Keshangjia 12cm adatos (Stiletai) Moterų Nurodė, Kojų Raudoni Zomšiniai Aukštakulniai Siurblys vestuvių batai nuotaka Dydis 35-44

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.29

Dalintis

Apie prekę

APRAŠYMAS

Visi mūsų produktai yra realūs foto, tai, ką matote, ir tai, ką jūs gausite.Apie batus, kai kurie iš jų dydis turi akcijų, kai kurie dar, jei nėra sandėlyje, kad laiko gal reikia 5-10 ar daugiau dienų, todėl, jei u reikia batų skubėti, tai geriau patvirtina, dydis su manimi pirma, mes negali priimti, skubėti, kad,ačiū.Mano draugai, Prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė pirmą kartą prieš jūs yra apie užsakymą.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite nusipirkti batus, kad tilptų visiškai.

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Keturvalakiai.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Keturvalakiai.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Pristatymas ir apmokėjimas , tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, tvarkymo laikas

gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos: sodo vestuvių kulniukai, batai siurblys vestuvių, neon eva 01, grafiti batų, popigist moterų batai, kulnas aukštas, gėlių siurbliai kulniukai, platus stiletto kulniukai, aukštakulniai raudonu padu, kulno batų.

Charakteristikos

Siurblio Tipas Pagrindinis
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Modelio Numeris j180604-01
Padas Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Stilius Mados
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Avikailių
Uždaryti Tipas Slip-On
Lytis MOTERIS
Platformos Aukštis 0-3cm
Kilmės KN(Kilmės)
Vidpadžio Medžiaga EVA
Pamušalas Natūralios Odos
Mados Elementas Sekli
Elemento Tipas Siurbliai
Batviršio Medžiaga Vaikas Suede
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Su Platformomis Taip
Sezonas Pavasario/Rudens
Proga Šalis
is_handmade Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Keshangjia 12cm adatos (Stiletai) Moterų Nurodė, Kojų Raudoni Zomšiniai Aukštakulniai Siurblys vestuvių batai nuotaka Dydis 35-44

Keshangjia 12cm adatos (Stiletai) Moterų Nurodė, Kojų Raudoni Zomšiniai Aukštakulniai Siurblys vestuvių batai nuotaka Dydis 35-44

Panašūs produktai: