110V / 220V 75 W Namų "PASIDARYK pats" Elektrinis Dažų Purkštuvas Purškimo Pistoletas su 600mL Talpos ir Kanalo Dažymo Darbai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.65

-37%

€32.79

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas Talpa:600ml Purškimo Atstumas:10cm Darbinis Slėgis:>=0.8 MPa Medžiaga: Inžinerijos Plastiko Dažų Tiekimo Būdas: Siurbimo tipo Maišymo Režimas: Išorės maišymas purškimo pistoletas Įtampa: 110 / 220V, 50Hz / 60Hz Galia: 75 W Darbinė Srovė: 0.4~0.6 Dažų Įvykdymo Kiekis: 200ml/min Savybės:

- Tinka purkšti visų rūšių dažams, įskaitant latekso dažų, aliejaus pagrindu emalius, vandens pagrindu dažai, namas dažus ir dėmes.

- Greičiau ir lengviau piešti, tai elektrinis dažų purkštuvas padarys jūsų dažymo darbai lengviau.

- Aukštos gamybos efektyvumą, gali labai pagerinti danga efektyvumas danga taupymo, lengva valdyti.

- Specialiai joms suprojektuoti komponentai, itin atspari, lengva ardyti, valyti ir prižiūrėti.

- Platus: visi tapybos darbų, pavyzdžiui, namai, garažai, deniai, baldai, tvoros, vidaus arba lauko naudojimui.Pastaba:

- siekiant sumažinti elektros smūgio pavojų saugokite nuo lietaus .parduotuvės patalpose.

- įspėjimas sprogimo pavojus, nepurkšti degūs skystis rizikos įpurškimo neišleisti tiesiogiai su oda.

- Iš esmės, skystis, kuris gali judėti, gali būti purškiamas.Yra tam tikrų reikalavimų nuoseklumą.Yra kanalo tvirtinimo.Kanalo pilna.Jei ji gali tekėti per 50 sekundžių, tai reiškia, kad dažai gali būti purškiamas.Priešingu atveju, ją reikia Atskiesti.

- Po kiekvieno darbas yra baigtas, jūs turite pridėti plonesni (tokie kaip bananų vanduo), bakas, purškimo su skiedikliu kelis kartus, ir purškimo likutinė dažų bako ir antgalis.Tokiu būdu, pistoletas, antgalis neblokuos kitą kartą jis yra naudojamas.Naudoti Valdymas:

- 1. Užpildykite skysčio buteliukas su purkštuvu.Prisijungę prie 110V arba 220V maitinimo jungiklį paspauskite, ginklų bus pradėti, yra stipri vibracija smūgio garso, pradėkite purkšti po kelių sekundžių, ir paversti maža įprasta darbo garsą.

- 2. Jei ji nesugeba dirbti normaliai, po pradžios, bando suderinti rankenėlę ant nugaros.Metodas: pirma prisukite rankenėlę ir tada lėtai trauktis, ir bandymų slėgis ranka 50cm nuo antgalio, kuris yra stiprus kanapių. (Pastaba: Po reguliavimas, ne tik reguliuoti)

- 3. Efektyvus atstumas nukenksminimo yra 10-15cm tarp antgalio ir objektas, ir jis yra valdomas žemyn polinkio kampas 45 laipsniai, ir purškiama pakartotinai pašalinti dėmę.Priežiūra:

- 1. Purškimo pistoletas gali dirbti nuolat, bet jis taip pat turėtų atkreipti dėmesį į moderateness, kad būtų išvengta perkaitimo žalą.

- 2. garsas yra normalus, tačiau ne jet, ar srovė yra silpna, prarasti yra užsikimšęs antgalis, antgalis yra atsukti, šiukšles išvežti, arba plona adata yra švelniai sumušė iš vidaus į išorę.

- 3. injekcijos yra normalu, tačiau slėgis yra ne pakankamai, ar nestabili, galite atidaryti rankena dangtelį, patikrinkite, ar įtampa siurblio yra laisvas.

- 4. Po operacijos yra baigtas, reikia purkšti keletą sekundžių purkšti skystį į siurblio, ir tada švirkšti kelis lašus alyvos iš naftos skylę ir purškimo keletą sekundžių.Pakuotę įeina 1 x Elektros Purškimo Pistoletas 1 x Pavasarį, 1 x Piltuvą

Žymos: kiaurasamtis dažai, dažų stotis, akių dažų, namų dažų purkštuvas, oro brush, vandens dažų purškimo pistoletas, elektrinis dažų purkštuvas, komercinės elektrinis dažų purkštuvas, oro dažų purkštuvas, 22CC.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Prašymas Dažų Purškimo Pistoletas
Galia 75 W
Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Prekės Pavadinimas ChgImposs
Sertifikavimo NĖRA
Puodelio Tūris 600ml
Purškimo Atstumas 100mm
Modelio Numeris HMX_POW_A0Q
Dažų Tiekimo Metodas Siurbimo tipas
Tipas Aukšto Slėgio Pistoletas
Maitinimo Tipas elektrinis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

110V / 220V 75 W Namų

110V / 220V 75 W Namų "PASIDARYK pats" Elektrinis Dažų Purkštuvas Purškimo Pistoletas su 600mL Talpos ir Kanalo Dažymo Darbai

Panašūs produktai: