Yonntech 2vnt Ištraukiama Minios Eilėje Kontrolės Saugos Barjero Pranešimų Nerūdijančio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.03

Dalintis

Apie prekę

Tai minios valdymo lenkai yra puikus išlaikyti kontrolę, viliojimo, tualetas ir atskyrimo srityje.Įrengta keturių krypčių pratęsimo galvos ir 78.74 colių ištraukiama nailono diržas, tai labai patogu sujungti juos kartu.Jis yra plačiai naudojamas prekybos centrai, prekybos centrai, viešbučiai, rodo, ligoninės, konvencijos centrai, kurortai, oro uostai, kino teatrai ir pan.

Savybės:

Pratęsimo galvos ir ištraukiama diržų 78.74 cm ilgio lengvai ryšys

Nerūdijančio plieno medžiagos nerūdijantysis ir patvarus naudoti.

Tvirta bazė: daugiau stabilumo

Neslystantis guminis žiedas su stenkitės nebraižyti grindų ir tyliau, kai jums perkelti juos

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Svoris: 13.1 kg

Po aukštis: 90cm / 35.4 cm

Pagrindo skersmuo: 31.5 cm / colių 12.4

Dydis diržas: maždaug 200 x 5cm / 78.74 x 1,97 cm Įtaisyti: Idealiai tinka kino teatrai, bankai, parkai, naktiniai klubai, parodų,parodų, meno galerijos ir viešbučio Pakuotė: 2 x Atramų(su 2 diržai) 2 x Bazės 2 x Non-slip guminis žiedas

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Keturvalakiai.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: phantom garsiakalbis "apple", refire pavarų vyrų kelnės, dirželis mi 4 metalo lenkimo, rašikliai xiaomi gryno tech, rinkinys dramblys drabužiai, dirželis mi verta 4 pack, dirželis mi alkūnė 3 "apple", pieniškas australija pranešimų, dirželis mi band4 peliukas.

Charakteristikos

Medžiaga Legiruotojo Plieno
Modelio Numeris 1JJ220005-UK-2
Naudojimas Komercinės Gamyba
Tipas Kita
Prekės Pavadinimas Yonntech
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Yonntech 2vnt Ištraukiama Minios Eilėje Kontrolės Saugos Barjero Pranešimų Nerūdijančio

Yonntech 2vnt Ištraukiama Minios Eilėje Kontrolės Saugos Barjero Pranešimų Nerūdijančio

Panašūs produktai: