Tuya Smart Zigbee sirena Sistema Rinkiniai Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis, garso Signalas PIR detektorius durų/lango magneto potvynių jutiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.12

-39%

€19.87

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

*Tuya ZigBee T&H&Sirena 3 IN 1 Jutiklis: Nustatyti temperatūros ir drėgmės aplinkoje laiku.Sirena signalizacijos garsiau nei 90DB.

*APP Realaus laiko, Temperatūros ir Drėgmės Ataskaita: Su vartai ir debesų platformos pastatymo, suvokia temperatūros ir drėgmės pokyčius ir realaus laiko ataskaitos naudotojams telefono.

*Signalo Pranešimai: išmanusis telefonas bus gauti momentinius pranešimus, kai sirenos signalą sukėlė ir patikrinkite, ar įeiti APP.Plačiai naudojamas namuose, virtuvės,biuro, ir t.t.

*Protingas Scenarijus: Ji taip pat gali būti derinamas su kitomis smart WIFI produktų remiantis Tuya sukurti ir įgyvendinti smart taikymo scenarijų.

*Ultra-greita reakcija, anti-trukdžių gebėjimas, ultra-mažas energijos suvartojimas ir ekonomiškas.Remti 5V 1A USB port galios.

Aprašymas:

ZigBee versija belaidis ryšys

【 APP Nuotolinio Valdymo 】 Namuose yra į rankas,kada ir kur(prietaisas turi būti naudojamas su ZigBee vartai)

【 Aptikti durų/langų statusą 】, Kai durys/langas yra atidarytas arba uždarytas,prietaisas sukėlė ir stumti pranešimas į telefoną .

【 Anti-išardyti funkcija 】, Kai demontavimas su išorės jėgos, tiesioginio signalo pranešimų į jūsų telefoną

【USB Maitinimo】 ilgalaikio elektros energijos tiekimo,atsisveikinti su energijos tiekimo pertrūkių

【 Susiję signalizacija su daugiau jutikliai 】 Nustatyti scena: toli nuo namų režimą, jei kas nors pertraukų, varpo, bus žiedas, ir IP kamera (neįtraukta) bus šaudyti vaizdo.Kai kas nors atidaro duris, šviesa įsijungia automatiškai.

Techniniai duomenys:

1.Sukiojamomis pilnas kampas dizainas, greitas ir lengvas montavimas.

2.Žemos įtampos kontrolės funkcija.

3.Ji turi anti-baltos šviesos funkcija.

4.Mažas energijos suvartojimas mikroprocesorius, ilgo laukimo.

5.Skaitmeninė temperatūros kompensavimo technologija.

6.Siųsti būklės ataskaitą, į priimančiosios reguliariai.

【APP Nuotolinio Valdymo】Po jungiantis su ZigBee Centru, parsisiųsti PROGRAMĖLĘ "Smart Gyvenimas/Tuya" iOS " ir "Android" pridėti prietaiso aptikti vandens lygis perkrautas.Namų saugumą į savo rankas visą laiką.

【Darbo Principas】, Kai vandens nuotėkio zondo vandens jutiklis, ji siunčia signalą, kad Zigbee vartai, o perspėjimo pranešimai bus stumiama į savo telefoną, reikia žinoti, vandens perpildyta laiko, sumažinti potvynių rizika.

【Signalizacijos Pranešimų】 išmanųjį telefoną, gaus momentinių pranešimų, kai bus aptikti vandens nutekėjimą ir patikrinkite, ar įeiti APP.

【Scenarijų / Programą】Nustatyti scenarijus PROGRAMĖLIŲ, pvz., kai vandens jutiklis aptinka vandens leakge, naudoti " smart vožtuvas, kad būtų išjungti vandenį.Namai, Virtuvės ir pan.

【Puikus Dizainas ir Mažas Energijos Suvartojimas】Mini dydžio, dizaino, mažytė ir mados.Super mažai energijos projektą, kuris gali padaryti jį dirbti ilgą laiką.

【Platus】Idealus vandens įsiskverbimo įspėjimas, namai, butai(virtuvė, tualetas), sandėlių, biurų, laboratorijų, viešbučio kambariai, garažai ir kt.

【Lengva Įdiegti】Jokių sudėtingų diegimo priemonės yra reikalingos.Jutiklis gali būti įdiegta su dvipuse lipnia juostele vos keli žingsniai.

Techniniai duomenys:

Tai yra mini smart sąsajos, kad Tuya vystosi.

Jį sudaro labai integruotas "WI-FI" modulis, mažai energijos naudojančius ZigBee modulis, ir PCBA.

Jis gali būti prijungtas prie Tuya Smart app prietaisas, pridurdamas, kad iš naujo, trečiosios šalies valdymo, ir ZigBee grupės kontrolę, posėdyje protingo namo reikalavimus.

Graži forma, stilingas amatų, gali būti bet rungtynės su šeimos stilius.

Lengva dirbti su smart home prietaiso.

Daugiau stabilus sukurti protingo namo sistemos.

Daugiau saugiai ir lengvai valdyti smart device APP.

Belaidžio ir nuotolinio valdymo pultas su Wifi ir 4G

Pastaba: produktas turi naudoti zigbee vartai ir priedai.Jis negali būti naudojamas vienas.

Žymos: jutiklis wifi, mini sonoff, signalizacijos secur, signalizacijos sistemos, apsaugos kameros namo, wifi gsm, heiman, aqara durų, durų tuya smart, tuya zigbee, sirena zigbee, zigbee.

Charakteristikos

Prijungimo Tipas Belaidžio
Vaizdo sąsaja No
Ekranas No
Kilmės KN(Kilmės)
koncentratorius reikalingas Tuya Zigbee Hub
Slaptažodį Klaviatūra No
Išėjimo Numeris 1
Dydis as show
Rinkinio Sąrankos Durų/Langų Jutiklis
Galia DC
Signalo Tipas Programų Kontrolė
Modelio Numeris 1
Ginkluotę Tipas App
Zonos Numeris 1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tuya Smart Zigbee sirena Sistema Rinkiniai Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis, garso Signalas PIR detektorius durų/lango magneto potvynių jutiklis

Tuya Smart Zigbee sirena Sistema Rinkiniai Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis, garso Signalas PIR detektorius durų/lango magneto potvynių jutiklis

Panašūs produktai: