Nauja Išpardavimas
IVS-2B/Arduino50A vieno kanalo super H bridge motor driver modulis yra atbulinės eigos stiprus stabdžiai Padidinti

IVS-2B/Arduino50A vieno kanalo super H bridge motor driver modulis yra atbulinės eigos stiprus stabdžiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.11

Dalintis

Apie prekę

Tai didelės galios vairuotojo tinka vairuotojo

Tuščiaviduriai taurės variklis

Bendros nuolatinės SROVĖS variklis

Puslaidininkių šaldymo modulis

Solenoidinis vožtuvas

Elektromagnetinių ričių.

Visiškai suderinama sprendimas, ir geriau nei schemos Infineon infineon.

Siųsti klasikinis PID šaltinio kodas.

Sukurta Arduino, "smart" automobilių lenktynių dizaino DC šepečiu motorinių visą tilto ratai.

Tuščiaviduriai taurės pavara, su tuščiavidurio taurės variklis yra idealus.Tuščiaviduriai taurės motorinių paprastai reikia PWM iš 60kHz dažnis, vairuoti, buvo skirtos 200kHz ultra high perjungimo greitis.Infineon standartinę schemą ir kitų integriniai grandynai yra negali to padaryti, mes ratai kruopščiai suprojektuoti ir per daug tuščiavidurių taurės variklio bandymo.Išmatuotos variklio įskaitant stotis maxon, Pone Harper.Visi geri.Variklis ir Visi ratai Nėra šilumos, o kitos programos ratai gali pakenkti variklio ar ratai.Maksimalus veikimo dažnis BTS7960 lustas yra 25kHz, ir žemo dažnio netinka kontrolės tuščiaviduriai taurės variklis.

Viename diske, taip pat gali būti naudojamas kartu

Pavaros naudingumo ratai lustas motor driver lustas yra ne L298 ir MC33886, ir ratai variklio greitis yra orientuota į, ir variklio galia gali būti veiksmingai grojo.Gali atlaikyti didelius srovės perkrovos.

Trumpojo jungimo R1 poziciją, VCC ir B+ trumpojo jungimo.Į VCC išėjimo įtampa yra tokia pati, kaip įėjimo įtampa vairuotojas.

Kai R1 yra atvira, VCC ir B+ yra atjungtas.VCC įėjimo įtampa 3-12V.

Šis diskas turi stabdymo funkcija, kad gali būti greitai variklis, stabdžiai, stabdžių greitai, Akivaizdu, stabdžių, norint pasiekti šį poveikį, yra paprasta ir lengva naudotis.Po daugelio Amoy draugai naudoja vertinimas turi būti pranašesnis už MC33886 ir kitas vairuotojas lustą, imtuvinio vairuotojo Stabdymo poveikį .

Šis diskas yra pilnas.Visą tilto vairuotojas chip + Mažo pasipriešinimo MOSFET Forma Užbaigti visą tilto ratai chip patikimas ratai režimas, todėl, kad perjungimo nuostolių MOSFET iki minimumo.Gerinti energijos panaudojimas.MOSFET driver chip ateina su Aparatūros stabdžių darbo Ir Elektros energijos grįžtamojo ryšio Funkcija.

Laiko ratai yra pranašesnis už energijos chip sprendimas galios skirtumas yra mažas, o kita pusė tilto sudėtingas angliavandenilių koordinavimo problemų ir papildomumas problemų vairuotojo.

MOSFET dabartinės atsparus smūgiams tipo, varža 0.003 euro, gali greitai padaryti kanalo MOSFET atidaryti, sparčiau spindulys varikliu, tačiau taip pat gali greitai variklinių stabdžių.Tai gali padaryti automobilio, gali greitai pradėti greitai gali nužudyti automobilį.

Vairuotojas gali dirbti PWM moduliacija 0%-98% darbo ciklas, nes ratai yra NMOS grandinės, NMOS grandinė yra ne PWM 100%, kai PWM pasiekia 100%, grandinės bus nekontroliuojamas, ilgai laiko atlikti šios operacijos gali pakenkti vairuotojo.

Video demo:

v.youku.com/v_show/id_XNTAxNTE1Nzg4.html

Valdymo režimas:

Žymos: digiflavor sirena 2, quentin tarantino marškinėliai, variklis rover, generatorius mercedes, variklis peugeot 307, 25mm, diamond dažai, variklis su kintamo greičio, joyetech, variklis diskiniai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Įtampa Kita
sąlyga Naujas
Tipas Ratai IC
Prekės Pavadinimas AIRIJA SAULĖS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

IVS-2B/Arduino50A vieno kanalo super H bridge motor driver modulis yra atbulinės eigos stiprus stabdžiai

IVS-2B/Arduino50A vieno kanalo super H bridge motor driver modulis yra atbulinės eigos stiprus stabdžiai

Panašūs produktai: