Aibecy F50, Sulankstomas HD USB Knyga Dokumentas Fotoaparato, Skenerio 15 Mega-Pikselių A3 & A4 Pedalu LED Šviesos AI Technologijos Skaitytuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€95.06

-28%

€132.03

Dalintis

Apie prekę

Nešiojamų Aibecy dokumentas skaitytuvas yra specialiai skirtas naudoti biure, klasėje, bibliotekoje, banke, ligoninėje ir kt.Super HD vaizdo jutiklis (15 mega pikselių) , tai gali pasiekti didelį greitį (apie 1 sekundės) realaus laiko nuskaitymas.Su viršutiniais CMOS jutiklis dizainas, reguliuojamas aukštis ir max.skenavimo dydis iki A3, kurie vis rūšis dokumentų ar daiktų, kurie gali būti nuskaityti, pvz., dokumentų, kurie yra įvairaus dydžio ir formų arba aplankus, ir objektus, pavyzdžiui, knygų, žurnalų, asmens TAPATYBĖS kortelę, pasą ir kt.Ji taip pat remia nuotrauka atsižvelgiant, PDF kūrimas ir kitas funkcijas.Su ryškumas reguliuojamas LED šviesos, todėl nuskaitymo tiksliau ir aiškiau.Sulankstomas dydis dizainas, patogus judėti ir atlikti lauke.Su juo, jūsų darbas taps patogiau, efektyviau ir ekologiškiau.

Savybės:

15 Mega Pikselių super aukštos HD objektyvas, aišku, vaizdo, priimti AI technologija; Didelio greičio nuskaitymo, tiesiog spustelėkite pele, tada jūs galite gauti nuotrauką, apie 1 sekundę, labai veiksminga.Kaip praktinio pažangios fotoaparato, skenerio.

Platus, remti įvairių dokumentų apimtis, ID kortelės, knygos, žurnalai, sąskaitų apmokėjimas ir t.t.), skenavimo dydis iki A3; taip Pat paramos protingas korekcija, protingas pašalinti raukšles, Protingas šalinimo iš piršto, priploti paviršiaus, pažangi numeruojami ir sujungti, ir t.t.Jūs taip pat galite reguliuoti ir typeset skenavimo rezultatus, pagal jūsų poreikius.

Palaiko kelis skenavimo režimai, įskaitant spalvų nuskaitymas, juoda ir balta nuskaitymo, nespalvotas skenavimas; Galite pridėti ir nustatyti vandenženkliai, pagal jūsų poreikius; Parama eksportuojančių vaizdus į PDF formatą; Su LED šviesa, 3 lygių ryškumas gali būti reguliuojamas pagal apšvietimo sąlygų, produkto naudojimo aplinką, kad skenavimo rezultatus, aiškiau ir tiksliau.

Lengva naudotis, įdiegti operacinę paraiška pagal interneto adresą, vartotojo žinynas pirma, tada prijungti skaitytuvą prie KOMPIUTERIO, po, kad jūs galite naudoti ją norėdami skenuoti dokumentai laisvai.

Sulankstomas dizaino, nešiojamas dydis, patogu judėti, aukščiausios kokybės metalo išvaizdą, labai elegantiškas ir patvarus.

Ateina su USB laidu, plastiko kilimėlis, USB pedalu, kuri gali padaryti jūsų skenavimo procesą patogiau.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Aibecy

Modelis: F50

Jutiklis: CMOS

Nuskaitymo Greitis: apie 1 sek.

Rezoliucija: 15 mega pikselių 4472 * 3354(pagrindinis)

Vaizdas Spalva: 24 bit

Nuotraukos Formatas: JPEG, GIF, BMP, TIF, PDF

Sąsaja: Galia Sąsaja ir 2 USB Pratęstas Sąsaja

Skenavimo Šviesos Šaltinis: LED

LED Apšvietimo Režimai: 3 Lygių TouchControl

Skenavimo Dydis: Maks.A3

Skenavimo Tipas: dokumentus, įrodančius, ID kortelės, paso, pastaba, nuotraukos, žurnalas, knyga, trimatis materialus objektas, ir kt.

Nuotraukos Valdymas: ryškumas, sodrumas, kontrastas, išlaikymo reikšmė, spalvos, ryškumas, įgyti kontrolę ir kt.

Maitinimo Sąsaja: USB 2.0

USB Kabelio Ilgis: apie 1.9 metrų

Palaikomos sistemos: P4 ar kitas PROCESORIUS su paties rango, 512M atminties arba aukščiau; "Windows 2003" / " Windows XP/ WIN 7/ WIN 8/ WIN 10 su USB 2.0 adapter card, MS, Direct X9.0 arba virš

Dydį Padas: 43.6 * 42.8 cm / 17.2 * 16.9 į

Elemento Dydis(sulankstytas): 15 * 9.8 * 32.5 / 5.9 * 3.9 *12.8 į

Prekės Svoris: 812g / 28.6 oz

Pakuotės Dydis: 53 * 20 * 13cm / 20.9 * 7.9 * 5.1 į

Pakuotės Svoris: 1686g / 59.5 oz

Pastaba:

Tik skaitytuvas yra įtraukiami.

Paketų Sąrašo:

1 * Fotoaparato, Skenerio

1 * USB Kabelis

1 * USB Pedalu

1 * Plastiko Padas

1 * Vartotojo Instrukcija(anglų kalba)

Žymos: aibecy skaitytuvas, nešiojamasis skeneris, spausdintuvas, a4 dokumentas, knyga scan, skeneris dokumentas, nešiojamų, dmx skaitytuvas, 3d dantų skaitytuvas, 3d skenavimas, a4 skaitytuvas, a4 formato lapo dokumentas skaitytuvas, delninis skaitytuvas.

Charakteristikos

Naujovė Naujas
Nuskaitymo Plotis Kita
Maitinimo Sąsajos USB 2.0
Paveikslėlio formatas JPEG, GIF, BMP, TIF, PDF
Sąsajos Tipas USB
Nuskaitymo Greitis Kita
Prekės Pavadinimas aibecy
Optinė Rezoliucija Kita
Dydis Padas 43.6 * 42.8 cm / 17.2 * 16.9 į
LED Apšvietimo Režimai 3 Lygių Touch Control
Spalvos Gylis 24 Bitų
Modelio Numeris Vaizdas Dokumentą Fotoaparato, Skenerio
Skenavimo Elementas Tipas CMOS
Tipas Dokumentas Skaitytuvas
Produkto Tipas Dokumentas Skaitytuvas
Skenavimo Šviesos Šaltinis led
Sąsaja Galia Sąsaja ir 2 USB Pratęstas Sąsaja
USB Kabelio Ilgis apie 1.9 metrų
Skenavimo dydis Maks. A3

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aibecy F50, Sulankstomas HD USB Knyga Dokumentas Fotoaparato, Skenerio 15 Mega-Pikselių A3 & A4 Pedalu LED Šviesos AI Technologijos Skaitytuvas

Aibecy F50, Sulankstomas HD USB Knyga Dokumentas Fotoaparato, Skenerio 15 Mega-Pikselių A3 & A4 Pedalu LED Šviesos AI Technologijos Skaitytuvas

Panašūs produktai: