1PC HSS Teisę Rankiniai Įrankiai TR Metrinių Mašinos Varžtas Bakstelėkite TR6 TR8 TR10 TR12 TR14 TR16 TR18 TR20 trapecinio profilio Sriegis Bakstelėkite

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.10

Dalintis

Apie prekę

1PC HSS Rankiniai Įrankiai TR Mašinos Varžtas Bakstelėkite Trapecijos formos Metrinis Sriegis Bakstelėkite

Produkto Pavadinimas: Grūdinto Trapecijos formos Tr Bakstelėkite Medžiaga: aukštos kokybės 6542 (vardas, pavardė W6MO5C4V2) Specifikacija: Tr6x1-Tr52x8

Trapecinio profilio sriegis yra daugiausia naudojamos perdavimo (pašarai ir liftas) ir padėties reguliavimo prietaisą,kuri yra populiari mechaninė srityje.

Trapecinio profilio sriegis su 30° sriegis kampas.

Metrinis trapecijos formos čiaupai yra plačiai naudojami masinės gamybos .Naudojant trapecinio profilio sriegis jungtis savybės pigių priemonę,, mažiau-priklauso nuo operacijos darbuotojų ir didesnis sriegis tikslumas ir pan.

RH(dešinėje) ir LH( kairėje) trapecinio profilio sriegis jungtis prieinama. (RH nereikia nurodyti, LH turi būti nurodyta, specialiai, tiesiog nurodyti "LH", kad bus gerai )

Medžiaga: HSS, HSS-E ( Abi medžiagos gali suteikti geros dilimo, atsparumas)

Šios Metrikos trapecijos formos čiaupų paprastai šviesus ( ne-danga), mes taip pat galime įdėti į dangų, atsižvelgiant į klientų reikalavimus. (Alavo, CrN, TiCN, Nitrido ir kt.) Trapecijos formos čiaupai gali būti pateikta individualios arba grupinės( Siaurėjantys čiaupai, Kamštiniai čiaupai ir Apačioje Čiaupai)

Mūsų paslaugos:

Dėl laiku, kai gavo jūsų užsakymą

Garantija: Aukštos kokybės

Gera grįžti & grąžinimo sąlygos

Pakavimas Ir Pristatymas:

CRONAMETAL siūlo įvairių laivybos metodus, kaip nurodyta žemiau, taip pat nemokamai žemės laivybos daugelis mūsų produktų.Bet kokių daiktų, kad gauti nemokamas pristatymas, bus nustatyti produktų sąrašo puslapį.Laivybos laikas yra pagrįstas verslo dienas (nuo pirmadienio iki penktadienio), išskyrus Švenčių dienomis ir savaitgaliais.Priklausomai nuo savo užsakymo, pirkimo, gali atvykti į kelis paketus.

Paketo duomenys:

Lazerio markės dėl blauzdos.

1 gabalas į plastikinį vamzdį

švinas laikas :apdorojimo laikas užtruks 3-5 darbo dienas.

GRĮŽTI & POLITIKOS PAKEITIMO

Ne CRONAMETAL, mes sunkiai dirbame, siekiant užtikrinti teigiamą prekybos patirtį su mumis.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, jums gali grįžti savo prekes per 60 dienų, kaip ilgai, kaip jie yra naujos, nepažeistos, ir nemodifikuotos.Mes negalime garantuoti, kad jūsų prekės bus priimamos ir grąžinamosios išmokos arba mainus, jei ji neatitinka šių reikalavimų.Grįžti prašo ne 60 dienų, reikalingas specialus leidimas.Visas ataskaitas pateikti grąžinamoji išmoka bus taikoma išteklių atkūrimui mokestis ir pristatymas.

ENDOPROTEZAI

Bet kokius klausimus su jūsų produkto, prašome susisiekite su mūsų Techninės pagalbos komanda jei reikia trikčių diagnostikos pagalba.

Prašome būti pasirengę su tokia informacija:

Užsakymo numeris

Pirkimo įrodymą

Vaizdo įrašas ar nuotrauka sugadinta/brokuotą produktą

Adresas

Kontaktinis telefono numeris

CRONAMETAL produktai yra gaminami pagal aukščiausius kokybės ir našumo, ir remia ribotos garantijos apsaugos.Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums PENKIŲ Žvaigždučių.Ačiū.

Žymos: modelo bakstelėkite rankena, varžto sriegis, my1016, varžtas tr8, sriegio trapecijos, 2x72 diržo malūnėlis, grąžtas hss metalo, d bakstelėkite galia, baterija stebėti perstūmimo, paslaugos rankiniai įrankiai.

Charakteristikos

Vienetų skaičius 1
Prekės Pavadinimas CRONAMETAL
STANDARTAS Metrinis
Tipas Bakstelėkite
Kilmės KN(Kilmės)
Sriegio Kryptimi Teisė
Modelio Numeris TR
Medžiaga HSS
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1PC HSS Teisę Rankiniai Įrankiai TR Metrinių Mašinos Varžtas Bakstelėkite TR6 TR8 TR10 TR12 TR14 TR16 TR18 TR20 trapecinio profilio Sriegis Bakstelėkite

1PC HSS Teisę Rankiniai Įrankiai TR Metrinių Mašinos Varžtas Bakstelėkite TR6 TR8 TR10 TR12 TR14 TR16 TR18 TR20 trapecinio profilio Sriegis Bakstelėkite

Panašūs produktai: