JK Ruiji Incell LCD Ekranas, "iPhone" X XS LCD Jutiklinis Ekranas, "iPhone" 11 Pro XS Max XR TFT Ekrano "iphone" ekrano skaitmeninis keitiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.27

-20%

€40.34

Dalintis

Apie prekę

100% Patikrintas Prieš Siunta +Greitas Pristatymas

Dėmesio:Mes nerekomenduojame individualių pirkėjų pirkti savo reikmėms.Nes produktas yra labai trapi, Montavimas naujos dalys turėtų būti atlikti kvalifikuotas asmuo.TECHPARTNER nėra atsakinga už bet kokius nuostolius, atsiradusius montavimo metu.

Šis punktas apima šias dalis: 1. LCD Ekranas; 2. Skaitmeninis Keitiklis Jutiklinis Ekranas; 3. Priekinis Rėmas; Pastaba: Prašome bandymo funkcionalumą iki sumontavimo.

Šiltas Patarimai: Prašome pasirinkti tinkamą versiją ir spalvą, prieš pateikiant užsakymą.Prašome pabandyti elgtis remonto ar keitimo darbus, sausas ir be dulkių aplinkoje be tiesioginių saulės spindulių.Specialus įrankis yra reikalingas, kai demontavimas ir reassembling LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis komplektuojami su Rėmo.

Garantija: Pastaba: Reikia vaizdo įrašus ir nuotraukas 1.Kai gaunate žalą paketas,prašome ATMESTI PASIRAŠYTI EXPRESS".Ir pakete bus grąžinti. 2.Kai jums rasti tai sugedusį ekrano "iPhone" x lcd ekranas prieš diegdami. 3.Jei gausite klaidingą spalvos ar modelio lcd jutiklinis ekranas. 3.Jei jūs neturite gauti paketą.Mes teikiame pakeitimo paslauga, jei yra kokybės problemų,bet ekranas "iPhone" x lcd turi atitikti šiuos reikalavimus: A. Lcd "iPhone" X " yra logotipas.B.Lcd yra garantinį laikotarpį.C.Lcd yra ne žmogus-padaryta žala.Pastaba: Jei LCD jutiklinis ekranas yra žmogaus sukeltų problemų, nėra jokių garantijų.

Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū! 2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3. Didelis kad nuolaida: Jei jums reikia įdėti didelių tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą, ir mes paramos didmeninės prekybos. 4.jei jums reikia patį padėti prašome susisiekti su mūsų!Linkiu laimingas pirkinių !!!

Žymos: kraujo spaudimas ip68, telefonas su keturių fotoaparatas, iphone xs jk, "iphone" x ef oled, iphon 11 lcd, ekranas xs max, "iphone" x lcd incell jk, kilęs iphone xs max ekranas, jk ekranas, 11 pro max ekranas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas > 3"
Prekės Būklė Naujas
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Modelio Numeris "iphone" x seris
LCD Kit Taip
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE XS MAX
Prekės Pavadinimas TECHPARTNER
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga OLED
Ekrano Rezoliucija 1920X1080

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

JK Ruiji Incell LCD Ekranas,

JK Ruiji Incell LCD Ekranas, "iPhone" X XS LCD Jutiklinis Ekranas, "iPhone" 11 Pro XS Max XR TFT Ekrano "iphone" ekrano skaitmeninis keitiklis

Panašūs produktai: