Naujas "PASIDARYK pats" Skaidri Akrilo Ant Farm, Natūralus Ekologinis Skruzdžių Lizdą, Vabzdžių Ant Namas Gamyklos SandCastle, Pet Skruzdėlynas Seminaras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.15

-46%

€20.65

Dalintis

Apie prekę

Leewince "PASIDARYK pats" Ant Farm Skaidri Akrilo, Natūralus Ekologinis Skruzdžių Lizdą, Vabzdžių Ant Namo, Ant Smėlio Pilis, Pet Home dėl Ant

Savybės:

1. Šis produktas suteikia savo skruzdėlės su natūralus, ekologiškas, patogus namas, kur darbuotojas skruzdžių, kareivis ant, karalienė ir ant kiaušinių renkasi.

2. Viduje yra pripildyta gryno natūralaus smėlio, kad visą skruzdžių lizdą daugiau ekologijos.

3. Skaidri akrilo medžiagos, lengviau galėsite stebėti elgesį skruzdėlės

4. Įrengta skruzdžių lizdą srityje ir šėrimo srityje, tai yra rojus skruzdėlės gyventi.

5.Naujas modelis ateina su drėkintuvai ir vandens tiektuvas.

6. Dydis: 19.6*13.4*3.7 cm(ant sandcastle)

19.6*13.3*2.9 cm (ant kopų, ant dune pro ir ant kaimas)

Paketas Apima:

1* Akrilo skruzdžių lizdą ( be skruzdžių )

1* Pincetas

1* Šėrimo plokštė

1* Sraw

1 krepšys* Smėlį(ant sandcastle, ant kopų ir ant dune pro)

1* Piltuvą(ant sandcastle, ant kopų ir ant dune pro)

2* mėgintuvėliai(ant kaimas)

1* mėgintuvėlį(ant kopos)

Būklė:100% visiškai naujas ir Aukštos kokybės

Pastaba

Prašome atlikite žemiau pateiktus nurodymus, ir pašarų moksliškai.Jei produktas yra pažeistas transportavimo metu, prašome susisiekti su mumis laiku

ir mes susidoroti su savo problemą kuo greičiau, rekomenduojama pirkti versiją su smėlio ir nest bus stipresnis.

Šėrimo pamoka:

Pirma, apie maitinimosi ir maisto.Didžiagalvis skruzdės yra visaėdžiai, daugiausia mėsos, papildyti, saldumynai, įskaitant uodai, musės, mažos kirminų, duona kirminų (supjaustyti į dalis, ne pašarams, kai širdys yra gyvas), krevečių, žuvies ir krevečių, ir kitų mėsos.Saldūs sausainiai, pyragai, žaliavinio arba virti kiaušiniai ir t. t., skruzdės taip pat bus išrankūs valgytojai, turėtų būti šeriami pakaitomis, pašarų vienos rūšies maistą ilgą laiką, jie negali valgyti.Pasak bendruomenės dydis, maisto kiekį, turėtų būti šeriami daugiau, kai jie suvalgys greitai.Jei jie valgo lėtai, jūs turite pašarų jiems mažiau.Jūs turite rasti taisykles, sau, nėra fiksuota suma.Kai šėrimo mažas bendruomenes, pabandykite maitinti mažais gabaliukais, panašaus dydžio soja.Kai skruzdėlės pradėti įveskite lizdą, jie gali būti šeriami mažų vaisių gabalas.

Antra, drėgmės ir geriamojo vandens.Pagal aprašymą Sandcastle, vandens turėtų būti pridėta prie smėlio kartą per savaitę, ir vandens, ir maisto, turėtų būti maitinami kas dvi dienas, skirtinguose regionuose yra skirtingas klimatas.Būtina laikytis skruzdėlės " valstybės ir padaryti atitinkamus pakeitimus juos, jei yra daugiau skruzdėlės išeina, kai geriamojo vandens, tai reiškia, kad smėlis yra sausas ir vandens reikia.

Trečia, mažiau trukdžių.Viduriai skruzdės yra proporcingas bendruomenės dydis.Mažesnių bendrijos, mažesnės drąsos.Kai mažas bendruomenes, jie turi būti stipriai, kaip mažai, kaip įmanoma.Išsigandęs skruzdėlės bus susimesti kartu ir nedrįsta eiti maisto.Po karalienės išsigandęs, bus sustabdyti neršto ir net valgyti kiaušinius.Maža skruzdė darbuotojas skruzdėlės turi trumpą gyvenimo trukmę ir, jeigu gimstamumas mažesnis nei mirtingumas, grupės, bus sunaikinta.Tai yra problema, kuri sukelia daugelis naujokų pradėti didinti blogai.

Ketvirta, pirmas kelias dienas gauti namų į lizdą yra adaptacijos laikotarpis, skruzdėlės.Per šį laikotarpį, skruzdėlės bus išspausti kartu ir kai kurios skruzdėlės mirs.Tai yra normalu.

Žymos: akrilo skruzdėlynas, guolį augintiniui, ilgai skruzdėlės, fourmi, nosis raudona, įrankis seminaras, ant, struktūros ekologinis, samoyed iškamša, skruzdžių lizdą.

Charakteristikos

Naudoti ant farm
Ant sandcastle Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Leewince
Medžiaga Akrilo
Modelis AA496-1
Funkcija "PASIDARYK pats"
Tipas Ekologinė ant smėlio lizdą
spalva Skaidrus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas

Naujas "PASIDARYK pats" Skaidri Akrilo Ant Farm, Natūralus Ekologinis Skruzdžių Lizdą, Vabzdžių Ant Namas Gamyklos SandCastle, Pet Skruzdėlynas Seminaras

Panašūs produktai: