4 in 1 Vlogging Live Transliacijos išmaniajame telefone Vaizdo Įrenginys +4.6 colių LED Selfie Ring Light & Mikrofonas +Trikojo stovo+Trikojo Galva

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€24.53

-29%

€35.04

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

4.6 colių LED Žiedas

---LED šviesos žiedas gali būti montuojama ant laikiklio ir jį pasiimti bet kur, jis gali būti pašalintas iš stovo bet kuriuo metu, trikojo kamuolį galva gali 360 laipsnių besisukantis galite nemokamai prisitaikyti prie bet kurio kampo (turėtojas nėra komplekte).

---Žiedas šviesa yra pagaminti iš 20pcs energijos taupymo LED karoliukai, tai šilumos išsklaidymo yra puikus, pastovi srovė ratai ir didelis spalvų perteikimo, minkština šviesos šaltinio ir pagerinti odos tonas portretai, fotografijos.

---3 spalvų, apšvietimo režimas, reguliuojamas ryškumas jūsų pasirinkti galite nustatyti spalvą ir ryškumą labai lengvai, puikus ryškumas gali būti pasiektas nediegiant papildomų spalvinga filtrai.Trijų spalvų minkštos natūralios šviesos apšviesti jūsų grožio įvairioms progoms.

---USB, galima naudoti su keliais įrenginiais, pavyzdžiui, prijungti kompiuterį, kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo maitinimo ir USB įkroviklį.Jūs galėsite džiaugtis LED šviesos žiedas, bet kuriuo metu nemokamai.

---Lengvas ir nešiojamų dizainas: Patogus naudoti ir nešioti, kai jūs keliaujate, ar darbo lauke ir pan.

---Funkcija šilumos išsklaidymo: Metaliniu korpusu, net jei jis yra naudojamas ilgą laiką,nėra reikalo nerimauti, kad lempos bus karšta.

---Plataus taikymo: Jis yra plačiai taikomas lauko photo light, pildymo šviesos patalpoje, portretas, mada, reklama, fotografija, filmavimo ir kt.

Mikrofonas

---Mikrofonas gali būti nustatytas DV su mikrofonu skylę ir keliu.MS stereo sistema leidžia natūralaus garso pick-up.Pristatymo stereo garsas, nuotrauka, puikios aiškumo.

---Pikapas modelis (įtakos soundstage plotis) galima nustatyti taip, kad 90 ar 120 pagal garso.

---Tinka bet koks prietaisas, kurie turi 3,5 mm MIKROFONO lizdas ir karšto batų.

---Dažnių diapazonas: 30-15000Hz.

---Jautrumas: -40dB+/-2dB (0dB = 1V/Pa prie 1 khz).

Vlogging Įrenginys

---Tai turi turėti jums, jei jums patinka įrašinėti aukštos kokybės video.Tai daro fotografavimo vaizdo įrašus daug lengviau, nes jūs turite daug geresnį sukibimą su dviem rankenomis.

---Su 3 standartinė batų kalno lizdas, galite gauti apšvietimo ir mikrofonas priedai.Fantastiškas įrankis, kuris turi imtis aukštesnės kokybės telefonų arba vaizdo įrašus netoli profesionalų lygio.

---Ypatingas dizainas leis jums imtis pastovus nuotraukas ir fotografuoti unikalus gyvenimo patirtį

---Būtina turėti aksesuaras visiems, kurie nori pagerinti savo kino įgūdžius su telefonu, kad ūgliai geresnius vaizdus nei daugelis aukštos klasės fotoaparatų.Galite pritvirtinti jį su bet trikojo, slankiklį arba dollies.

---Suderinamas su "iPhone" 8 Plius", "iPhone " X", "Samsung", "Huawei" labiausiai išmanųjį telefoną su arba be byla nuo 2 colių, 3.5 colių pločio.

Mini Trikojo Stovo:

---Lengvas ir nešiojamų dizainas, tik 150g.

---Pagaminti iš storo ir tvirto plastiko, puikus šaudymo, veiksmo sporto filmuotą medžiagą iš fiksuoto kampo, bet taip pat gali būti naudojamas kaip ranka rankena šaudyti vaizdo įrašų ar nuotraukų su savo GoPro, kompaktiška kamera arba išmanųjį telefoną.

---Nauja, push-button mechanizmas leidžia jums padėtį ir užfiksuokite kamuolį galva į vieną greitas, intuityvus judėjimas.Spausdami mygtuką spaudai kamuolys bendras laisvai judėti.Kai mygtukas bus atleistas, kamuolys yra užrakinta automatiškai pasirinktą padėtį.

---Su šiuo tvirta konstrukcija, ji teikia saugią bazę kiekvienoje situacijoje ir gumos kojų užtikrinti stabilias ir slydimo-nemokamai ant bet kokio paviršiaus.

---1/4 colių universalus varžtą, suderinama su Canon/ Nikon/ Sony/ "Pentax kompaktiniai fotoaparatai ir kiti lengvas Dslr su 1/4 colio sriegiu; tinka GoPro 5/4/3+, ir "iPhone", "Galaxy", "Huawei", Haweel ir kitų smartphonach.

---Max Apkrova: 1kg.

---Size: 17.3*5.5*4.3 cm.

Techniniai duomenys:

Svoris: Apie 886g

Spalvos: Raudona,Mėlyna

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 26cm x 16cm x 5cm/10.2 x 6.2 x 1,9

Komplektą Sudaro:

1 x Mikrofonas

1 x Vlogging Įrenginys

1 x Mini Trikojo stovo

1 x Žiedas Šviesos diodų (LED)

2 x Kabelis

Žymos: drobė vaikams piešti, drobė vaikų etsy, patiekalas nerūdijantis dangtelis, patiekalas šaukštai gimtadienis, drobė automobilio " honda fit, epoksidinės abėcėlė didelis, epoksidinės burbulų įrenginys, drobės juoda balta m, epoksidinių klijų, dr oz.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Buytra
Naudoti Išmanieji telefonai
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Mini Trikojis / Lengvas
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 in 1 Vlogging Live Transliacijos išmaniajame telefone Vaizdo Įrenginys +4.6 colių LED Selfie Ring Light & Mikrofonas +Trikojo stovo+Trikojo Galva

4 in 1 Vlogging Live Transliacijos išmaniajame telefone Vaizdo Įrenginys +4.6 colių LED Selfie Ring Light & Mikrofonas +Trikojo stovo+Trikojo Galva

Panašūs produktai: