"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kaukė rinkiniai Specialios Formos Deimantų Mozaikos Kūrybinės amatų Kryželiu Diamond Siuvinėjimo Deimantų Meno

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.63

-44%

€6.59

Dalintis

Apie prekę

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĖJE~~~~

Jūsų parama yra visada mūsų motyvacija Gerbiamieji ,atkreipkite dėmesį !mes parduodamas diamond paveikslai yra pusiau gatavo vaisto dozė neturi būti kadro.Visi dydis yra matuojamas ranka ,todėl prašome leisti 1-3 cm skiriasi

Prekės specifiką

Savybės: "PASIDARYK pats" tapyba, originalumas, tapybos ir dervos blizgučiai, dervos, blizgančiais apakinti, unikalus blizgesys, spindi šviesą, yra labiausiai populiarus "PASIDARYK pats", papuošalais, šiuo metu.Puikiai papuošti jūsų kambarį ar miegamąjį, kad atitiktų ir sukurti įvairių stilių,mes esame tikri, kad jums patinka.Techniniai duomenys: Medžiaga: Deimantas Tapybos šviesdėžės + Derva Specialios Formos Cirkonio Dydis: 150 X 150mm/5.91 X 5.91 Baterija: 2 X AA Baterijos(įskaitant) Strazdų Tipas: Pilną Gręžimo Specialios Formos Cirkonio Šviesos šaltinis: LED lemputė karoliukai Modelis: A, B, C, D, E "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Veiksmus: 1. Atidaryti langelį, patikrinkite, ar vaistinėlės, ar užbaigti. 2. Pagal spalvos kodą, pasirinkti spalvą, į lėkštės;Jei įklijuosite tos pačios spalvos, tuo pačiu metu, jūs galite padidinti greitį. 3. Rasti simbolius iš paveikslėlio, pradedant pasta, kol baigti. 4. Kai baigsite jį,pateikti keletą knygų, ant viršaus, tegul jis dar stipriau. 5. Sveikiname, galite eiti į kadrą aukštyn ir papuošti jūsų namus jau dabar!Pastabos: 1. Tai yra "PASIDARYK pats" diamond tapyba.Jis nėra baigtas.Jums reikia tai padaryti patys. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 3. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

DUK

Yra deimantų tapyba visiškai arba iš dalies?

Tai priklauso nuo to, kokio tipo jums pasirinkti.Jūs galite perskaityti Gaminio Aprašymą dar kartą.Yra forma, pasakykite tai.

Kokio dydžio yra tapyba?

Tai priklauso nuo to, kokio tipo jums pasirinkti.Jūs galite perskaityti Gaminio Aprašymą dar kartą.Yra forma, pasakykite tai.

Ir yra skirtumas tarp drobė dydis ir nuotraukos dydį.

Apie mūsų deimantų spalvų.

Kuo didesnis dydis, tuo labiau spalva.

Kaip tai padaryti, jei mums trūksta deimantų?

Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

Žymos: kryželiu, deimantų meno tapybos rinkiniai kadrams, av diamond paveikslai, tuščias kaukėms, eevee diamond dažymo rinkinys, diamond dažai, amatų "pasidaryk pats" rinkinys, siuvinėjimo kryželiu rinkiniai mu, diamond mozaika, 5d "pasidaryk pats" diamond specialiųjų.

Charakteristikos

Rinkinys Tipas No
Įklijavimo Srityje Dalinis
Kilmės KN(Kilmės)
diamond siuvinėjimo pardavimas Didmeninė ir Mažmeninė
Modelio Tipas Širdį
Forma Trimatis
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Kalnų Krištolas Informacijos Aukštos Kokybės Dervos Diamond
Rėmas No
Naudoti Paveikslai
UnfiLet tai galima padaryti. Kas yra kaina, kurią nustatysite taip,reikia savo rankų darbo
Spalvų skaičius 1-30
Prekės Pavadinimas Megayouput
Diamond Tapybos Pranašumas Mados nuotrauką, geras efektas
Deimantų Dydis 2.8x2.8mm
Medžiaga Derva
Tipas Didmeninės No
Rinkiniai rinkinį įrankiai,dervos ,deimantai, atspausdinta drobė
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Rombo Formos ROUND
Diamond tipas Kalnų Krištolas Apvalus Deimantas
Taikomas Vietos Miegamasis ir Gyvenamasis kambarys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kaukė rinkiniai Specialios Formos Deimantų Mozaikos Kūrybinės amatų Kryželiu Diamond Siuvinėjimo Deimantų Meno

Panašūs produktai: