TAD Taktinis Airsoft Striukės Vyrams Kariuomenės Kamufliažas Kailis Karinis Taktinis Striukė Vyrams Soft Shell Striukė+Kelnės Vėjo HoodedCoat

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.88

-46%

€62.75

Dalintis

Apie prekę

TAD Taktinis Airsoft Striukės Vyrams Kariuomenės Kamufliažas Kailis Karinis Taktinis Striukė Vyrams Soft Shell Striukė+Kelnės Vėjo HoodedCoat Medžiaga: Poliesteris + Medvilne Funkcija:

Už Kelnes: 1.Šilta apykakle už kaklo apsaugos, koreguoti sandarumą dėl vėjo. 2.Ilgaamžė aukščiausios kokybės prekės, užtrauktukas,visiškai vandeniui atsparus užtrauktukas,sklandžiai ir dėvėti, atsparus vandeniui. 3.Super minkštas ir švelnus mmaterial,lauko,taip pat atsitiktinis. 4.Visiškai 4 didelės kišenės,2 užtrauktuku kišenės,2 velcro kišenės. 5.Reguliuojamas aukšto juosmens dizainas. 6.Sandarumo siūlėmis, Excuisite Kūrinys, extraodinary kokybės. 7.Švelnus vilnos pamušalas komfortą ir šilumą. 8.Negabaritinių užtrauktuku kišenės ant dugno ir atgal. 9.Nešiojami&Švarkelis&Vandeniui

Už Striukės: 1.Šilta apykakle už kaklo apsaugos,koreguoti sandarumą dėl vėjo. 2.Ilgaamžė aukščiausios kokybės užtrauktukas,sklandžiai ir dėvėti, atsparus vandeniui. 3.Užtrauktukas pažastų,daugiau kvėpuojantis&Patogumo,tinka ourdoor veiklą. 4."Velcro" ant rankos,klijuoti bet kokį žymenį, ko jums reikia. 5.3 Rankos kišenėse mažus daiktus. 6.Rankogalių "velcro", Manžetai yra reguliuojamas,vėjo sugriežtinti dizainas. 7.Hem Sugriežtino Raišteliu Dizainas,Exquuisite Kūrinys. 8.Sandarumo siūlėmis,Exquuisite Kūrinys,extraodinary kokybės. 9.Švelnus vilnos pamušalas komfortą ir šilumą. 10.Multi-kišenėje dizainas, iš viso 6 užtrauktukas kišenės: 2 ant priekinio, 3 rankoves, ir negabaritinių užtrauktuku kišenės ant dugno ir nugaros 11.Papildomai Pastorinti Alkūnė Trinkelėmis,Daugiau storio ir praktiški.

Mes pažadame:

1: Visiems produktams, bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųsdami

2: Jokių sąskaitų faktūrų ar informaciją apie tai mums bus showen pakuotėje

3: Prekės ženklo dropshipping pardavėjų, mes teikiame nemokamai paketus savo prekės ženklą

4: norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai Pakuotėje : 1 Komplektas ( Striuke + kelnes ), Dydis Informacija: Šis Azijos Dydis yra mažesnis 1-2 dydžių, nei MUMS/Europos Dydžio .

Prašome Atkreipti Dėmesį :

1.prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū(Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

2.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai,ačiū už jūsų supratimą. 3. Prieš jums padaryti užsakymą , Jei jūs nežinote savo dydžio , galite pateikti mums savo pečių plotis, kūno krūtinės ir rankovės ilgis mums.Leiskite mums rekomenduojame dydis už jus .Ačiū

Dėmesio : Dear Klientas Jei jūsų striukė dydis yra skirtingas, su kelnes dydis , Prašome nesijaudinkite.Pavyzdžiui, jūsų striukė, dydis XL ir kelnes dydis L, prašome pasirinkti dydį XL, kai jūs padarote užsakymą, nd nepamirškite palikti pranešimą pasakyk man savo tinkamo dydžio, kaip ir"aš noriu striukę, dydis XL ir kelnes dydis L".Tada I siųsti tinkamo dydžio, jums.Užsakykite su savimi.

Apmokėjimas:

1.Mes priimame Alipay čia ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Jei norite turėti produktą kaip įmanoma greičiau,jums reikia padaryti, mokėjimo, kai jūs jį užsisakyti

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1) .pristatymo terminas:

1. Mes atsiųsime elementą per 5 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas)

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų Keturvalakiai.lt adresas yra atnaujinami ir tikslinami.Ir, jei jūs norite pakeisti savo adresą, po jūsų užsakymą, prašome leiskite mums žinoti pirmą kartą.Ačiū!

3. Po to, kai mes išsiųsti prekes, mes atsiųsime jums laivybos informacijos, taip pat sekimo numerį.

2) Laivybos laikas:

1.Apskritai , dauguma šalių laivybos laikas yra žemiau , dėl variacijos pašto serivce įvairiose srityse , kai kurios sritys gali užtrukti ilgiau.Jei jūs patenkinti problema , kviečiame nemokamai sumažėjo kreipkitės į mus , mes wlill atsakyti jums sonn .

2.Pristatome į rusijos Federacijos paprastai trunka apie 45-60 dienų.Pranešame, kad ilgas laukimo laikotarpis prieš jus, kad.

Grįžta&Grąžinti:

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Žymos: juodas megztinis taktinis, top striukė veidrodėliai, striukė taktika, ktm neperšlampamą striukę, juoda kariuomenė striukė vyrams, airsoft pistoletas, kostiumas minkštas apvalkalas, striukė m65, striukė moteris, m65.

Charakteristikos

Sezonas Žiemą,Rudenį,Pavasarį
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Pamušalas Poliesteris
Modelio Numeris Kariuomenės Kamufliažas striukė, kelnės
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Striukė Nustatyti, Drabužių Rinkinys, Drabužių, Kombinezonas, Striukė + Kelnės
Lauko Striukė Tipas Švarkelis
Medžiagų Technologijos AIRPOLAR 100
Medžiaga stilius Soft Shell-spandex+poliesteris
Pakuotė 1 Komplektas ( striuke + kelnes )
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Funkcija Anti-prakaitas
Sportas Tipas Armija, Žygiai,Alpinizmas,Kempingas, Medžioklė, Kalnų, Kempingas
Dydis S M L XL XXL XXXL 4XL
Lytis VYRAI
Svoris 300gsm
Prekės Pavadinimas HAN LAUKINIŲ
Medžiaga Poliesteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TAD Taktinis Airsoft Striukės Vyrams Kariuomenės Kamufliažas Kailis Karinis Taktinis Striukė Vyrams Soft Shell Striukė+Kelnės Vėjo HoodedCoat

TAD Taktinis Airsoft Striukės Vyrams Kariuomenės Kamufliažas Kailis Karinis Taktinis Striukė Vyrams Soft Shell Striukė+Kelnės Vėjo HoodedCoat

Panašūs produktai: