Sidabro Zawalcowany Karoliai Grandinės 925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Nemokamas Pristatymas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.46

Dalintis

Apie prekę

Esame profesionalų gamyba 925 sterlingas sidabro karoliukai(talismanai), Shenzhen Kinijos.Visi karoliukai(talismanai), yra pagaminti iš 925 sterlingas sidabro(parama testas).Parduodame visos prekės aukštos kokybės už mažiausią kainą.mes turime daug daiktų, prašome pradėti pasiimti savo mėgstamą karoliukai ir pakabukai mūsų parduotuvėje creat savo stilių papuošalai. - Medžiaga: 100% Autentiškas 925 Sterlingas Sidabro

- LOGOTIPAS įspaustas: S925

- Spalva:taip Pat Kaip ir žemiau Vaizdą

Grandinės Ilgis:70cm

- Pakuotė:1pcs/Opp krepšys

Pastaba: Visos kainos nurodytos 1pcs Karoliai kaina (neapima du ir lauke kainos)

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus siųsti paštu man, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Kokių KLAUSIMŲ apie produktą, dydis, spalva, graviruoti žodžius,pakuotės,pristatymo laiką ir būdą, ir kt.Jei jums tikrai rūpi kai kurie klausimai, kaip anksčiau nurodė, prašome kreiptis į mus pirma.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai.Bet nepatenkinti problema, produts, paslauga, laivybos klausimais, prašome kreiptis į mūsų pardavimų per pirmąjį. 1/ Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/UPS arba China Post/Hongkong Post, laivybos būdas priklauso nuo jūsų užsakymo vertės.Laivybos laikas yra kaip nurodyta toliau: 2/ Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą. 3/ Mūsų kaina neapima mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. 1)Jei reikia grįžta pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus ,prašome susisiekti su mumis. 2)Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista. 3)prekės gali būti grąžinamos per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. 4)grąžinimo mokestis yra teikiama pirkėjui.Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti iš daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje paduota, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: karoliai megztinis, 32 grandinės, necklac, vyras necklac, grandinės ilgio, vyrai necklac, grandinės necklac, grandinės megztinis, necklac pakabukas, didelis karoliai moterims.

Charakteristikos

Metalų Tipas SIDABRINĖ
Formos\modelis ROUND
Elemento Tipas Karoliai
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Pakabukas Dydis N/A
Ilgis 70CM
Šalutinis Akmens NĖRA
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Grandinės Tipas Pūsti Grandinės
Pažymos Tipą GDTC
Prekės Pavadinimas CKK
Lytis Unisex
Pažymėjimo Numeris N/A
Proga Šalis
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Modelio Numeris 20FLN071_1
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Bauda

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sidabro Zawalcowany Karoliai Grandinės 925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Nemokamas Pristatymas

Sidabro Zawalcowany Karoliai Grandinės 925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai: