiekėjų tinklo vaizdo įrašų sistemų, Pavyzdžiui, Swann, Lorex, Qsee, Dahua, Amcrest NVR, ir Kt.Svarbiausia, kad ji yra Hikvision Suderinama, plug and play) su Hikvision NVR; Lengva nustatyti.Blue Iris, Ispy, Etapas, pritarė, NAS, QNAP,Synology NAS palaiko.

Prašymą prijungti prie Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P Pvz.), be Jokios kitos papildomos veiklos, tiesiogiai sujungti mūsų Anpviz 5MP Saugumo Dome Kamera Hikvision NVR POE prievadų.Hikvision privatus susitarimas bus įsitikinkite, kad ji "Žaisti & Play" iš karto.

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje.

7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.

Greitas pristatymas: Mes pastatė RU, DE, ES, AS, US Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.

Profesionalų Komanda-nuo 2006 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI : Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Žymos: camara išorė, kamera hiwatch, namų apsaugos kamera, lauko offine, anpviz poe, os greitis, vaizdo ipc testeris, 4mp dome, hikvison, anpviz, ip testeris.

Charakteristikos

Modelio Numeris IPC-D3250W-4X & IPC-D3250G-4X
Jutiklis Prekės Sony
TF Kortelė NĖRA
Objektyvo (mm) 2.8-12mm
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Megapikselių 5MP
onvif 2.6 suderinama
Jutiklis CMOS
protokolas RTSP/FTP/DHCP/DDNS/NTP/SMTP/NFS
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Maitinimo Šaltinis Su POE
Vaizdo Sparta Bitais 512Kbps - 6Mbps, VBR/CBR
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Prekės Pavadinimas anpviz
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
Tipas IP Kameros
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Sienos Laikiklis Lubų
Įrengimas Lubų
Garso Išvesties 1CH RCA
Kilmės KN(Kilmės)
P2P Parama
Technologijos Centrinis
Stilius Dome Kameros
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
spalva juoda
Energijos Sąnaudos(W) Max 25W
Audio Standartas G. 711-u/G. 711-a
Židinio Nuotolis Fiksuotas ar VF objektyvas
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Žiūrėjimo Kampas 100°
IR Atstumas(m) iki 30m

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Anpviz 5MP Dome POE IP Camera 4X Zoom su Garso Home/Lauko oro sąlygoms CCTV Saugumo Naktinio matymo infraraudonųjų SPINDULIŲ 30m Onvif H. 265

Anpviz 5MP Dome POE IP Camera 4X Zoom su Garso Home/Lauko oro sąlygoms CCTV Saugumo Naktinio matymo infraraudonųjų SPINDULIŲ 30m Onvif H. 265

Panašūs produktai: