Profesionalus Stereo Gaming Ausinės Surround Sound Over-Ear Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic Ausinės už PS4 Xbox Vienas PC

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.72

-29%

€25.31

Dalintis

Apie prekę

Profesionalus Stereo Gaming Ausinės Surround Sound Over-Ear Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic už PS4 Xbox Vienas PC

Produkto Renginiai:

1. Puiki Garso : Didelio tikslumo 50mm vairuotojas, atneš jums ryškus garso srityje, garso aiškumą,garso smūgio jausmas, galintis įvairių žaidimų.

2. Patogūs drabužiai : Šis žaidimų ausinių naudoja super minkštas Virš ausų pagalvėlės, kurios yra labiau patogūs ilgai dėvėti, labai ausinių žaidimo žaidėjas.

3. Patvarus ir Triukšmo Mažinimo Mikrofonas: ilga lanksti žaidimų mic yra didelis, jautrus ir patvarus.Daugiafunkcinis in-line Nuotolinio Valdymo garso ir Mikrofono.

4. Aukščiausios Suderinamumas : Tinka daugeliui prietaisų, su 3,5 mm ausinių/mikrofono prievado.Jis tinka PS4, nauja xbox vienas, mobiliųjų telefonų, iPhone, iPad, mp3, mp4. Už kompiuteris, nešiojamas, nuo 1 iki 2 splitter linija yra reikalinga.

Produkto Savybės:

Garsiakalbių Skersmuo: 50mm.

Varža: 20ohm±15%.

Jautrumas: 117dB±3dB.

Dažnis: 20-20000Hz.

Mikrofono Matmenys: 6,0 m * 2.7 mm.

Mikrofono Jautrumas: -36dB +/- 1dB..

Mikrofono Varža: 2.2 kohm.

Kryptingumas: Omni-directional.

LED Darbinė Įtampa: DC5V +/- 5%.

Darbo Srovė: mažiau nei 100mA.

Ausinių Sąsaja: 3,5 mm.

Kabelio Ilgis: Apytiksl. 1.2 m.

Ausinių Dydis: Apytiksl. 21.5 * 9.5 * 19.5 cm.

Ausinių Svoris: 311g.

Pakuotės Dydis: 22 * 10* 20cm.

Pakuotės Svoris: 417g.

Naudojamas odos draugiškas audinys ir super minkštas virš ausų pagalvėlės, alsuoja atminties medvilnės, kuri yra labiau patogūs ilgai dėvėti.Ilgis laisvų rankų įranga-1,2 m plus 1.2 m (laisvų rankų įranga pati yra 1.2 m ilgio ir nuo 1 iki 2 kabelis 1,2 m ilgio).3,5 mm jungtis, laisvų rankų įranga tinka Naujas Xbox Vienas, PlayStation 4, mobilųjį telefoną, pavyzdžiui, "iPhone", "Samsung", tablet, kaip "iPad", PC, nešiojamas.PS4 Nustatymas: 1. Prieš pradedant taikyti laisvų rankų įranga jūsų PS4, prašome išbandyti jį su savo mobilųjį telefoną, siekiant užtikrinti, kad ji veikia gerai. 2. Laisvų rankų įrangos pačių 3.5 mm jack plug į Gamepad, tada ilgai paspauskite PS mygtuką arba surinkite sistemos Parametrai. 3. Yra periferinių mašinos, pasirink "Koreguoti Garso ir Prietaisai", "išėjimas į ausines", tada jį pakeisti į "visi garso įrašai".

Žymos: laisvų rankų įranga hyper x, klaviatūros oklick, krepšys ps4 slim, "bluetooth" ausinės, gilus baritonas belaidžių ausinių, 5 metų gimtadienio mergina suknelė, debesis hyperx, titano kalba, vienas xbox, laisvų rankų įranga hyperx, aula pelės.

Charakteristikos

Stilius Ausinių
Funkcija Bendra Ausinių
Jautrumas 45±3dBdB
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Atsparumas 20ΩΩ
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris žaidimų ausinės
Parama Atminties Kortelės No
Jungtys 3.5 mm
Atsparus vandeniui No
Su Mikrofonu Taip
Komunikacijos Laidiniu
Paramos PROGRAMĄ No
Belaidžio Tipas NĖRA
Linijos Ilgis 2mm
Paramos Apt-x No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Garso Valdymas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FunDigi
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Valdymo Mygtukas Taip
Yra bevielis No
Vocalism Principas Dinamiškas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Profesionalus Stereo Gaming Ausinės Surround Sound Over-Ear Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic Ausinės už PS4 Xbox Vienas PC

Profesionalus Stereo Gaming Ausinės Surround Sound Over-Ear Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic Ausinės už PS4 Xbox Vienas PC

Panašūs produktai: