Behogar 34PCS Valentino Diena Papuošalai Meilė Širdies Balionai Staltiesė Kabina Rekvizitai Žiedlapių Reklama už Vestuvių Dekoras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.95

-19%

€3.68

Dalintis

Apie prekę

Behogar 34PCS Valentino Diena Papuošalai Meilė Širdies Balionai Staltiesė Kabina Rekvizitai Žiedlapių Reklama už Vestuvių Dekoras

Informacija:

Pilnas Valentino Diena Apdaila: Jums bus gauti 10vnt širdies formos balionai, 1 rinkinys baneriai, 1 set modeliavimo rožių žiedlapių (apie 1000pcs), 1pcs staltiesė, 20pcs photo booth rekvizitai, ir 1 vnt. MEILĖS balionas, pilnas komplektas leidžia greitai organizuoti nuostabi šalis!

Sukurkite Romantišką Atmosferą: raudona spalva simbolizuoja aistringą meilę.Jūs galite pakabinti balionai ant lubų arba sienos, skleisti žiedlapius ant grindų, valgomasis stalas ar lova, sukurti romantiška atmosfera nustebinti jos/jo.

Modeliavimo Rožių Žiedlapiai: Kiekvienas rose žiedlapis yra pagamintas iš ryškios šilko audinio, netoksiškas, ir niekada išblėso, o tai reiškia, amžinai mylėti.Apie 1000 vienetų, pakankamai jums skleisti juos statyti pasaulio gėlės.

Puikus Fotografijos Fonas: yra 20pcs juokinga photo booth rekvizitai, numatyti, gražus fonas, kad tavo nuotraukas, sukurti įsimintiną ir ypatingas akimirkas savo mylimam žmogui.

Platus Pritaikymas: Tinka vestuvėms, Valentino Diena, sužadėtuvių, medaus, vestuviniai dušai, gimtadienius, pasiūlymas santuokos, Kalėdų, Padėkos, jubiliejų ar kitų romantiškų įvykių.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio plėvelės, ryškios šilko audinio, poliesterio pluošto, popieriaus

Širdies formos balionų dydis: 18 colių; Pripūstos dydis: 39 x 39 cm/15.35 x 15.35 colių

MEILĖS balionas dydis: 106 x 65 cm/41.73 x 25.59 colių

Vienas žiedlapis dydis: 5 x 5 cm/1,97 x 1.97 colių

Lyno ilgis: 300 cm/colių 118.11

Staltiesės dydis: 35 x 183 cm/13.78 x 72.05 colių

Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Pakuotė:

1 x MEILĖS Balionas

10 x Širdies formos Balionai

1 x Banner set

1 x Staltiesė

1 set x Modeliavimas Rožių Žiedlapių (apie 1000pcs)

20 x Photo Booth Rekvizitai (su medinių lazdelių ir dot klijai)

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: saint valentine apdaila, taro staltiesė, aš tave myliu, balionų dekoras, pentacle staltiesė, meilės dovana, valentino diena balionai kambarys, balionas gėlių, 60 colių balionas, didžioji meilė ballon.

Charakteristikos

Forma, Stilius Širdį
Modelio Numeris valentino dekoras
Medžiaga Latekso
Klasifikacija Ballon
Prekės Pavadinimas Behogar
Proga Baigimo
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Skaičius, Vnt 34pcs

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Behogar 34PCS Valentino Diena Papuošalai Meilė Širdies Balionai Staltiesė Kabina Rekvizitai Žiedlapių Reklama už Vestuvių Dekoras

Behogar 34PCS Valentino Diena Papuošalai Meilė Širdies Balionai Staltiesė Kabina Rekvizitai Žiedlapių Reklama už Vestuvių Dekoras

Panašūs produktai: